19 Şubat 2010, Cuma 07:46:56

Efsanevi Başbakan'ın UFO merakı

İngiltere’nin efsanevi Başbakanı Winston Churchill’in 1952 yılında ‘ufo’ların araştırılması için talimat verdiği ortaya çıktı...
  • sana katılmamak elde deil, sonuna kadar haklısın, ama kimsenin umrunda deil , olmıyacakta boşver...
  • şimdi bir şey yazıcam ama yorum yayınlanmaz o zaman, sadece bilgi olarak şunu söyliyebilirim: türk milletinin 20.yy başından beri çektiği acılarda bu herifin o kadar büyük payı var ki... ne zaman resmini görsem suratına tükürmek geliyor içimden, apo'ya olan nefretimizden çok daha fazlasını aslında bu pislik hakediyor ama milyonlarca vatandaşımız sebebini bilmiyor bile.. okuyun öğrenin arkadaşlarım !

İngiltere’de halka açılan gizli UFO dosyalarında birçok ilginç ayrıntı yer aldı. Dosyalar arasında UFO gördüğünü iddia eden yüzlerce İngilizin 1994-2000 yıllarına ait 6000 sayfalık ifadesi ile eski İngiltere Başbakanı Winston Churchill’in UFO’lar hakkında hazırlattığı rapor da yer aldı. Gün ışığına çıkan belgelere göre, Churchill 1952 tarihinde başbakanlığı sırasında, Havacılık Bakanı’nı yanına çağırarak “Bütün bu uçan daire hikâyeleri de ne demek oluyor? Ne anlama geliyor? Gerçek nedir? Bana bir rapor hazırlamanızı rica ediyorum” dedi.

Churchill’in merakını gidermek için hazırlanan raporda ise UFO vakalarının optik illüzyon, görgü tanıklarının uçak ve balonları UFO sanması veya aldatmacalar olduğu söylendi. Dosyalar arasındaki en ilginç olaylardan biri de 1997’de esrarengiz bir ışık huzmesine maruz kalan bir İngiliz’in hikâyesi. Polise verdiği ifadede, arabasıyla giderken gökten üstüne gelen bir ışığın arabasını durdurduğunu anlatan adam, parlak ışığın içinden yürüyerek çıktığını söyledi. Işık yüzünden hastalanan adamın derisinde de ertesi gün gizemli lekeler çıktı.

(Milliyet)

Efsanevi Başbakan'ın UFO merakı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sana katılmamak elde deil, sonuna kadar haklısın, ama kimsenin umrunda deil , olmıyacakta boşver...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şimdi bir şey yazıcam ama yorum yayınlanmaz o zaman, sadece bilgi olarak şunu söyliyebilirim: türk milletinin 20.yy başından beri çektiği acılarda bu herifin o kadar büyük payı var ki... ne zaman resmini görsem suratına tükürmek geliyor içimden, apo'ya olan nefretimizden çok daha fazlasını aslında bu pislik hakediyor ama milyonlarca vatandaşımız sebebini bilmiyor bile.. okuyun öğrenin arkadaşlarım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000