24 Ekim 2021, Pazar 15:17:07

Easy Travel ile BAÜ iş birliği anlaşması imzaladı

Easy Travel ile Bahçeşehir Üniversitesi Ortak Eğitim Modeli işbirliği anlaşması imzaladı.
  • Yolunuz Bahtınız açık olsun. Başarılarınızın devamını dilerim her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz.

Easy Travel ile Bahçeşehir Üniversitesi Ortak Eğitim Modeli işbirliği anlaşması imzaladı. Ortak Eğitim Modeli kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri turizm ve havacılık sektöründe önde gelen kurumlarından biri olan Easy Travel ile buluşabilecek.

Öğrenciler için hem iş hem deneyim fırsatı sunan Ortak Eğitim Modeli, öğrencilerin sektörel deneyimi henüz üniversitedeyken elde etmesini amaçlar. 2020-2021 Akademik Yılı itibarıyla Türkiye'nin önde gelen kuruluşları ile partnerlik anlaşması bulunan Bahçeşehir Üniversitesi Easy Travel iş birliği sayesinde öğrencilerin iş dünyasının farklı unvan ve pozisyonlarını deneyimleyerek mesleki pratiklerle erkenden tanışma imkanı bulmasını sağlıyor.

EasyGroup adına açıklama yapan Gökhan Hakvar “ Bu işbirliğinden dolayı çok heyecanlıyım, gençlerin bizden bizimde onlardan öğrenecek çok şeyimiz var. Ortak Eğitim modeli ile birlikte gençlerimiz ile turizm ve havacılık sektöründe beraber çok başarılı işlere imza atabileceğimize inanıyorum” dedi.

Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri Ortak Eğitim Modeline başvurmak için her dönem başlangıcından önce e-posta, web sayfası ve sosyal medya kanallarıyla firma ve pozisyon bilgilerini içeren başvuru formunu doldurup Easy Travel ailesine katılabilirler.

Easy Travel ile BAÜ iş birliği anlaşması imzaladı

Yorumlar

Joker ~ 2 yıl önce
Yolunuz Bahtınız açık olsun. Başarılarınızın devamını dilerim her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000