12 Ocak 2020, Pazar 14:55:00

Düşürülen uçaktan bir dram çıktı!

Geçtiğimiz Çarşamba günü İran’ın vurduğu yolcu uçağından büyük bir dram çıktı..
  • Şaka mısınız iran şia yani müslümanların başına gelmiş gelebilecek en büyük düşmanı. İran müslüman değil
  • Herkes din için savaşıyor bizim kiler hala din devlet diyor nasıl bir akıl tutulmasidir anlamak güç
  • Bu işin tek sebebi var,dünyanın baş belası amerika
  • Uçağın orada ne işi vardı Ucagı kim ucurdu K.k
  • İran dünya ve kendi halkı için sadece cinayet baskı zarar mutsuz insanlar demek umarım bir gün bunların bu aptalca rejimi son bulur o günleride görüruz İran halkı da mutlu olmayı hak ediyor
  • Çok acı sistemi düzgün kurmaz, kontrol etmez, tatbikat yapmazsan olacağı bu. Amerikanın yaptığı kasıtlı bir cinayetin sonucunda zincirleme hatalar ve ölen masum insanlar.
  • Bilmediğiniz çok şey var dostlar, uçak amerikan yapımı, ne yazık ki Amerikan awaks erken uyarı uçağı o sırada bu yolcu uçağını yem olarak kullanmak için aynı transporderi kullanıp kendini saldırıdan korumuş olma ihtimali yüksek,
  • Kabin memurlarından biride kasım ayında evlenmiş ne acı :(
  • Bir ucak ve tomahawk fuzesinin hızını karıştırıp 176kisinin olumune sebep olan sonrada kirik kalple biz vurduk ama yanlislikla diyen bir basbakanin öncelikli hesap vermesi gerekir
  • Irak iran suriye Suudi Arabistan israil abd Fransa Almanya bunların Allah belasını versin

Geçtiğimiz Çarşamba günü İran’ın vurduğu yolcu uçağından büyük bir dram çıktı..

Geçtiğimiz Çarşamba günü İran’ın vurduğu yolcu uçağından büyük bir dram çıktı. 176 kişinin yaşamını yitirdiği uçakta bulunan ve Kanada’da yaşayan İranlı çiftin hikayesi yürekleri dağladı.
.
İran'ın Irak'taki Amerikan üslerini vurduğu sırada "yanlışlıkla" vurduğu Ukrayna Havayolları'na ait yolcu uçağı ile ilgili acı bir detay ortaya çıktı… 82 İranlı, 63 Kanadalı, 11 Ukraynalı, 10 İsveçli, dört Afgan, üç Alman ve üç İngilizin yaşamını yitirdiği korkunç olayın arkasından Kanada'da yaşayan İranlı bir çiftin dramı uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

Kanada'nın Montreal kentindeki Concordia Üniversitesi'nde tanışan Sara Mamani ve Siavash Ghafouri-Azar eğitim kurumunun en prestijli bölümlerinden olan mühendislik fakültesini bitirdi. Birlikte yaşamaya başlatan çift, sektörde tanınıyordu ve yakın zamanda Montreal'de bir ev satın aldılar. Ailelerinin tanışması için İran'da bir düğün yapmak isteyen çift Kanada'dan İran'a gitti. Ailelerinin de katıldığı törenle dünya evine giren çift Kiev aktarmalı olarak Kanada'ya gitmek üzere Ukrayna Havayolları'na ait uçağa bindiklerinde yaşanacak korkunç saldırıyı hiç düşünmüyorlardı.

Çarşamba sabaha doğru hareket eden uçak kalkıştan kısa bir süre sonra düştü. İran yönetimi bu düşüşün sebebi olarak "teknik bir arıza" yorumunu yaparken, ABD ve Kanada başta olmak üzere birçok ülke İran'ı gösterdi. Zira kazadan günler sonra Tahran yönetimi yaşananları itiraf ederek, "İstemeden vurduk" açıklamasını yaptı.

.Düğünlerinden sadece birkaç gün sonra Kanada'ya yeni umutlarla "evli olarak" gitmek üzere yola çıkan Azar ve Mamani düşen uçakta can verdi. Sosyal medyada ve yerel basında yer alan fotoğraf ve videolar ise yaşanan dramı gözler önüne serdi. Çiftin sadece bir hafta önce aileleri ve yakın dostlarıyla eğlendiği nikah ve düğün salonunda kazanın ardından bir dram yaşandı.

Zira bir hafta önce yeni bir hayata adım atan çiftin gözü yaşlı akrabaları ve yakınları aynı düğün salonunda ağıtlar yakarak dua etti. Çekilen videolarda düğün gününden kalma bir detay dikkat çekti. Yakınları genç çift için gözyaşı dökerken çiftin fotoğrafının olduğu bir kartonetin yer alması sosyal medyada gündem oldu.

Düşürülen uçaktan bir dram çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

İran müslüman mı ? ~ 4 yıl önce
Şaka mısınız iran şia yani müslümanların başına gelmiş gelebilecek en büyük düşmanı. İran müslüman değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuğrul ~ 4 yıl önce
Herkes din için savaşıyor bizim kiler hala din devlet diyor nasıl bir akıl tutulmasidir anlamak güç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Radres ~ 4 yıl önce
Bu işin tek sebebi var,dünyanın baş belası amerika

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rami ~ 4 yıl önce
Uçağın orada ne işi vardı Ucagı kim ucurdu K.k

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suna ~ 4 yıl önce
Uçak normal kalkmış ne demek ne işi var?
kuzey ~ 4 yıl önce
İran dünya ve kendi halkı için sadece cinayet baskı zarar mutsuz insanlar demek umarım bir gün bunların bu aptalca rejimi son bulur o günleride görüruz İran halkı da mutlu olmayı hak ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Pilotu ~ 4 yıl önce
Çok acı sistemi düzgün kurmaz, kontrol etmez, tatbikat yapmazsan olacağı bu. Amerikanın yaptığı kasıtlı bir cinayetin sonucunda zincirleme hatalar ve ölen masum insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karacı ~ 4 yıl önce
Iran Müslüman ülkesi olduğu için suçsuz zaten değil mi kardeşim? Hep amerikayı suçlayın zaten. Iranin hic sucu yok, sütten çıkmış ak kaşık.
Mami ~ 4 yıl önce
Bilmediğiniz çok şey var dostlar, uçak amerikan yapımı, ne yazık ki Amerikan awaks erken uyarı uçağı o sırada bu yolcu uçağını yem olarak kullanmak için aynı transporderi kullanıp kendini saldırıdan korumuş olma ihtimali yüksek,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FTL ~ 4 yıl önce
kesinlikle olma ihtimali çok yüksek ama ölen öldü haber olan oldu üzücü
Misafir ~ 4 yıl önce
Transponder da aynı çağrı adını kullanamaz...Tahmininiz olası değil.
Havacı ~ 4 yıl önce
Kabin memurlarından biride kasım ayında evlenmiş ne acı :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyg ~ 4 yıl önce
Kaderede inanalım...
Mantik ~ 4 yıl önce
Bir ucak ve tomahawk fuzesinin hızını karıştırıp 176kisinin olumune sebep olan sonrada kirik kalple biz vurduk ama yanlislikla diyen bir basbakanin öncelikli hesap vermesi gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok olun ~ 4 yıl önce
Irak iran suriye Suudi Arabistan israil abd Fransa Almanya bunların Allah belasını versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000