17 Mayıs 2010, Pazartesi 09:05:16

DÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLEN UÇAK BULUNAMADI

Balıkesir'in Havran ilçesinde iki çobanın bir uçağın hızla düştüğünü bildirmesi, yetkilileri harekete geçirdi. Düştüğü iddia edilen uçak, akşam saatlerine kadar köylüler ve jandarma tarafından aransa da, herhangi bir bulguya rastlanılmadı.
  • kaçak ilaçlama yapan birileri mi var acaba
  • ya birini yok ettiler, ya da gizli ajanların falan uçağı düştü. beni de paranoyak ettiler :)

Havran ilçesi Eğmir köyünde çobanlık yapan Kadir Dönmez ve İzzet Arslan, saat 11.00 sularında tek pervaneli bir uçağın, arkasından duman çıkararak hızla bir dağın arka tarafında kaybolduğunu gördüklerini belirtti. Havran Kaymakamı Fatih Genel ile diğer yetkililer, şu ana kadar herhangi bir kayıp uçağın olmadığını, ancak yetkililerin o bölgede araştırmalara devam ettiğini bildirdi.

Jandarma ekipleri ve köylüler, geç saatlere kadar düştüğü iddia edilen uçağın izini aradı. Köylüler, Bandırma tarafından beyaz bir uçağın arkasından alev ve duman çıkararak, Şapçı Dağı Koşu Alan mevkiine hızla indiğini gören arkadaşlarının olduğunu ve bunun üzerine sabah saatlerinden beri aramalar yaptıklarını söyledi. Aramalara yangın söndürme helikopteri ile Havran Orman İşletme şefliğine ait ekibin de katıldığı öğrenildi.

Kaymakam Genel, 'Eğmir köyünden iki kişi, saat 11.00 sıralarında küçük bir uçağın aşırı duman çıkartarak düşer vaziyette dağın öbür ucundan kaybolduğunu görmüşler. Bunun üzerine kolluk görevlilerimiz, hemen bölgede havadan ve karadan arama çalışması başlattı. Ancak şu saate kadar yapılan arama çalışmalarında herhangi uçağın düşmesi ile ilgili bulguya rastlanılmadı. Orman helikopteri bölgeyi tarıyor. İl ve ilçe jandarma ekiplerimiz alarmda. Radarda da kayıp uçak görülmüyor. Çalışmalarımız devam ediyor' dedi.

(ShowHaber)

DÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLEN UÇAK BULUNAMADI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
kaçak ilaçlama yapan birileri mi var acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya birini yok ettiler, ya da gizli ajanların falan uçağı düştü. beni de paranoyak ettiler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000