19 Mart 2016, Cumartesi 13:16:33

Düsseldorf-Zonguldak seferleri başladı

Zonguldak Havalimanı'nda kış aylarında yolcu potansiyelinin az olması nedeniyle ara verilen Almanya'nın Düsseldorf ve Dortmund kentlerine yönelik uçak seferleri yeniden başladı.
  • Artık iç hatlar açılsın!
  • Keşke ORGİ ye harcanan paralar böyle meydanlara harcansa. Hiç olmazsa işe yarıyor. Siyasi değil.
  • her havalimanına Hasan bey gibi Müdürler lazım.
  • Zonguldaklı arkadaş nerde, bize uçuş yok mu eyyyyyy THY diyordu sürekli :) Bakın uçuşlar başlamış, gözünüz aydın. Bir de maraşlı vardı, terminal isteyen. Şaka bir yana, sizi burada arıyor gözlerimiz, en azından benim. Biliyorum, buraya yazdıklarımızı kimse okumuyor, haberi bile olmuyor, ama bir yerlerde bu ihtiyacı talebi dillendirmek gerek. Dediğim gibi, umarım kötü bir durum yoktur, sizi Zonguldak haberlerinin altında görmek istiyoruz. Selam ve sevgilerimle
  • thy'ye senin rakibin olamaz kralsın germania!!!!!!!!!
  • Zonguldaklı Vatandaşlarımıza hayırlı olsun istanbul seferlerini düsseldorf aktarmalı yapabilirsiniz
  • Bugun alinan son haberlere gore.Yaklasik 5000 kisilik bir grup Guneydoguya cikarma yapiyor halkin icinden. Taksime,Ankara'ya bomba nasil atilir gosterilecek..Guneydogu coluk cocuk demeden temizlenecektir.Saygilarimizla.
  • New York Antalya 340 la yapılacakmış
  • Antalya Dubai başlayacak mı?

Zonguldak Havalimanı'nda kış aylarında yolcu potansiyelinin az olması nedeniyle ara verilen Almanya'nın Düsseldorf ve Dortmund kentlerine yönelik uçak seferleri yeniden başladı.

Seferler kapsamında Düsseldorf'tan havalanan ve ağırlıklı olarak gurbetçileri taşıyan yolcu uçağı, 117 yolcusuyla havalimanına iniş yaptı. Yolcular, yakınları tarafından çiçeklerle karşılandı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun ilk uçağının sorunsuz bir şekilde iniş yaptığını söyledi.

Uçuşların kasım ayı sonuna kadar devam edeceğini ifade eden Özşahin, "Kentten yolcu potansiyelinin fazla olduğu Düsseldorf ve Dortmund'a pazar, salı, perşembe ve cumartesi olmak üzere haftanın 4 günü uçuş gerçekleştirilecek. Yaz aylarında sefer sayıları talebe göre 5 ya da 6'ya çıkartılacak. Bu sezon beklentimiz 140'ın üzerinde uçuş gerçekleşmesi ve 35-40 bin yolcunun bu havalimanından seyahat etmesidir. Şimdiden gurbetçi hemşehrilerimize hayırlı yolculuklar diliyoruz" diye konuştu. Uçak, daha sonra 89 yolcusuyla Düsseldorf'a hareket etti.











 

Düsseldorf-Zonguldak seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Zonguldak ~ 8 yıl önce
Artık iç hatlar açılsın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 8 yıl önce
Keşke ORGİ ye harcanan paralar böyle meydanlara harcansa. Hiç olmazsa işe yarıyor. Siyasi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KEKSE ~ 8 yıl önce
sizdede biraz akil olsaydi.ORGI yaz kis araliksiz isliyor farkindaysaniz. Bu g.zekali konusmalar sikti artik.
Keşke ~ 8 yıl önce
ORGİ siyasi yatırım burası ise tamamen hizmet amaçlı. Yolcu amaçlı.
Hasan Müdür ~ 8 yıl önce
her havalimanına Hasan bey gibi Müdürler lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldaklı ~ 8 yıl önce
Zonguldaklı arkadaş nerde, bize uçuş yok mu eyyyyyy THY diyordu sürekli :) Bakın uçuşlar başlamış, gözünüz aydın. Bir de maraşlı vardı, terminal isteyen. Şaka bir yana, sizi burada arıyor gözlerimiz, en azından benim. Biliyorum, buraya yazdıklarımızı kimse okumuyor, haberi bile olmuyor, ama bir yerlerde bu ihtiyacı talebi dillendirmek gerek. Dediğim gibi, umarım kötü bir durum yoktur, sizi Zonguldak haberlerinin altında görmek istiyoruz. Selam ve sevgilerimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldaklı ~ 8 yıl önce
Burdayim haberleri takip ediyorum . Bizi merak etmenize sevinsem mi ne yapsam bilemedim :) Artık izmire antalya ya trabzon a gitmek için Duseldorftan aktarma yapacaz :) elin almanı yesin parayi bizim milli havayolumuz da baksın :)
cermanya ~ 8 yıl önce
thy'ye senin rakibin olamaz kralsın germania!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldaklı değil ~ 8 yıl önce
Zonguldaklı Vatandaşlarımıza hayırlı olsun istanbul seferlerini düsseldorf aktarmalı yapabilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MHPGK ~ 8 yıl önce
Bugun alinan son haberlere gore.Yaklasik 5000 kisilik bir grup Guneydoguya cikarma yapiyor halkin icinden. Taksime,Ankara'ya bomba nasil atilir gosterilecek..Guneydogu coluk cocuk demeden temizlenecektir.Saygilarimizla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ajansin ~ 8 yıl önce
MHP rumuzuyla böyle sacma sapan seyler yazan ancak PKK-Ajani provokatör dür. Seni yorumunu bu sayfaya koyan uyuyor anlasilan.
Müslüman Kürt ~ 8 yıl önce
Bir Kürt olarak bu provokasyona gelmeyeceğim. Tüm Türk kardeşlerime selam olsun..
Vatandaş ~ 8 yıl önce
Ağrı-Roma seferlerinide karşılıklı olarak bekliyoruz
haber ~ 8 yıl önce
bu yorumun Zonguldak seferleri ile alakasi ne Ali Bey? Ekibin niye yayinliyor bunu? Havacilik mi yoksa politik sitemi Aiporthaber? Lutfen bir ilgilen.
Hanedan ~ 8 yıl önce
Biz Türk'ler de yıllardır bu provokasyona gelmiyoruz Kürt kardeş. MHP rumuzlu şahıs , bir diğer haberde olduğu gibi :) Uçağa kürekle binmeye çalışan amelenin tekidir .
editör ~ 8 yıl önce
editör ne iş yapar Allah aşkına
Fly high ~ 8 yıl önce
O 14 subatta acildi haberin yok mu? Haftada 3 sefer suan, ama sayisi artar seferlerin yakinda. Agrili asiklar gezerler artik Ispanyol merdivenlerinde.
Thy ~ 8 yıl önce
New York Antalya 340 la yapılacakmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 8 yıl önce
Antalya Dubai başlayacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000