23 Mayıs 2020, Cumartesi 14:31:58

Düşen yolcu uçağının kara kutuları bulundu

Pakistan Havayolları'na (PIA) ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı Karaçi Havalimanı yakınlarında düşmüştü. Uçağın kara kutuları bulundu.
  • Yav Bülent gardaş ne iş hayırdır ya sen eskiden böyle değildin ne oldu birden bire araplaştın
  • Meydan civarına yerleşime izin verilmesi yerdeki canlarında gitmesine neden oluyor bunlardan ders çıkarılmalı ama bizim ülkemizde çoğu meydan bu şekilde
  • Allah tekrarini gostermesin..
  • Bismillahirrahmânirrahîm. Elhamdü lillâhi rabbil'alemin Errahmânir'rahim Mâliki yevmiddin İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în İhdinessırâtel müstakîm Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn Allah rahmet eylesin.

Pakistan Havayolları'na (PIA) ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı Karaçi Havalimanı yakınlarında düşmüştü.

PIA sözcüsü Abdullah Khan yaptığı açıklamada, 91 yolcu ve 8 mürettebatıyla düşen uçağın iki kara kutusunun da bulunduğunu bildirdi.

Ayrıca kazadan sağ olarak kurtulan Mohammad Zubair, uçağın çarpmadan önce türbülansa girdiğini söyledi. PK8303 sefer sayılı uçaktan sağ olarak kurtulan iki kişiden biri olan Makine Mühendisi Zubair, çarpmadan çok kısa bir süre önce pilotun anonsla motor problemi yaşandığını ve inişin zorlu olacağını söylediğini bildirdi.

Duman ve molozların arasından sürünerek çıkan ve sesini duyuran yolcu daha sonra hastaneye sevk edilmişti.

"HER TARAFTAN ÇIĞLIKLAR YÜKSELİYORDU"

Hafif yaralarla uçaktan çıkan Zubair, "Uçağın düşmek üzere olduğunu kimse fark etmedi. Rahat bir uçuştu" dedi.

Zubair'in Geo News haber portalına anlattıklarına göre, uçağın ilk iniş denemesinde piste çarpıp yeniden havalanmasının ardından pilot 10 dakika içinde ikinci kez iniş inmeyi deneyeceğini anons etti. Daha sonrasında uçak piste yaklaşamadan düştü.

Kaza sonrası bilincini kaybettiğini söyleyen Zubair yaşadıklarını "Her taraftan çığlıklar yükseliyordu. Çocuklar, yetişkinler... Tek görebildiğim alevlerdi. Emniyet kemerimi çözdüm, bir ışık gördüm ve o ışığa doğru yürüdüm. Kurtulabilmek için 3 metreden aşağı atlamam gerekti" sözleriyle anlattı.

©️ AirportHaber















Düşen yolcu uçağının kara kutuları bulundu

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

GARA ~ 4 yıl önce
Yav Bülent gardaş ne iş hayırdır ya sen eskiden böyle değildin ne oldu birden bire araplaştın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 4 yıl önce
Meydan civarına yerleşime izin verilmesi yerdeki canlarında gitmesine neden oluyor bunlardan ders çıkarılmalı ama bizim ülkemizde çoğu meydan bu şekilde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah korusun ~ 4 yıl önce
Allah tekrarini gostermesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bülent ~ 4 yıl önce
Bismillahirrahmânirrahîm. Elhamdü lillâhi rabbil'alemin Errahmânir'rahim Mâliki yevmiddin İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în İhdinessırâtel müstakîm Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 4 yıl önce
? Neden, içinden kalbinle dua etsene
Z ~ 4 yıl önce
Turkcesi nedir anlasilmiyo soylediginiz
Bulent arabistana yallah ~ 4 yıl önce
Turkiye de Turkce konusulur. Eger cok seviyosan yallah Arabistana Bulent. Kalma buralarda harcama kendini. O yazdiklarini sen bile anlamiyorsun o yuzden show yapma derim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000