22 Mart 2010, Pazartesi 17:49:45

Düşen uçaktan kurtuldu, taksi çağırıp gitti!

Moskova'da ormanlık bir araziye düşen ve üç parçaya ayrılan Rus uçağında bulunan 8 kişilik mürettebatın tamamı mucizevi şekilde kazadan sağ kurtuldu. Bir uçuş görevlisinin ise düşen uçaktan indikten sonra anayola çıkıp taksi çağırdığı bildirildi.
  • Düşen uçak 210 yolcu kapasiteli, 2007 çıplak fiyatı 35 milyon dolar olan bir uçak.
  • hikaye ya: rus gorevli taksiyi durdurur, taksici camı acar, nereye gideceksin diye sorar, kisa mesafe gitmem kac saattir sira bekliyorum havaalaninda diyerek, ceker gider...

Associated Press haber ajansı, bu sabah Mısır'dan Moskova'ya hareket eden ve içinde yolcu bulunmayan uçağın Domodedova Havaalanı yakınında ormanlık bir araziye düştüğünü bildirdi.    

Üç parçaya ayrılan TU-204 tipi yolcu uçağında bulunan 8 mürettebat kazadan yaralı olarak kurtuldu. Yerel medya yaralılardan ikisinin durumunun ciddi olduğunu belirtti.

Rus Rossiya televizyonu, kazanın ardından uçuş görevlilerinden birinin hiçbir yardım almadan yakındaki bir anayola çıkarak taksi çağırdığını bildirdi. Diğer görevliler ise kaza yerine gelen sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı.

UÇAK DÜN DE SORUN YAŞAMIŞTI

Rus haber ajansları, kaza yapan uçağın dün Domodedova Havaalanı'ndan Mısır'a doğru havalandıktan 2 saat sonra kabinde ortaya çıkan duman yüzünden Moskova'ya geri döndüğünü belirtti. Ajanslar, uçağın, sorunun giderilmesinin ardından Mısır'ın Burgada kentine gittiğini, bu sabah da dönüş için tekrar Rusya'ya hareket ettiğini ve kazanın da bu sefer sırasında gerçekleştiğini bildirdi.

Rus yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Rus haber ajansı RİA Novosti'ye açıklama yapan bir havaalanı yetkilisi, uçaktaki bu arızayla kazanın birbiriyle ilintili olmadığını ifade etti. (Hürriyet İnternet)

Düşen uçaktan kurtuldu, taksi çağırıp gitti!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Düşen uçak 210 yolcu kapasiteli, 2007 çıplak fiyatı 35 milyon dolar olan bir uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hikaye ya: rus gorevli taksiyi durdurur, taksici camı acar, nereye gideceksin diye sorar, kisa mesafe gitmem kac saattir sira bekliyorum havaalaninda diyerek, ceker gider...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000