24 Ekim 2020, Cumartesi 14:02:36

Düşen uçakta hayatını kaybeden pilot adayı son yolculuğuna uğurlanıyor

Hezarfen Havaalanı'ndan kalkış yaptıktan sonra Büyükçekmece'de düşen uçakta kaza sonrası hayatını kaybeden Beytullah Nart son yolculuğuna uğurlanıyor.
  • LUTFEN ARTIK BIR BAS SAGLIGI DILEYIN...BILIP ETMEDEN NE KISILERI NE KURUMLARI EN AZIMDAN EMIN OLMADAN SORGULAMAYIN...BIR COK DEGISKENIN OLDUGU BIR MESLEKTE KAZA OLABILIR DOGALDIR...BU OLANIN MUSEBIBI VARSA ELBETTE ki BULUNSUN ... BU COK AYRI AMA YOK PILOTAJ BITTI YOK SU BITTI BOS BOS YORUMLARINIZI KENDINIZE SAKALYIN VE SADECE HOS BIR DILEKTE BULUNUN....Allah rahmet eylesin...
  • Ailesine sabir dilerim. Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
  • Dusen ucak sonaca, diamond degil, yani ucaklar yeni, yabanci, tekniğin bakım deneyim saati az. Motor arizasi diyorlar. Tum yazacaklarim kendi yorumumdur. Kalkistan hemen sonra belli ki 1000ft altinda 180 derece dönüp piste yetişmeye calismis yavrumuz. Bu donuste cok fazla kaldirma kuvveti kaybetmis ve perdovitese muteakip kaza gerceklesmis gibi gorunuyor. Neden boyle yapmis onu da incelemek gerekir.Kule konusmalari, pilot acil durum usullerine uygun manevralari gerceklestirmis mi, acil durum usüllerinde verilen talimatlar akla mantiga uygun mu,pilot neden onunde uygun bir yere zorunlu inis yapmamis da imkasizi deneyip piste donmus. Bunlar incelenecektir. donusten sonra suzulus hattinda da malesef tem otoyoluna ait bir viyaduk var, piste yakin. Yani süzülüşü geciktirmis ve kaldirma kuvvetini tamamen kaybetmis olmasi olasi. Genc arkadasimiza Allah'dan rahmet, ailesine sabirlar dilerim.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • Pilot aday adayi
  • Bu ülkede pilot eğitimi bitmiştir. Sportif havacılık başlamadığı sürece böyle ultralight uçaklarla 45 saat uçarak pilotaj yeteneği kazanmak mümkün değil. Öğretmenler de allahlık Ali bey. Kendi yetersizlikleri bir yetmezmiş gibi bir de patrona iş yaptığını göstermek için hazır olmayan öğrenciyi yalnıza bırakıyor. Üniversiteler de ayrı bir alem, sanki bilimsel bir konuymuş gibi pilotaj bölümü açılıyor sırf para için. Madem universitesin, gücün var, uçuş kulübü kur gençler boş zamanlarında 45 saat uçup pilot olsun. Pilotaj bölümü de neymiş? Bu haliyle pilot falan olamadan belgeyi alıp tanıdık torpiliyle havayoluna gidip kaptanların başına dert oluyor gençler.
  • Rabbim sabırlar versin ailesine Allah rahmet eylesin sözün bittiği yer.
  • Mekanı cennet olsun, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum
  • Ailesine sabır ve başsağlığı dilerim.

Hezarfen Havaalanı'ndan kalkış yaptıktan sonra Büyükçekmece'de düşen uçakta kaza sonrası hayatını kaybeden Beytullah Nart son yolculuğuna uğurlanıyor.

Büyükçekmece'de meydana gelen kazada uçak enkazından ağır yaralı olarak çıkarıldığı belirtilen Nart, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Vefatı sonrası otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürülen cenazesi ailesi ve yakınları tarafından bugün teslim alındı.

Genç pilot adayının cenazesinin bugün Bağcılar'da toprağa verileceği öğrenildi.

Düşen uçakta hayatını kaybeden pilot adayı son yolculuğuna uğurlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Kazaaaa ~ 3 yıl önce
LUTFEN ARTIK BIR BAS SAGLIGI DILEYIN...BILIP ETMEDEN NE KISILERI NE KURUMLARI EN AZIMDAN EMIN OLMADAN SORGULAMAYIN...BIR COK DEGISKENIN OLDUGU BIR MESLEKTE KAZA OLABILIR DOGALDIR...BU OLANIN MUSEBIBI VARSA ELBETTE ki BULUNSUN ... BU COK AYRI AMA YOK PILOTAJ BITTI YOK SU BITTI BOS BOS YORUMLARINIZI KENDINIZE SAKALYIN VE SADECE HOS BIR DILEKTE BULUNUN....Allah rahmet eylesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zultewagen ~ 3 yıl önce
Uçağın motoru durdu, uçaktan sorumlu olan ayjettir. Bu uçağın bakımını yapan sorumlu olan sorumsuz teknisyen., hepsi sorgulanmalıdır havacılık büyük sorumluluk ister ilgili uçuş okulu kendini düzeltene kadar uçuşları askıya alınmalıdır. Yurt dışı eğitime gelince, yurtdışındaki uçuş okulları türkiyedeki uçuş okullarından çok daha fazla sorumlulukları vardır ve ciddi eğitim veriyorlardır.
Yazik oldu. ~ 3 yıl önce
Ailesine sabir dilerim. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 4 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yb. Plt. ~ 4 yıl önce
Dusen ucak sonaca, diamond degil, yani ucaklar yeni, yabanci, tekniğin bakım deneyim saati az. Motor arizasi diyorlar. Tum yazacaklarim kendi yorumumdur. Kalkistan hemen sonra belli ki 1000ft altinda 180 derece dönüp piste yetişmeye calismis yavrumuz. Bu donuste cok fazla kaldirma kuvveti kaybetmis ve perdovitese muteakip kaza gerceklesmis gibi gorunuyor. Neden boyle yapmis onu da incelemek gerekir.Kule konusmalari, pilot acil durum usullerine uygun manevralari gerceklestirmis mi, acil durum usüllerinde verilen talimatlar akla mantiga uygun mu,pilot neden onunde uygun bir yere zorunlu inis yapmamis da imkasizi deneyip piste donmus. Bunlar incelenecektir. donusten sonra suzulus hattinda da malesef tem otoyoluna ait bir viyaduk var, piste yakin. Yani süzülüşü geciktirmis ve kaldirma kuvvetini tamamen kaybetmis olmasi olasi. Genc arkadasimiza Allah'dan rahmet, ailesine sabirlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aks ~ 4 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot degil ~ 4 yıl önce
Pilot aday adayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzgün ~ 4 yıl önce
Bu ülkede pilot eğitimi bitmiştir. Sportif havacılık başlamadığı sürece böyle ultralight uçaklarla 45 saat uçarak pilotaj yeteneği kazanmak mümkün değil. Öğretmenler de allahlık Ali bey. Kendi yetersizlikleri bir yetmezmiş gibi bir de patrona iş yaptığını göstermek için hazır olmayan öğrenciyi yalnıza bırakıyor. Üniversiteler de ayrı bir alem, sanki bilimsel bir konuymuş gibi pilotaj bölümü açılıyor sırf para için. Madem universitesin, gücün var, uçuş kulübü kur gençler boş zamanlarında 45 saat uçup pilot olsun. Pilotaj bölümü de neymiş? Bu haliyle pilot falan olamadan belgeyi alıp tanıdık torpiliyle havayoluna gidip kaptanların başına dert oluyor gençler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzgun cevap ~ 3 yıl önce
İlk olarak 45 saat ucularak zaten pilot olunmuyor bunu sizin kadar bu islerin az cok icinde olan herkes zaten biliyor merak etmeyin. İkinci olarak ne oldugunu nasil oldugunu ne gerekceyle bu hale geldigini bilmediginiz bir olay hakkinda yorum yapip kardesimizin yetenegini yargilamak size dusmez bunuda bilin.
Pilot ~ 4 yıl önce
Rabbim sabırlar versin ailesine Allah rahmet eylesin sözün bittiği yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli K/A ~ 4 yıl önce
Mekanı cennet olsun, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah rahmet eylesin ~ 4 yıl önce
Ailesine sabır ve başsağlığı dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000