17 Mayıs 2010, Pazartesi 15:54:03

DÜŞEN UÇAKTA 3 TÜRK VARDI

Afganistan'da düşen Pamir Airways'e ait uçağın içinde 3 Türk'ün bulunduğu belirtildi.
  • Tedbir almak kulun görevi ancak ecel gelmedikçe can çıkar mı? Allah rahmet eylesin..Yorunlara bakıyorum da insanlar genel olarak ölümden korkuyor ..Tabiki intihar gibi tehlikeye atılmamak lazım lakin havada olduğu kadar yerde de insan risk altında.. Ayrıca ölen vatandaşlar yardım için oraya gitmişler, çok kutsal bi amaçla..dolayısıyla onların bu uçuşu ebedi saadete olmuştur inşalah..
  • çok eski (37 yasinda bir uçan tabut) Registration YA-PIS Bana bedava uç deseler binmem, bir de millet para vererek uçup ölüyor.Fakat tanidigim uçak hastalari müzelik B707 ile uçsunlar diye Irana gidip SAHA Airlines ile uçuyorlar ama çok tehlikeli. ALLAH RAHMET EYLESIN.
  • ihh vakfinin calisanlari idi iki turk afgan yetimlere yardim icin orda bulunuyorlardi. insallah can kaybi olmaz.
  • havacılığa gönül vermiş herkes,hepimiz;canımızla para kazanıyoruz.allah hepimizi korusun.vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun,yakınlarına başsağlığı diliyorum.sevgiler
  • COCUGUN RISKI ICIN ORALARA GIDEN INSANLAR VE SONU BOYLE OLUNCA KAZANILAN KOLAY PARALAR AKLIMA GELIYOR BU ISIN SONUCU BELLI ADANADA DUSEN UCAGIN SONUCU ORTADA,SIVIL HAVACILIKTA HERKEZ YERINDE UCAGI KIRALAYAN SATAN HER KEZ ISININ BASINDADIR ,BURASI TURKIYE OLUMUN UCUZ OLDUGU ULKE
  • acaba iş için mi oralardaydı vatandaşlarımız? allah ahmet eylesin...mekanları cennet olsun
  • Her haberde ölüyorum ya , Allahım sen insanları koru, çoluğu çocuğu olan var ,anası babası olan var, eşi olan var. bir haberle günüm zindan oluyor.

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre, Pamir Airways'e ait uçağın Kunduz yakınlarında düştü. Afganistan İçişleri Bakanı, uçakta 38 yolcu ve 5 mürettebatın bulunduğunu belirtti.

Uçakta yolcu olarak üç Türk'ün bulunduğu açıklandı.

Kabil Büyük elçiliğinden aldığı bilgiye göre uçakta hayatını kaybeden Türklerin isimlerinin Mustafa Cebili, Faruk Aktaş ve Bahattin Yıldız olduğu öğrenildi.
 

DÜŞEN UÇAKTA 3 TÜRK VARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tedbir almak kulun görevi ancak ecel gelmedikçe can çıkar mı? Allah rahmet eylesin..Yorunlara bakıyorum da insanlar genel olarak ölümden korkuyor ..Tabiki intihar gibi tehlikeye atılmamak lazım lakin havada olduğu kadar yerde de insan risk altında.. Ayrıca ölen vatandaşlar yardım için oraya gitmişler, çok kutsal bi amaçla..dolayısıyla onların bu uçuşu ebedi saadete olmuştur inşalah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok eski (37 yasinda bir uçan tabut) Registration YA-PIS Bana bedava uç deseler binmem, bir de millet para vererek uçup ölüyor.Fakat tanidigim uçak hastalari müzelik B707 ile uçsunlar diye Irana gidip SAHA Airlines ile uçuyorlar ama çok tehlikeli. ALLAH RAHMET EYLESIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ihh vakfinin calisanlari idi iki turk afgan yetimlere yardim icin orda bulunuyorlardi. insallah can kaybi olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havacılığa gönül vermiş herkes,hepimiz;canımızla para kazanıyoruz.allah hepimizi korusun.vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun,yakınlarına başsağlığı diliyorum.sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
COCUGUN RISKI ICIN ORALARA GIDEN INSANLAR VE SONU BOYLE OLUNCA KAZANILAN KOLAY PARALAR AKLIMA GELIYOR BU ISIN SONUCU BELLI ADANADA DUSEN UCAGIN SONUCU ORTADA,SIVIL HAVACILIKTA HERKEZ YERINDE UCAGI KIRALAYAN SATAN HER KEZ ISININ BASINDADIR ,BURASI TURKIYE OLUMUN UCUZ OLDUGU ULKE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
acaba iş için mi oralardaydı vatandaşlarımız? allah ahmet eylesin...mekanları cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her haberde ölüyorum ya , Allahım sen insanları koru, çoluğu çocuğu olan var ,anası babası olan var, eşi olan var. bir haberle günüm zindan oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000