28 Haziran 2018, Perşembe 12:16:13

Düşen uçakla ilgili yeni açıklama

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, eğitim uçağının Adıyaman’da düşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Rektör Gür, uçağın bakımlarının bir hafta önce yapıldığını söyledi.
  • Sayın rektörümüz bilgi birikimiyle, özgüveniyle adeta ülkenin eğitim sistemini özet geçmiş..
  • az önce ne okudum ben? cidden yorum altına açıklayın. yardım edin bana.
  • Gecen ucaga bindim kafam karıştı oto pilota dokunduğum anda ucak gitti Hakkari'ye indi, oysa ben Münih'e gitmek istiyordum. Rektöre sordum senin ki yanlış kodlanmış dedi.
  • Kapasin akademiler, acilsin meyhaneler.
  • Kaza kırım ekipleri önce rektörü incelesinler, kafayı kırmış. Yazık akademisyen olacak birde, Rektörün eğitim geçmişi incelenmeli, varsa eksik bütün diplomalarının iptali istenmeli. Yetkililere sesleniyorum.!!!
  • Havacilikla ucaklarla ilgisi olmiyan badem biyik once elindeki ucaklarinin kabiliyetlerini ogren sonra rektor diye gec basa ama sende haklisin seni rektor yapanlar utansin bu durumda bir bilene danis cessnanin autoland yaptigni nasil dersin sen ya cahil yaklasma usulunu data base imi varda ucagin yapabilsin nediyosun autopilot koysaydi sorunsuz inermis kendi kendine konusuyosun cahil pilitlarina sor once kimseyi bulamadiysan allaha yakin bizlere uzak dursun bu tip cahiller
  • Keşke bölümden bilen birilerine dekana falan danışıp konuşsaymış üniversitesinde havacılık ve uzay bilimleri fakültesi olan bir rektörün yapmış olduğu açıklamalar can sıkıcı ve kendini rezil etmiş
  • Oto pilot lobisi yapmıştır...
  • Bakımı Samsun yaptıysa bir sorun yaşanmasına da hiç şaşırmam. Yetkili birisi mi yapmış bakımı, imzasını kontrol etmeli.
  • Anlaşılan rektör pilot olmuş. Dozunda bırakmak lazım.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, eğitim uçağının Adıyaman’da düşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Rektör Gür, uçağın bakımlarının bir hafta önce yapıldığını söyledi.

Gaziantep’ten havalandıktan sonra Adıyaman’ın Besni ilçesine düşen Gaziantep Üniversitesi eğitim uçağının pilotu hayatını kaybetmişti. Uçağın düşme sebebi araştırılırken Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rektör Gür, eğitim uçağının bakımlarının bir hafta önce yapıldığını belirterek, "Öncelikle hayatını kaybeden pilotumuz için ülkemizin başı sağ olsun. Uçağımızın bakım aynı zamanda alt yapı teçhizat olarak bir hafta önce tamamen yapılmıştı. Sivil havacılığa ait sertifikalı uçuşlar verdiğimiz için bir hafta önce Samsun’dan kırım ekipleri ve bakım ekipleri gelerek uçağın tamamen bakımlarını yapmışlardı. Özellikle belirtmek isterim ki uçağımız ileri düzeyli bir uçak otomatik pilot çok güvenlidir. Pilot herhangi bir şekilde tereddüde düştüğü anda otomatik pilota dokunduğu anda Gaziantep Havalimanına inmek üzere kodlanmıştır. Burada uçak pilotumuz otomatik pilota da dokunmamış. Kırım ekipleri şu anda bütün araştırmaları yapıyorlar. Savcılığımız gerekli adli takibatını yapıyor. Biz de idari olarak gerekenleri yapıyoruz. En kısa sürede raporlar çıkınca kamuoyunu bilgilendireceğiz” diye konuştu.

Düşen uçakla ilgili yeni açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

rektör ~ 6 yıl önce
Sayın rektörümüz bilgi birikimiyle, özgüveniyle adeta ülkenin eğitim sistemini özet geçmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aboooov ~ 6 yıl önce
az önce ne okudum ben? cidden yorum altına açıklayın. yardım edin bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rektör was sagst du? ~ 6 yıl önce
Gecen ucaga bindim kafam karıştı oto pilota dokunduğum anda ucak gitti Hakkari'ye indi, oysa ben Münih'e gitmek istiyordum. Rektöre sordum senin ki yanlış kodlanmış dedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Kapasin akademiler, acilsin meyhaneler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rektöre ~ 6 yıl önce
Kaza kırım ekipleri önce rektörü incelesinler, kafayı kırmış. Yazık akademisyen olacak birde, Rektörün eğitim geçmişi incelenmeli, varsa eksik bütün diplomalarının iptali istenmeli. Yetkililere sesleniyorum.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahillerden usandik ~ 6 yıl önce
Havacilikla ucaklarla ilgisi olmiyan badem biyik once elindeki ucaklarinin kabiliyetlerini ogren sonra rektor diye gec basa ama sende haklisin seni rektor yapanlar utansin bu durumda bir bilene danis cessnanin autoland yaptigni nasil dersin sen ya cahil yaklasma usulunu data base imi varda ucagin yapabilsin nediyosun autopilot koysaydi sorunsuz inermis kendi kendine konusuyosun cahil pilitlarina sor once kimseyi bulamadiysan allaha yakin bizlere uzak dursun bu tip cahiller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 6 yıl önce
Keşke bölümden bilen birilerine dekana falan danışıp konuşsaymış üniversitesinde havacılık ve uzay bilimleri fakültesi olan bir rektörün yapmış olduğu açıklamalar can sıkıcı ve kendini rezil etmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Etr ~ 6 yıl önce
Oto pilot lobisi yapmıştır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGS ~ 6 yıl önce
Bakımı Samsun yaptıysa bir sorun yaşanmasına da hiç şaşırmam. Yetkili birisi mi yapmış bakımı, imzasını kontrol etmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rektör ~ 6 yıl önce
Anlaşılan rektör pilot olmuş. Dozunda bırakmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000