22 Mayıs 2010, Cumartesi 17:50:56

DÜŞEN UÇAĞIN PİLOTU YABANCI UYRUKLUYMUŞ

Hindistan'ın Mangalore bölgesinde düşen Air India Express'e ait Boeing 737-800 NG tipi yolcu uçağının kaptan pilotunun yabancı uyruklu olduğu açıklandı. Peki, pilotun uçuş deneyimi ne kadardı?
  • NE YENİ YETME ASTRONOTU NEDE SÜRESİ GEÇMİŞ ASKER AMCALARINI ANLAYAMADIM..BURDA 100 LERCE İNSAN ÖLDÜ.MEKANLARI CENNET OLSUN..KAZANIN SEBEBİNİN BİR AN ÖNCE BULUNMASI ŞU ANDA DÜNYADA UÇAN TÜM PİLOTLARIN EN BÜYÜK BEKLENTİSİDİR.İÇİNE GİRDİĞİNİZ STRES SİZLERE DE HERŞEYİ YAPTIRABİLİR..BU HAVALİMANINA DEFALARCA İNİŞ YAPTIM.2 SAAT BEKLEDİĞİMDE OLDU ÇOK SİSLİ-YAĞIŞLI KISA VE İNSANI STRESE SOKAN GO-AROUND PROCEDURE VARDIR.BİLMEDEN İŞKEMBEDEN KONUŞMAYIN.AYRICA NE ASKERİ NE SİVİLİ YİNE SAÇMALADINIZ...ÖNCE GİDİN HİNDİSTANDA UÇUN SONRA GELİN AVRUPA YI VATAN TOPRAĞINIZ GİBİ ÖPÜN ANLARSINIZ O ZAMAN PİLOTLUĞUN NE OLDUĞUNU.T.H.Y HİNTLİLERİ ALMASAYDI ONLARDA SIRP KAPTAN ALAMK ZORUNDA KALMAZ MIYDI ACABA.BİZDEKİ HİNTLİLER NE DURUMDA ŞİMDİ..
  • eski yetmeler yine atışmak için meydan arıyor.
  • BOEING Hastalari çikin ortaya saklanmayin ???? Hani Boeingler çakilmazdi ???? Herhalde çok deneyimli kaptan gene altimetre kurbani oldu....?????? bu kaçinci altimetre kurbani ????? AMERICAN,TURKISH,ETHIOPIAN dan sonra AIR INDIA EXPRESS. "BOEING gerektiginde manuel yaklasma yapmalarini istemisti.::::::::::
  • arkadaşlar lütfen her fırsatta olayı asker-sivil çekişmesine taşımayın.sizi temin ederim şu anda çalıştığım şirkette Türk gençlerinden bakasıyla uçmam bizim görevimiz bu vatanın evlatlarını yetiştirmektir diyen asker kökenli öğretmen pilotlar var.sivilleri kabüllenemeyenler inanın çok azınlıkta.bu vesile ile şehit olan arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum.
  • Yine son kullanma tarihi geçniş asker kökenli bir amcamız laf sokmaya çalışıyor ama.bizler şu an Adanada kaybettiğimiz astronot adayları için üzülmekteyiz amcacım bizden laf bekliyeceğinize arkadaşlık sitelerine takılsanıza bizimle uğraşmayın artık .böyle bir olayda bile acıyı unutup laf yetiştiriyorsunuz ayıp ayıp....
  • pilot pilottur, yerli pilot farklı yabancı pilot farklı chart mı okuyor? biri ak derken diğeri kara mı diyor?
  • hayret bizim yeni yetme astronotlar bu habere neden yorum yapmamislar acaba cok merak ettim...:)

Hindistan Sivil Havacılık Bakanı Praful Patel, Boeing 737-800 NG tipi uçağın Sırp uyruklu kaptanının 10 bin saatten fazla uçuş deneyimi bulunduğunu ve bu piste alışık bir pilot olduğunu belirtti.

Pilotun bu piste 20'den fazla sorunsuz iniş yaptığını, iniş sırasında koşulların iyi olduğunu belirten Hintli bakan, buna karşın pistin çevresindeki güvenlik bölgesinin bazı başka havaalanlarına göre daha kısa olduğunu kaydetti.

Mangalore havaalanının pas geçiş bölgesinin yeterli olmadığına işaret eden Bakan felaketin asıl nedenleri konusunda konuşmak için erken olduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Öte yandan iniş yapmak istenilen pistin 2 bin 600 metre uzunluğunda olduğu kaydedildi.

DÜŞEN UÇAĞIN PİLOTU YABANCI UYRUKLUYMUŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
NE YENİ YETME ASTRONOTU NEDE SÜRESİ GEÇMİŞ ASKER AMCALARINI ANLAYAMADIM..BURDA 100 LERCE İNSAN ÖLDÜ.MEKANLARI CENNET OLSUN..KAZANIN SEBEBİNİN BİR AN ÖNCE BULUNMASI ŞU ANDA DÜNYADA UÇAN TÜM PİLOTLARIN EN BÜYÜK BEKLENTİSİDİR.İÇİNE GİRDİĞİNİZ STRES SİZLERE DE HERŞEYİ YAPTIRABİLİR..BU HAVALİMANINA DEFALARCA İNİŞ YAPTIM.2 SAAT BEKLEDİĞİMDE OLDU ÇOK SİSLİ-YAĞIŞLI KISA VE İNSANI STRESE SOKAN GO-AROUND PROCEDURE VARDIR.BİLMEDEN İŞKEMBEDEN KONUŞMAYIN.AYRICA NE ASKERİ NE SİVİLİ YİNE SAÇMALADINIZ...ÖNCE GİDİN HİNDİSTANDA UÇUN SONRA GELİN AVRUPA YI VATAN TOPRAĞINIZ GİBİ ÖPÜN ANLARSINIZ O ZAMAN PİLOTLUĞUN NE OLDUĞUNU.T.H.Y HİNTLİLERİ ALMASAYDI ONLARDA SIRP KAPTAN ALAMK ZORUNDA KALMAZ MIYDI ACABA.BİZDEKİ HİNTLİLER NE DURUMDA ŞİMDİ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eski yetmeler yine atışmak için meydan arıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BOEING Hastalari çikin ortaya saklanmayin ???? Hani Boeingler çakilmazdi ???? Herhalde çok deneyimli kaptan gene altimetre kurbani oldu....?????? bu kaçinci altimetre kurbani ????? AMERICAN,TURKISH,ETHIOPIAN dan sonra AIR INDIA EXPRESS. "BOEING gerektiginde manuel yaklasma yapmalarini istemisti.::::::::::

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar lütfen her fırsatta olayı asker-sivil çekişmesine taşımayın.sizi temin ederim şu anda çalıştığım şirkette Türk gençlerinden bakasıyla uçmam bizim görevimiz bu vatanın evlatlarını yetiştirmektir diyen asker kökenli öğretmen pilotlar var.sivilleri kabüllenemeyenler inanın çok azınlıkta.bu vesile ile şehit olan arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yine son kullanma tarihi geçniş asker kökenli bir amcamız laf sokmaya çalışıyor ama.bizler şu an Adanada kaybettiğimiz astronot adayları için üzülmekteyiz amcacım bizden laf bekliyeceğinize arkadaşlık sitelerine takılsanıza bizimle uğraşmayın artık .böyle bir olayda bile acıyı unutup laf yetiştiriyorsunuz ayıp ayıp....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pilot pilottur, yerli pilot farklı yabancı pilot farklı chart mı okuyor? biri ak derken diğeri kara mı diyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayret bizim yeni yetme astronotlar bu habere neden yorum yapmamislar acaba cok merak ettim...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000