11 Mart 2018, Pazar 21:51:41

Düşen uçağın enkazına ulaşıldı!

İran'da gelen Türk uçağın düştüğü haberinin ardından İran Acil Yardım Kurumu'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre; ölen 11 kişinin kimliklerinin belirlenmesi için DNA testinin gerekli olduğu belirtildi.
  • Yaa nasil insanlarsiniz siz ortada cok aci bir olay var kimi esini kimi kizini kimi annesini kaybetti ve siz burda mide bulandirici zihninizi paylasiyorsunuz. Suraya iki kelime yazmayi ogrenecek seviyeye gelene kadar kendinizi egitip insan olabilseydiniz keske...kadin pilot muhabbetine gelince de havaciligin h sinden anlamayan insanlarin kadindan pilot olmaz dedigine eminim. Anlayan zaten boyle akil yoksunu yorum yapmaz.
  • yapılan yorumları görünce insanlığımdan utandım. ne kadar ucuz ve kalitesiz bir nesil varmış meğer.
  • Pilot hatası ola bilir belki?
  • Ya arkadaslar nasil yorum yaziyorsunuz anlmak mumkun degil.Yok Kadindan pilot olmaz.Yok thy kadin pilotlari egitime alsin.Bu kazanin bayan pilot olmasi ile ne alakasi var.Teknik bir ariza oldugu soyleniyor.Erkek pilotlarin da basina bir suru set geliyo.
  • Ne saçma sapan yorumlar 1933 yılından veri Thy de olsn 30 a yakın ölümlü kazayı kadın pilotlar yaptı dimi? Az beyne oksijen ya bu işin kadını erkeği mi olur?
  • Havacılık da kimseyi yadırgamayacaksın. Tüm Havacılık camiasının başı sağolsun
  • Firma basınç kaybı problemini çözemedi ve abd'de buna benzer kazalar oldu. Basınç gitti ve bilinç kaybı sonrası kontrol kaybı ve facia. Jet almayı düşünenlere Fransız dassault falcon modellerini öneririm. Uçağın tankıdır resmen, gözün kapalı binersin ama açık inersin.
  • Thy’deki simarik kadin pilotlar instagra’da artistlik yapacagina su haberi okusunlar
  • Bir kere daha kadindan pilot olunmamasi gerektigini gorduk
  • Luks hayat, gosteris, hayata cok baglanmis olmak, diger tarafi unutmak. Olum de var arkadaslar. Neden bu kadar cabuk unutuyoruz olumu?

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Şarika kentinden İstanbul’a gitmek üzere havalanan özel yolcu uçağı İran’da düşmüş ve uçakta bulunan 3’ü mürettebat toplam 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Uçakta iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı bulunuyordu. İran Acil Yardım Kurumu'ndan düşen Türk uçağına dair açıklama geldi.

FARS Haber Ajansı'nda yer alan habere göre Kurumdan yapılan açıklamada, “Yerel güçler olay yerine vardı ve uçak enkazına ulaştı. Tüm cesetler yanmıştır. 11 cesedin kimliği belli değil ve kimliklerinin belirlenmesi için DNA testi gerekli” denildi. 

Düşen uçağın enkazına ulaşıldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (118)

Just humanity ~ 6 yıl önce
Yaa nasil insanlarsiniz siz ortada cok aci bir olay var kimi esini kimi kizini kimi annesini kaybetti ve siz burda mide bulandirici zihninizi paylasiyorsunuz. Suraya iki kelime yazmayi ogrenecek seviyeye gelene kadar kendinizi egitip insan olabilseydiniz keske...kadin pilot muhabbetine gelince de havaciligin h sinden anlamayan insanlarin kadindan pilot olmaz dedigine eminim. Anlayan zaten boyle akil yoksunu yorum yapmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 6 yıl önce
yapılan yorumları görünce insanlığımdan utandım. ne kadar ucuz ve kalitesiz bir nesil varmış meğer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!! ~ 6 yıl önce
Ne zannediyordun kaptan yoksa ülke bu hâlde olurmuydu Bir daha oku güzel yorumlar da var
Pilot ~ 6 yıl önce
Pilot hatası ola bilir belki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belki de sen? ~ 6 yıl önce
hey allahım yaa sabır...
Teknik ~ 6 yıl önce
Ya arkadaslar nasil yorum yaziyorsunuz anlmak mumkun degil.Yok Kadindan pilot olmaz.Yok thy kadin pilotlari egitime alsin.Bu kazanin bayan pilot olmasi ile ne alakasi var.Teknik bir ariza oldugu soyleniyor.Erkek pilotlarin da basina bir suru set geliyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadın ~ 6 yıl önce
Ne saçma sapan yorumlar 1933 yılından veri Thy de olsn 30 a yakın ölümlü kazayı kadın pilotlar yaptı dimi? Az beyne oksijen ya bu işin kadını erkeği mi olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 6 yıl önce
Cogu isin kadin erkegi olabilir. Kadin sivaci insaat iscisi kac tane duydunuz mesela? Havacilik da onu gibi farkliz bunda cinsiyetcilik goremiyorum
km1 ~ 6 yıl önce
Yüzlerce var bizim ülkemizde yok ama ben londra da çok görüyorum. .Bizim analarimiz ozaman tarlada calismasin ,,hayvan bakmasın bunlar daha yorucu..insaatta çalışmak daha kolay ..sadece şu kadınlar daha duygusal ama herkes bir değil soğuk kanlilarida var. .Kadınlar her işi yapabilir isteyen seven azlimli akıllı kadın isteğini yapmalı. .
Plt.. ~ 6 yıl önce
Havacılık da kimseyi yadırgamayacaksın. Tüm Havacılık camiasının başı sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabıkalı Bmbardier ~ 6 yıl önce
Firma basınç kaybı problemini çözemedi ve abd'de buna benzer kazalar oldu. Basınç gitti ve bilinç kaybı sonrası kontrol kaybı ve facia. Jet almayı düşünenlere Fransız dassault falcon modellerini öneririm. Uçağın tankıdır resmen, gözün kapalı binersin ama açık inersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fener ~ 6 yıl önce
Thy’deki simarik kadin pilotlar instagra’da artistlik yapacagina su haberi okusunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kirli ~ 6 yıl önce
Siz de biraz dua okuyun bence! Affedilmek ve temizlenmek için hiç bir zaman geç değildir!
İnsta... ~ 6 yıl önce
Diyelim ki var... peki erkek pilotlardan o uçağın Kaptanı veya F/O’su olsaydı aynı yorumu mu yapacaktın?! Seni şımarık, kendini bilmez ...
Gear Up ~ 6 yıl önce
Arkadasa katiliyorum. Thy’nin basina da boyle olaylar patlayabilir zira bam gum ucagi indirmelerinden belli basarisiz beceriksiz olduklari. Tk’daki kadin fo’lardan bahsediyorum. Bu is show yapmaya benzemez orada burada. Insan hayati tasiyorsun dikkatli olacaksin ve egitileceksin! Her elestiride mizmizlanmaya gerek yok ‘erkekler de yapar vs’ diyerekten.
Kirli’ye ~ 6 yıl önce
Fotograftaki gibi elimde sampanya kadehiyle mi dua okumami istersiniz?
Ankara ~ 6 yıl önce
Bir kere daha kadindan pilot olunmamasi gerektigini gorduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 6 yıl önce
Ayip be ayip insalah senin arkadan boyle konusulsun
Kadın ~ 6 yıl önce
Kadın pilot olunur da "insan" olmak meziyet! Sen olmamışsın mesela onu ne yapacağız??? Nur içinde uyusunlar..Başımız sağolsun..
Hey Allahım Kafa pırıl pırıl ya. ~ 6 yıl önce
Bir kez daha herkesin burda yorum yapmaması gerektiğini gördük
Can ~ 6 yıl önce
Cahil
G zekalı ~ 6 yıl önce
Senin zekana göre şimdiye kadar erkek pilotlarin kullandiklari düşen ucaklarin sayisi da erkeklerin hic varolmamasi gerektigini mi gosteriyor acaba !
Zekası geri ~ 6 yıl önce
Ne demek bu ya , sebebi belli olmadan ahmak kesmek , terbiyesiz saygısız
Kokpit ~ 6 yıl önce
Havacılık tarihinde yaşanmış yüzlerce uçak kazasının hangisine 'erkekten pilot olmaması gerektiğini gördük' şeklinde bir yorum getirdiniz? Burada elim bir kazada hayatını kaybetmiş 2 deneyimli pilot, 1 kabin memuru ve 8 yolcu varken siz sadece 'kadın' görüyorsunuz. Pilotun kadını erkeği olmaz, pilot pilottur. Ne Türk kadınını ne de başka milletten hiçbir kadını bu şekilde aşağılayamazsınız. Sizi mantığa ve sağduyuya davet ediyorum.
Ankara’ya ~ 6 yıl önce
Maalesef size katiliyorum. Artik kadin pilot anonsu duyunca urperiyorum. Kadinlar bu iste basarili degiller. Basarili olsalardi bu kadar cok elenme oranlari olmazdi. Duygusallik yapip da yok erkegin ucagi da dusuyor diye sacmalamis bazilari, yuzdelik orana bakacaksin. Ayrica thy’deki cogu kadin pilot ucagi rezalet kullaniyor. 2. Pilotlari genelde.
Ltfh ~ 6 yıl önce
Ne kadar sığ ve altı boş bir düşünce bu yorumları okurken hayretler içerisinde kaliyorum gerçekten. Daha kazanın nedeni belli bile değil ki pilotaj hatası dahi olsa bu her pilotun başına gelebilir. Burada bile cinsiyetçi bir ayrım yapabilmeniz takdire şayan!!
Teknisyen hanım ~ 6 yıl önce
Yazık ki bu düşünceye sahip insanlar barınıyor ülkemizde, dünyada. Bu yorumunuzu yapmadan önce o pilotların ilk önce bir insan olduğunu keşke düşünmüş olsaydınız, düşünebilmiş olsaydınız.
Dusundurucu ~ 6 yıl önce
Luks hayat, gosteris, hayata cok baglanmis olmak, diger tarafi unutmak. Olum de var arkadaslar. Neden bu kadar cabuk unutuyoruz olumu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 6 yıl önce
diğer tarafı unuttuklarını nasıl düşünebildiniz?
Susam Sokağı ~ 6 yıl önce
Arkadaşım, sen neye dayanarak bu insanlar hakkında ahkam kesebiliyorsun ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000