18 Mayıs 2010, Salı 11:17:52

Düşen uçağın enkazı aranıyor

Afganistan’da dün (17.05.2010) iç hat seferi yaparken düşen uçağın enkazını arama çalışmaları devam ediyor. Uçakta bulunan 44 kişiden 2’sinin Türk yolcu olduğu bildiriliyor.
  • Bahattin Yıldız, Sivaslı, İzmir de yaşıyor, Hikaye Roman ve çeşitli gazetelerde makaleler yazmış,aynı zamanda maraton koşu milli sporcu,,,makam mevki para yı elinin tersiyle itip sevdasına koşan bir adam,insan delikanlı...
  • Bahattin Yıldız : Gül edasıyla gül vedasıyla döndü sevdasına, mevla şehadetini kabül etsin

Yerel bir havayolu şirketine ait yolcu uçağı dün, Kunduz-Kabil seferini yaparken, Kabil’in 85 kilometre kuzeyindeki Salang geçidinde düştü.

Afgan hükümeti ve NATO kuvvetleri tarafından yürütülen arama çalışmaları, yoğun sis ve karanlık yüzünden sonuç vermedi.

Havadan arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlandı. Sivil ekipler de arama çalışmalarını sürdürüyor. Uçaktaki yolcuların yakınları da arama çalışmalarına katılıyor.

Afganistan İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, uçakta 6 mürettebat ile 6’sı yabancı 38 yolcu olduğu bildirildi.

Düşen uçakta bulunan Türk yolcuların, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Asya Sorumlusu Faruk Aktaş ile vakıf gönüllüsü Bahattin Yıldız olduğu açıklandı.

Havayolu şirketi, Rus yapımı Antonov 24 tipi uçağa 3 ay önce bakım yapıldığını duyurdu. Uçağın düşüş sebebiyle ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmadı. (TRT)

 

Düşen uçağın enkazı aranıyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bahattin Yıldız, Sivaslı, İzmir de yaşıyor, Hikaye Roman ve çeşitli gazetelerde makaleler yazmış,aynı zamanda maraton koşu milli sporcu,,,makam mevki para yı elinin tersiyle itip sevdasına koşan bir adam,insan delikanlı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bahattin Yıldız : Gül edasıyla gül vedasıyla döndü sevdasına, mevla şehadetini kabül etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000