18 Eylül 2016, Pazar 09:18:51

Düşen Mısır uçağında patlayıcı izi!

Fransız araştırmacılar, mayısta Akdeniz üzerinde kaybolan EgyptAir'e ait yolcu uçağının enkazında patlayıcı izine rastladı.
  • Bu kazanin nedeni ortbas edilecek. Neden mi? Eger patlama olduysa fransiz havalimanlarinda ihtimal oldugu ortaya cikacak. Eger teknik hata ise yone airbus tan oturu fransizlara kalacak ihale ve konuyu kapatacaklar.

Fransa'daki Adli Bilimler Enstitüsü uzmanları, uçağın enkazında, kimyasal bir patlamanın yaşandığına dair veriler saptadı.

Fransız La Figaro gazetesinin aktardığına göre, bu iddia Mısırlı yetkililer tarafından yalanlandı. Fransa'nın başkenti Paris'ten Mısır'ın başkenti Kahire'ye gitmekte olan EgyptAir'a ait yolcu uçağı, havalandıktan yaklaşık 3 saat sonra beraberindeki 66 yolcu ve mürettebatla birlikte kaybolmuştu.

Uçağın neden düştüğüne dair resmi bir açıklama bulunmasa da, olası bir terör saldırısı ihtimali üzerinde de duruluyordu.

Düşen Mısır uçağında patlayıcı izi!

Yorumlar

Cok bilmis ~ 8 yıl önce
Bu kazanin nedeni ortbas edilecek. Neden mi? Eger patlama olduysa fransiz havalimanlarinda ihtimal oldugu ortaya cikacak. Eger teknik hata ise yone airbus tan oturu fransizlara kalacak ihale ve konuyu kapatacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000