12 Mayıs 2017, Cuma 17:34:50

Düşen helikopter denizden çıkarıldı

Geçtiğimiz günlerde Norveç'in Bergen Limanı'nda denize düşen helikopter bugün denizden çıkarıldı.
  • helikopterin pervaneleri yatın direğine veya terasına çarpıyor ve alet kendini parçalayarak suya fırlatıyor.
  • yatın pisti çok küçük gibi görünüyor iyi ki yatın üzerine düşmemiş. araştırdığım kadarı ile de o yatın ilk tasarımında pist yok, sonradan yapılmış helipad ve mast denilen direk sistemine de çok yakın pist. yanlış bu işler bence. sonradan düzenleme ekleme sıkıntı. insanlık işte olan yetmez daha da olsun.

Norveç'in Bergen Limanı'ndaki bir yata iniş yapmak üzere alçalan helikopter denize düşmüştü.

Bacarella adlı lüks yata iniş yapmak üzereyken denize düşen Eurocopter AS350 Ecureuil tipi helikopter, bugün kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı.

Düşen helikopterde 3 İngiliz vatandaşı yaralanmıştı. Yaralılardan 2'si tedavileri sonrası hastaneden taburcu edilirken, 1 kişinin tedavisine devam edildi açıklandı.

Helikopterin düşüş nedeninin henüz bilinmediği, yapılacak teknik inceleme sonrası detaylı açıklama yapılacağı belirtildi.









Düşen helikopter denizden çıkarıldı

Yorumlar

pilotaj ~ 7 yıl önce
helikopterin pervaneleri yatın direğine veya terasına çarpıyor ve alet kendini parçalayarak suya fırlatıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yat ~ 7 yıl önce
yatın pisti çok küçük gibi görünüyor iyi ki yatın üzerine düşmemiş. araştırdığım kadarı ile de o yatın ilk tasarımında pist yok, sonradan yapılmış helipad ve mast denilen direk sistemine de çok yakın pist. yanlış bu işler bence. sonradan düzenleme ekleme sıkıntı. insanlık işte olan yetmez daha da olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000