10 Şubat 2017, Cuma 15:46:02

Düşen ACT uçağına 38 milyon dolar tazminat

Kırgızistan'da 16 Ocak'ta düşen Türk Kargo uçağını sigorta eden Kırgız sigorta şirketi, 38 milyon dolar hasar bedelini ödemeyi kabul etti.
  • Kırgızistandır o Kazakistan olsa duramazdin. Kazakistan'da düşen ama sadece Kırgız vatandaşlarının vefat ettiği bir kaza biraz tuhaf olurdu..

Kırgızistan'da 16 Ocak tarihinde düşen Türk Kargo uçağını sigorta eden Kırgız sigorta şirketi, 38 milyon dolar hasar bedelini ödemeyi kabul etti.

Hong Kong'tan İstanbul'la kargo taşımacılığı yapan Boing 747 tip Türk kargo uçağı, 16 Ocak'ta 07.40 sıralarında yoğun sis sebebi ile havaalanına yakın bir yerleşim bölgesine düşmüş ve 37 Kırgız vatandaşı ve uçakta görevli 4 personel hayatını kaybetmişti.

Belirtilen seferi ve uçağı sigorta eden Kırgız sigorta şirketi Avrasyo, ilk dilim olarak 38 milyon dolar vereceğini belirtti. Bu üçüncü kişilerin hasarlarına yönelik ödeme olacak.

Düşen ACT uçağına 38 milyon dolar tazminat

Yorumlar

Kazak biri ~ 7 yıl önce
Kırgızistandır o Kazakistan olsa duramazdin. Kazakistan'da düşen ama sadece Kırgız vatandaşlarının vefat ettiği bir kaza biraz tuhaf olurdu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000