11 Ağustos 2019, Pazar 09:12:42

Dünyanın en ucuz balon turları Kapadokya'da

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sabahın ilk ışıkları ile birlikte yapılan sıcak hava balon turlarının dünyada en ucuz balon turları olduğu ifade edildi.
  • Türkiye'de kaç aile adam başı 150 veya 230 euro verip balon turu yapabilir onu da açıklasana Teyfik kardeş.
  • Kendi vatandaşına kendi ülkesinde euro ile tur satıyorsunuz hani ülke içinde döviz kullanılmayacaktı ne oldu? Ayrıca ülkemizde hangi gelir grubuna sahip vatandaş o bahsettiğin bedelleri ödeyebilir? Kişi başı 150-230 euro az mı ey gafil? Parası olmayan gelmesin zengin gelsin diyorsan orası ayrı tabii !
  • mantığa bakar mısın? o zaman dünyanın en ucuz whooper menüsü de türkiye’de. kıyasladığın yerlerin alım gücüyle bizim alım gücümüz bir mi?
  • Kenyada 600 $ olduğuna, halk orada 600 $ a 1 yıl geçiniyor.
  • Ozaman yabancılar daha pahalı yeeliler daha ucuza uçsun. Bu nedir böyle.
  • Hacı euro mu maaş alıyoruz da euro üzerinden ucuz pahalı kısıtlaması yapılıyor. Neden Yurdum insanı ı balonlara hep aşağıdan bakmak zorunda?. 230 euro demiş ve ucuzmuş.... 1500 tl yapıyor hacı 1500 tl
  • Avrupalı, Abd'li için en ucuz tur olabilir ama bizim için değil. Ve öyle değilse de hiç bir önemi yok. Ülkemizin nimetlerinden hep başkaları faydalanıyor biz de marifet sanıyoruz.
  • Gülsem mi ağlasam mı gözünüzü ancak toprak doyurur kapadokyada yaşıyorum balon bileti kara borsa gibi kaça tutturursan 150 euro ya binen de var 1000 euroya da yazık valla bide en ucuzmuş da bla bla önce patronlar işçilerinin haklarını verin bırakın bu işleri

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sabahın ilk ışıkları ile birlikte yapılan sıcak hava balon turlarının dünyada en ucuz balon turları olduğu ifade edildi.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yapılan sıcak hava balon turlarına yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterirken balon turlarına en büyük ilgiyi Çin, Kore ve Güney Amerika’dan gelen turistler ilgi gösteriyor. Voyager Balloons sahiplerinden Teyfik Ölmez yaptığı açıklamada, Son zamanlarda gelişen turizm ile beraber Kapadokya’da balona olan ilgi daha fazla olmaktadır. Tabi ki bunun en büyük sebebi dünyadaki en iyi uçuşların bölgede yapılmasından dolayıdır. Şuanda en çok Kapadokya’da balon turlarına Çin, Kore ve Güney Amerika ülkesinden gelen turistler ilgi gösteriyor. Kapadokya’da balon turlarına ilgiden dolayı balonlar dolu demek yanlış olur. Çünkü bölgede günlük 150 balon uçmaktadır. Fakat pilotlar 6 günde bir gün dinlenmek zorunda olduğu için birçok firma eksik kapasite ile uçuyor. Aynı anda 150 balonun uçtuğu gün sayısı çok azdır” dedi.

“Dünyada en ucuz balon turu Kapadokya’dadır”

Voyager Balloons sahiplerinden Teyfik Ölmez dünyada en ucuz balon turlarının Kapadokya bölgesinde yapıldığını ifade ederken bölgede balon turlarının fiyatlarının uçuş uzunluğuna göre değişkenlik gösterdiğini belirtti. Ölmez, “Dünyada balon uçulan bölgeler ile kıyaslandığı zaman dünyadaki en ucuz balon uçuşları Kapadokya’dadır. Örneğin ABD’de 350 dolar, Kenya’da 600 dolar, Avrupa’da 350 Euro, Miamar’da 330 dolar ama Türkiye’deki fiyatlar oralarla kıyaslandığı zaman yakınından dahi geçmiyor. Kapadokya’da balon fiyatları tur programına göre değişiyor. Kapadokya’da ise balon turları 150 Euro ile 230 Euro arasında değişmektedir” şeklinde konuştu. 

Dünyanın en ucuz balon turları Kapadokya'da

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iyi ki en ucuz ~ 5 yıl önce
Türkiye'de kaç aile adam başı 150 veya 230 euro verip balon turu yapabilir onu da açıklasana Teyfik kardeş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teyfik efendi ! ~ 5 yıl önce
Kendi vatandaşına kendi ülkesinde euro ile tur satıyorsunuz hani ülke içinde döviz kullanılmayacaktı ne oldu? Ayrıca ülkemizde hangi gelir grubuna sahip vatandaş o bahsettiğin bedelleri ödeyebilir? Kişi başı 150-230 euro az mı ey gafil? Parası olmayan gelmesin zengin gelsin diyorsan orası ayrı tabii !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bbb ~ 5 yıl önce
mantığa bakar mısın? o zaman dünyanın en ucuz whooper menüsü de türkiye’de. kıyasladığın yerlerin alım gücüyle bizim alım gücümüz bir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eminmisiniz ~ 5 yıl önce
Kenyada 600 $ olduğuna, halk orada 600 $ a 1 yıl geçiniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadir ~ 5 yıl önce
Ozaman yabancılar daha pahalı yeeliler daha ucuza uçsun. Bu nedir böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah akıl fikir versin ~ 5 yıl önce
Hacı euro mu maaş alıyoruz da euro üzerinden ucuz pahalı kısıtlaması yapılıyor. Neden Yurdum insanı ı balonlara hep aşağıdan bakmak zorunda?. 230 euro demiş ve ucuzmuş.... 1500 tl yapıyor hacı 1500 tl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
balon ~ 5 yıl önce
Avrupalı, Abd'li için en ucuz tur olabilir ama bizim için değil. Ve öyle değilse de hiç bir önemi yok. Ülkemizin nimetlerinden hep başkaları faydalanıyor biz de marifet sanıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi ~ 5 yıl önce
Gülsem mi ağlasam mı gözünüzü ancak toprak doyurur kapadokyada yaşıyorum balon bileti kara borsa gibi kaça tutturursan 150 euro ya binen de var 1000 euroya da yazık valla bide en ucuzmuş da bla bla önce patronlar işçilerinin haklarını verin bırakın bu işleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000