06 Eylül 2018, Perşembe 11:44:03

Dünyanın en güvenli havayolu şirketleri açıklandı

Dünyanın en güvenilir havayolu şirketleri belirlendi. 2018 yılına ilişkin yapılan güvelik değerlendirmelerine göre en güvenli 60 havayolu şirketi belli oldu.
  • THY birinci sırada ama görünmüyor aynı yaptıgımız yerli hayalet uçaklar gibi
  • Elin arap havayolu liste başı olmuş. Kimbilir kaç para yedirdiler. Tam arap işi olmuş. Ciddiye alınmaz.
  • thy almayanlar 3.havaalanına kuzu kuzu gelecek goreceğiz
  • Uçağını fo düşüren germanwings eurowings olup en güvenli şirket olmuş.
  • Benim bildiğim cathay pacific birinci. Bu listede kendine zor yer bulmuş. Aşırı siyasi ve mamacı bir liste olmuş. Emirates 777 yi pist içinde yeni harcamamismiy di nasıl birinci olmuş..
  • Yerli ve milli JACDEC kuralım..
  • Lufthansa'nın olmadığı bir listeyi ciddiye bile almam.
  • Bunlarin hepside plavra cünkü thy cekemediklerinden avrupanin bazı ucakları iflas etmiş ama bir birilerini ısırmıyorlar
  • Emniyet siralamasi yanlis bir uygulamadir. Emniyetli ve Emniyetsiz seklinde ayirabilirsiniz fakat onuda cok iyi calisma yaparak, sadece yaptigi kazalara bakarak degil, butun havayolunun emniyet sistemlerini, yonetimini ve calisan pofilini incelersiniz. Ancak oyle bir karara varabilirsiniz. Bu siralamalar sanirsam, havayollarini motive etmek icin yapiliyor fakat 1. Ile 20. Arasinda hic farkta olmayabilir. Cunku bu emniyet isi, business class ta en iyi hizmeti sunma isi gibi degildir. Ayrica su haberi yapan arkadaslar guvenlik ve emniyet kelimelerini de dogru kullanirlar ise seviniriz. En guvenli havayolu degil, En emniyeti..
  • Yoksa ilk sırada bu liste yalan dolandır arkadaş. Adamların en ufak kaza kırım muhabbeti yok ilk 20 de yer almıyor. Güzel para dökmüşler başka arkadaşın dediği gibi.

Dünyanın en güvenilir havayolu şirketleri belirlendi. 2018 yılına ilişkin yapılan güvelik değerlendirmelerine göre en güvenli 60 havayolu şirketi belli oldu.

İlk 20 güvenilir havayolu şirketinin hangileri olduğu açıklanırken, 60 şirketlik tam listenin önümüzdeki yılın Şubat ayında Almanya merkezli Aero International dergisinde yayınlanacağı belirtildi.

JACDEC (Jet Airliner Crash Data Evaluation Centre) tarafından açıklanan listenin zirvesinde yüzde 93,61'lik oranla Emirates yer alırken, yüzde 93,26'lık oranıyla Norewgian Air Shuttle ve yüzde 92,87'lik oranla Virgin Atlantic Airways Dubai merkezli havayolu şirketini takip etti. 20 havayolunun yer aldığı listede herhangi bir Türk şirketi bulunmuyor.

İşte JACDEC tarafından hazılanan o liste:



©AirportHaber.com

Dünyanın en güvenli havayolu şirketleri açıklandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

zeco ~ 6 yıl önce
THY birinci sırada ama görünmüyor aynı yaptıgımız yerli hayalet uçaklar gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 6 yıl önce
Elin arap havayolu liste başı olmuş. Kimbilir kaç para yedirdiler. Tam arap işi olmuş. Ciddiye alınmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 6 yıl önce
thy almayanlar 3.havaalanına kuzu kuzu gelecek goreceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 6 yıl önce
Uçağını fo düşüren germanwings eurowings olup en güvenli şirket olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tech ~ 6 yıl önce
Sallama ZİYAA. Eurowings ile german Wings ayrı firmalar
Cpt. ~ 6 yıl önce
Benim bildiğim cathay pacific birinci. Bu listede kendine zor yer bulmuş. Aşırı siyasi ve mamacı bir liste olmuş. Emirates 777 yi pist içinde yeni harcamamismiy di nasıl birinci olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli ~ 6 yıl önce
Yerli ve milli JACDEC kuralım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 6 yıl önce
Lufthansa'nın olmadığı bir listeyi ciddiye bile almam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiyeli ~ 6 yıl önce
Bunlarin hepside plavra cünkü thy cekemediklerinden avrupanin bazı ucakları iflas etmiş ama bir birilerini ısırmıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli ve Milli ~ 6 yıl önce
Yerli ve milli değerlendirme yapalım
En emniyetli havayolu siralamasi yanlis bir sistem ~ 6 yıl önce
Emniyet siralamasi yanlis bir uygulamadir. Emniyetli ve Emniyetsiz seklinde ayirabilirsiniz fakat onuda cok iyi calisma yaparak, sadece yaptigi kazalara bakarak degil, butun havayolunun emniyet sistemlerini, yonetimini ve calisan pofilini incelersiniz. Ancak oyle bir karara varabilirsiniz. Bu siralamalar sanirsam, havayollarini motive etmek icin yapiliyor fakat 1. Ile 20. Arasinda hic farkta olmayabilir. Cunku bu emniyet isi, business class ta en iyi hizmeti sunma isi gibi degildir. Ayrica su haberi yapan arkadaslar guvenlik ve emniyet kelimelerini de dogru kullanirlar ise seviniriz. En guvenli havayolu degil, En emniyeti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qantas ~ 6 yıl önce
Yoksa ilk sırada bu liste yalan dolandır arkadaş. Adamların en ufak kaza kırım muhabbeti yok ilk 20 de yer almıyor. Güzel para dökmüşler başka arkadaşın dediği gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000