26 Kasım 2020, Perşembe 15:33:18

Dubai-Tel Aviv seferleri başladı

İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında ilişkilerin normalleştirilmesinin ardından Dubai ile Tel Aviv arasındaki düzenli ticari uçak seferleri başladı.
  • Bugün aralarında Türkiye'nin de olduğu nüfusun büyük çoğunluğu müslüman olan ülkelere her türlü vizelerin verilmesinin askıya alındığı bilgisini paylaşmışlardı. Zamanlama manidar olmuş.Tarih yazılırken bu günde bahsedilecek.
  • Para para para:) 2 buçuk metre mezarlığı bile unutturuyorsun be dostum yiyin birbirinizi dünya.

İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında ilişkilerin normalleştirilmesinin ardından Dubai ile Tel Aviv arasındaki düzenli ticari uçak seferleri başladı.

BAE'ye ait Flydubai'ye ait uçak, Dubai ile Tel Aviv arasındaki düzenli uçuşlar kapsamında Ben Gurion Havalimanı'na indi.

Flydubai'nin Dubai ile Tel Aviv arasında düzenli seferlere başlaması nedeniyle Ben Gurion'da tören düzenlendi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, törende yaptığı konuşmada, Tel Aviv ile Dubai arasındaki ticari uçuşların başlaması nedeniyle bugünün "tarihi bir gün" olduğunu söyleyerek, "Orta Doğu'da yeni bir çağa son derece hızlı şekilde uçuyoruz." ifadesini kullandı.

Netanyahu, Tel Aviv ile Dubai arasında düzenli uçuşların başlamasının iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine katkı sunacağını dile getirirken, BAE ile İsrail arasında imzalanan anlaşma kapsamında her iki ülke vatandaşlarının vizesiz olarak diğer ülkeyi ziyaret edebileceğini hatırlattı.

İsrail'in, BAE'yi "yeşil bölge" ilan etmesi nedeniyle bu ülkeden gelecek ziyaretçiler için yeni tip koronavirüs salgını kapsamında uygulanan karantina kuralına tabi tutulmayacak.

Flydubai, bugünden itibaren günde iki kez Dubai ile Tel Aviv arasında sefer düzenleyecek.

İsrail ile BAE, 15 Eylül'de Beyaz Saray'da düzenlenen törenle ilişkileri normalleştirme anlaşması imzalamıştı.

Dubai-Tel Aviv seferleri başladı

Yorumlar

Emir Ateş ~ 3 yıl önce
Bugün aralarında Türkiye'nin de olduğu nüfusun büyük çoğunluğu müslüman olan ülkelere her türlü vizelerin verilmesinin askıya alındığı bilgisini paylaşmışlardı. Zamanlama manidar olmuş.Tarih yazılırken bu günde bahsedilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selin ~ 3 yıl önce
Para para para:) 2 buçuk metre mezarlığı bile unutturuyorsun be dostum yiyin birbirinizi dünya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acenta ~ 3 yıl önce
2. bucuk degil 2.yirmi yanlis bilgi vermeyelim
Namussuz kral ~ 3 yıl önce
Yeşil bölge felan hikaye. bu demektirki siyaseten ittifak varsa zaten olmayan bir virüsün karantina kurallarına da gerek yoktur. Bae nin İslam dünyasına bu ihaneti unutulmayacak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000