10 Temmuz 2010, Cumartesi 11:46:42

Dreamliner, Farnborough Fuarı'nda görücüye çıkıyor

Boeing’in, havacılık camiasının merakla beklediği yeni modeli 787 Dreamliner, ilk uluslararası uçuşunu 18 Temmuz’da gerçekleştirerek, Farnborough Havacılık Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşacak.
  • Sipariş için tüm global firmalar sıraya girmişken TK'dan hala ses seda yok. 340 ve 777 de yaptıklarını yapacaklar. Bir de bakacaklarki 787'ye ihtiyaçları var. Aa ne yapalım bari Saga'dan lease edelim. Tesadüfen Saga da o sırada elinde bulunduruyo olur nasılsa! 787 yi kaçırdınız bari 350 için uyanık olun!
  • Bu uçağın kanatları tam bir teknoloji harikası ve sektörde yeni bir çığır açacak, esnekliğini gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız. Bu arada fuara katılım için gerekli koşullar neler, bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
  • İte kaka boeing bakalım seri üretimi tamamlayıp ticari olarak ilk uçağı ne zaman teslim edecek göreceğiz defalarca ertelendi.. Bu uçağın kanatlarına çok dikkat ediniz derim gördüğünüz ilk zamanda..
Boeing 787 Dreamliner’ın inişinden sonra, Boeing Başkanı ve CEO’su Jim McNerney ile Boeing Ticari Uçaklar Başkanı ve CEO’su Jim Albaugh’nun katılımıyla bir karşılama töreni düzenlenecek. Törende, 787 programının test pilotlarıyla bir araya gelecek basın mensupları, ilk kez uçağın içinden görüntü alabilecek.

Dünyanın önemli havacılık etkinliklerinden Farnborough Havacılık Fuarı’nda ilk kez ziyaretçilere açılacak 787 Dreamliner, 20 Temmuz gününe kadar, belirli bir program dahilinde gezilebilecek. Boeing’in, uçuş testi programı kapsamında ZA003 adını verdiği 787 Dreamliner uçağında, standart teknik uygulamaların yanı sıra, kabin içi koltuk, mutfak, kabin güvenlik ve konfor sistemleri test ediliyor.

Boeing’in 2004 yılının Nisan ayında lansmanını gerçekleştirdiği 787 Dreamliner, bugüne kadar 56 havayolu şirketinden 863 sipariş alarak, sivil havacılık tarihinin en çok satan yeni modeli oldu. İlk Boeing 787 Dremliner’ın, bu yılın son çeyreğinde müşterisine teslim edilmesi planlanıyor.
Dreamliner, Farnborough Fuarı'nda görücüye çıkıyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sipariş için tüm global firmalar sıraya girmişken TK'dan hala ses seda yok. 340 ve 777 de yaptıklarını yapacaklar. Bir de bakacaklarki 787'ye ihtiyaçları var. Aa ne yapalım bari Saga'dan lease edelim. Tesadüfen Saga da o sırada elinde bulunduruyo olur nasılsa! 787 yi kaçırdınız bari 350 için uyanık olun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu uçağın kanatları tam bir teknoloji harikası ve sektörde yeni bir çığır açacak, esnekliğini gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız. Bu arada fuara katılım için gerekli koşullar neler, bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İte kaka boeing bakalım seri üretimi tamamlayıp ticari olarak ilk uçağı ne zaman teslim edecek göreceğiz defalarca ertelendi.. Bu uçağın kanatlarına çok dikkat ediniz derim gördüğünüz ilk zamanda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000