07 Şubat 2011, Pazartesi 08:03:55

DOMODEDOVO KABUSU SÜRÜYOR!

Rusya'nın başkenti Moskova'nın en büyük havalimanı Domodedovo'ya 24 Ocak'ta gerçekleştirilen ve 36 kişi yaşamını yitirdiği bombalı saldırının ardından Rusya'da yaşanan panik devam ediyor.
  • yazık yazık ruh hastasımısın anlamadım.bak bakalım kaç günahsız insan ölmüş ölenlerin kaçi müsülman bir bak .allah senin gibi cahil terbiyesiz insan demeye bin şahit ister zatlardan korusun.cehennem senin gibi suçsuz insanları öldüren varlıkları bekliyor oraya ayıtsın
  • Masum insanların olmesini normal goren zavallı , en az bahsettigin gaddarlık kadar gunahkarsın.Senin gibilere maalesef zaten birsey olmuyor ki bunlara sevinebiliyorsun. "Zalimlere cehennem" dedigin sey, ailesine veya isine giden masum genc cocuk kadın ve yaslıların olmesi.Ayrıca boyle kin ve nefret dolu yazıyı yayınlayan Airport Haber editorunu de tebrik ediyorum.Sanırım siddet ve hakaret dolu yazılara oncelik vermeya basladınız.
  • 150 yıldır o topraklarda sürdürdüğü komunizmin ve gaddarlığın sonuçlarina katlanacak... Tıpkı ABD gibi... '' YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM ''

Kendini ‘Çeçenistan Emiri’ ilan eden Çeçen terörist Doku Umarov’un, geçen ay 36 kişinin öldüğü Moskova’nın en büyük havalimanı Domodedovo’ya yapılan bombalı intihar saldırısını üstlenmesi ve ardından yeni saldırılar tehdidinde bulunması, Rus polisini alarma geçirdi. Karadul adı verilen kadın intihar saldırısı alarmına geçen Rus polisi, tren ve metro istasyonlarında bomba aradı.

Rusya’nın başkenti Moskova’da Kafkasyalı kadın intihar bombacısı ‘Karadul’ paniği yaşanıyor. Çeçen terörist Doku Umarov’un geçen ay 36 kişinin öldüğü Domodedovo havalimanına düzenlenen bombalı saldırıyı üstlenmesinin ardından Rus polisi alarma geçti. Rus özel polis gücü OMON birlikleri, başkentin 9 tren garı, 2 metro istasyonu ve bir çok alışveriş merkezinde bomba araması yaptı.

Moskova’daki paniğe, kendini “Çeçenistan Emiri” ilan eden Çeçen terörist Doku Umarov’un bir açıklaması neden oldu. Umarov Çeçen direnişçilerin bir internet sitesi aracılığıyla Domodedovo saldırısını üstlendi ve Moskova’ya gönderdiği özel ekibin intihar saldırısını gerçekleştirdiğini duyurdu. Umarov ayrıca, “2011 Rusya’da gözyaşı ve keder yılı olacak. Başta Moskova olmak üzere Rus şehirlerinde haftada bir bomba patlayacak. Yeri ve zamanını Allah belirler” tehdidinde bulundu.

Onlarca bomba ihbarı geldi

Umarov’un “Rusya’da şiddetli terör başlatıyoruz” açıklaması Rus güvenlik kuvvetlerini alarma geçirdi. Çeçen teröristin önceki gün yaptığı tehdidin ardından dün sabah da Rus emniyetine onlarca bomba ihbarı telefonu geldi. Bunun üzerine özel birlikler, Moskova’nın 9 tren garında bomba araması yapıldı. Kent merkezindeki Yarosalvski ve Leningradski metro istasyonlarında yolcular tamamen tahliye edildi ve istasyonlarda bomba arandı. Benzer şekilde bomba ihbarının yapıldığı başkentin en büyürk alışveriş merkezlerinden Atrium da kapatıldı. Yapılan aramalarda ihbarların asılsız olduğunu ortaya çıktı.

DOMODEDOVO KABUSU SÜRÜYOR!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
yazık yazık ruh hastasımısın anlamadım.bak bakalım kaç günahsız insan ölmüş ölenlerin kaçi müsülman bir bak .allah senin gibi cahil terbiyesiz insan demeye bin şahit ister zatlardan korusun.cehennem senin gibi suçsuz insanları öldüren varlıkları bekliyor oraya ayıtsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Masum insanların olmesini normal goren zavallı , en az bahsettigin gaddarlık kadar gunahkarsın.Senin gibilere maalesef zaten birsey olmuyor ki bunlara sevinebiliyorsun. "Zalimlere cehennem" dedigin sey, ailesine veya isine giden masum genc cocuk kadın ve yaslıların olmesi.Ayrıca boyle kin ve nefret dolu yazıyı yayınlayan Airport Haber editorunu de tebrik ediyorum.Sanırım siddet ve hakaret dolu yazılara oncelik vermeya basladınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
150 yıldır o topraklarda sürdürdüğü komunizmin ve gaddarlığın sonuçlarina katlanacak... Tıpkı ABD gibi... '' YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM ''

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000