21 Şubat 2009, Cumartesi 08:03:36

Dolandırıcı, jet zengini çıktı!

ABD Sermaye Piyasaları Düzenleme Kurulu (SEC) tarafından hakkında 8 milyar dolarlık dolandırıcılık suçundan bir soruşturma başlatılan Teksaslı milyarder R. Allen Stanford’un süper lüks bir yaşam sürdüğü olduğu ortaya çıktı.
  • Onun dolandiriciligi,ancak kloptamini oldugunu gösterir.Yapmis olduklarindan benim gibi garibanlar zarar görmemistir herhalde.
  • iyi dolandırmış anlaşılan gerçi yakayı ele verdi.. Maşşallah yakında işi büyütüp bi 747 yaparmış bu gidişle.. :)
  • Hükümetin oyunu sonra çıkar oyunu...
  • bence birileri postu kurtarmak için , kuzuları kurban veriyorlar.
  • ülkemizin şanlı askerleri....vay be.ne yapmışlar bunlar..ölenler hep bizim kardeşlerimiz...neden acaba.fakir bir ailenin çocuu olarak dünyaya gelmişler.okumuşlar,kapağı devlete atmışlar.ondan sonrada biz şanlıyız.türkiyenin kurtuluşu sırasında,tüm ülke seferber oldu.sizin asker dedikleriniz o zaman 15 yaşında manita yüzü görmemiş gençlerimizdi.bu ülke zor duruma düşerse eğer herkes asker olur.bu delikanlılııda bize asker öğretmedi,kusura bakmayın beyler.herkes askerlik yapıo,bana masal okumayın.eğer askeriyenin gücü,demokrasinin gücünün önündeyse bir ülkede,istediiniz kadar bağırın özgürlük diye.sizin özgürlüğünüz askeriyenin önüne geçiyorsa,o şanlı ordumuz darbe yapar.yada muhtıra verir.sizde özgürlük diye bağırırsınız.çok komiksiniz......
  • yuhh be bu kadar kör ve cahil insanlarda var ha bir orduya yetecek somut cephane seni kesmedi galiba, ses ve video kayılarınada gözünü kapatanlardansın galiba ..çook komik insanlar var bu ulkede yaaa..
  • Hava Kuvvetleri TSK'nin en önemli unsurlarından biridir. Onlar havacılıktan önce şanlı ordumuzun askerleridir. Her olayı ne olduğu belli olmayan terörist örgüt denen ama hiçbir somut delil ortaya konamayan bu davayla ilgili göstermek bundan önce tutuklanan ordu mensuplarına yapılanlara alkış tutmak bakalım bu ülkenin den başka kim korumak için uğraşacak acaba...Onlar Saddamın askerleri gibi asker değil ama yapılmak istenen TSK'nın ona benzemesidir..

Banker Kastelli’ninkine benzer mevduat sertifikası karşılığında yüksek getiri vaad eden bir model ile çok sayıda yatırımcıdan para toplayan Stanford’un 57 odalı bir şatosu ve 100 milyon dolarlık özel jet filosu bulunduğu belirtildi. Stanford’un filosunda iki adet Hawker 800XPs, bir adet Bombardier BD700-1a10, iki adet Gulfstream Aerospace G-IVs ve bir adet Hawker Siddeley HS-125-600A tipi özel jet bulunduğu açıklandı. Stanford’un Florida Miami’deki ’Wackenhut Şatosu’nu 10 milyon dolara aldığı ve 2006 yılında ’Sir’ unvanını da kullanmaya başladığı kaydedildi.

Dolandırıcı, jet zengini çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Onun dolandiriciligi,ancak kloptamini oldugunu gösterir.Yapmis olduklarindan benim gibi garibanlar zarar görmemistir herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iyi dolandırmış anlaşılan gerçi yakayı ele verdi.. Maşşallah yakında işi büyütüp bi 747 yaparmış bu gidişle.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hükümetin oyunu sonra çıkar oyunu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence birileri postu kurtarmak için , kuzuları kurban veriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ülkemizin şanlı askerleri....vay be.ne yapmışlar bunlar..ölenler hep bizim kardeşlerimiz...neden acaba.fakir bir ailenin çocuu olarak dünyaya gelmişler.okumuşlar,kapağı devlete atmışlar.ondan sonrada biz şanlıyız.türkiyenin kurtuluşu sırasında,tüm ülke seferber oldu.sizin asker dedikleriniz o zaman 15 yaşında manita yüzü görmemiş gençlerimizdi.bu ülke zor duruma düşerse eğer herkes asker olur.bu delikanlılııda bize asker öğretmedi,kusura bakmayın beyler.herkes askerlik yapıo,bana masal okumayın.eğer askeriyenin gücü,demokrasinin gücünün önündeyse bir ülkede,istediiniz kadar bağırın özgürlük diye.sizin özgürlüğünüz askeriyenin önüne geçiyorsa,o şanlı ordumuz darbe yapar.yada muhtıra verir.sizde özgürlük diye bağırırsınız.çok komiksiniz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yuhh be bu kadar kör ve cahil insanlarda var ha bir orduya yetecek somut cephane seni kesmedi galiba, ses ve video kayılarınada gözünü kapatanlardansın galiba ..çook komik insanlar var bu ulkede yaaa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hava Kuvvetleri TSK'nin en önemli unsurlarından biridir. Onlar havacılıktan önce şanlı ordumuzun askerleridir. Her olayı ne olduğu belli olmayan terörist örgüt denen ama hiçbir somut delil ortaya konamayan bu davayla ilgili göstermek bundan önce tutuklanan ordu mensuplarına yapılanlara alkış tutmak bakalım bu ülkenin den başka kim korumak için uğraşacak acaba...Onlar Saddamın askerleri gibi asker değil ama yapılmak istenen TSK'nın ona benzemesidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000