04 Mart 2018, Pazar 09:37:34

DO&CO'dan KAP'a yeni bir açıklama

Türk Hava Yolları’nın ikram ortağı DO&CO, Paris'te hizmete açılması planlanan gurme mutfağıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini duyurdu.
  • Allahım neydi günahım verin tazminatları gidelim nedir bu ya bıktık gitti bi düzen Yok
  • Şirketin tek yaptığı şirketin borsadaki kağıtları bir müddet daha diri kalsın ödleri kopuyo şuan tk bi açıklama yapsa biterler benim merak ettiğim tk açıklama yapmak için neyi bekliyor acaba...?
  • Kim engel oluyor acaba çalışanların 2 yıldır yapılmayan ( yaptırılmak istenmeyen)zam ına sendika olsaydı kesinlikle böyle bir durumda olmazdık, Allah her şeyin hayırlısını versin.
  • Duyduğum kadarıyla işden çıkarılmalar devam ediyor amaç tahmimimizce 3 hava limamıma gitmeden toleyes sendıkasını tamamen etkisiz hale getirmek zaten etkisiz biz çalışanlara bir faydası yok ya olmasa daha iyi 2 senede banka değişiyor pıramasyaonlarımızı bile bu yazık sendika peşkeş çekiyor patrona 2 yıldır zam alamıyor işden atılmalar oluyor toplu meydanda yok bu nasıl bi sendika olmasan daha iyi olurdu toleyes sayemde eziliyoz sendika sorumlu karın var iş yerinde patron yanlısı neden üyeleri işçi arkadaşlar seçmiyor çok zayıf bir sendikaya bağlıyız sadece kendi çıkarlarını ve cebini dolduran bu kurum yazık olsun size
  • şirketten bir haber varmı kapatılıp kapatılmıyacagı hakkında ?
  • Hic mi Allah korkunuz yok sizin be yazik gunah bu personele. Parismis oraymis buraymis. Sen Türkiyedeki personelini ne kadar umursuyorsun. Allah hepimize sabirlar versin. Allah hepimize guzel kapilar acsin. Umarim sizde bizim yasadiklarimizi yasarsiniz.
  • Yolcunun yemeyi red ettigi kofteler ekiplere yediriliyor, artik kofteden nefret ediyoruz
  • 2016 yılında fransada avrupa futbol şampiyonası için görev aldık, fransa hükümeti belli kurallar ile belirlemiş çalışma şartları ile ilgili ve sözleşme imzaladık haftalık 60saat çalışacağız diye, 2günde boş gün. peki noldu dersiniz 32gün offsuz günde ortalama 12saat çalıştık ve işin en ilginç kısmı ise fransa hükümetinin çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı diyebileceğimiz birimleri denetime gelip tek tek bizi şirket dışında araçlara alıp sorguya çektiler kaç saat çalışıyoruz kaç gün off yapıyoruz diye sordular, çok saygıdeğer yöneticelerimizin talebi ve tüm çalışma ücretlerimizin ekstralarımız verileceği vaadiyle hepimiz çalışma saatlerimizi olması gereken ama asla olmayan çekilde beyan ettik hatta tüm roasterlarımız ve giriş çıkışlarımız bu asla olmayan şekilde düzenlendi ve sürekli aman nolur böle söleyin yoksa yanarız tüm paralarınız verilecek dendi... noldu dersiniz event sonu ülkeye döndüğümüzde şirketimizin aldığı bir karar ile tüm ekstra mesailer ödenmedi olaydan bir kaç hafta sonra bir finans haberinde Do&Co nun eventten 80milyon euro kazandıgı yazdı aman ne güzel beni kuralsız çalıştır paramı verme sonra kazan. Valla sayın yöneticilerimiz dikkat etsin Fransa orası Türkiye değil 1günde kapatırlar viyana trenlerinden iyi bilir zaten şirket bunu sonra ayıkla princin taşını. kısacası bu tip haberler artık bizi güldürüyo yok şunu kazanmış yok dünyanın şurasında şunu yapıyo iyide biz sömürülüp hakkımızı alamadıktan sonra bize ne bunlardan nerde ne istiyosa yapsın
  • Ya kardesim insanlarin hakkini yeme bana ne senin mutfagindan, yatacak yeriniz yok ne gurmesi
  • Atilla yahut diğerleri, sözleşmemiz gereği hakkımız ne ise çatır çatır alacağız. Hadi bakalım hodri meydan.

Türk Hava Yolları’nın ikram ortağı DO&CO, Paris'te hizmete açılması planlanan gurme mutfağıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, "02.01.2018 tarihli açıklamamıza istinaden; Paris'te açılması planlanan gurme mutfağının hazırlık çalışmaları devam etmekte olup, gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

HEM VİYANA HEM DE İSTANBUL BORSASI'NDA İŞLEM GÖRÜYOR

Attila Doğudan’ın 1987 yılında eski Formula 1 pilotu Niki Lauda ile tanışması sonucu Lauda'ya ait Lauda Air'de yemek ikramına başlayan DO&CO, Avusturya Havayolları, British Airways, Emirates, Etihad, Qatar, Singapore, Cathay Pacific gibi havayolu şirketlerine yemek ve ikram hizmetleri sağlıyor.

DO&CO yalnız havayolları ikram sektöründe değil, ayrıca dünyanın en önde gelen organizasyonlarını yapan ve restoran, butik otel, cafeler, gurme zinciri işletmesi olan uluslararası bir marka olark dikkat çekiyor.

DO&CO’nun hisseleri hem Viyana hem de İstanbul Borsası'nda işlem görüyor.

Viyana’da 1998 yılında halka arz olan şirket, İstanbul Borsası'nda ise 2010 yılında işlem görmeye başladı.

DO&CO'dan KAP'a yeni bir açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Allahım ~ 6 yıl önce
Allahım neydi günahım verin tazminatları gidelim nedir bu ya bıktık gitti bi düzen Yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Older Fc ~ 6 yıl önce
Şirketin tek yaptığı şirketin borsadaki kağıtları bir müddet daha diri kalsın ödleri kopuyo şuan tk bi açıklama yapsa biterler benim merak ettiğim tk açıklama yapmak için neyi bekliyor acaba...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkısh DO &CO ~ 6 yıl önce
Kim engel oluyor acaba çalışanların 2 yıldır yapılmayan ( yaptırılmak istenmeyen)zam ına sendika olsaydı kesinlikle böyle bir durumda olmazdık, Allah her şeyin hayırlısını versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Do&o ~ 6 yıl önce
Duyduğum kadarıyla işden çıkarılmalar devam ediyor amaç tahmimimizce 3 hava limamıma gitmeden toleyes sendıkasını tamamen etkisiz hale getirmek zaten etkisiz biz çalışanlara bir faydası yok ya olmasa daha iyi 2 senede banka değişiyor pıramasyaonlarımızı bile bu yazık sendika peşkeş çekiyor patrona 2 yıldır zam alamıyor işden atılmalar oluyor toplu meydanda yok bu nasıl bi sendika olmasan daha iyi olurdu toleyes sayemde eziliyoz sendika sorumlu karın var iş yerinde patron yanlısı neden üyeleri işçi arkadaşlar seçmiyor çok zayıf bir sendikaya bağlıyız sadece kendi çıkarlarını ve cebini dolduran bu kurum yazık olsun size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalancı ~ 6 yıl önce
Tambir yalancı ve provakatörsün. Bu kadar yalan da söylenmez artık
do&co üretim ~ 6 yıl önce
şirketten bir haber varmı kapatılıp kapatılmıyacagı hakkında ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik gunah ~ 6 yıl önce
Hic mi Allah korkunuz yok sizin be yazik gunah bu personele. Parismis oraymis buraymis. Sen Türkiyedeki personelini ne kadar umursuyorsun. Allah hepimize sabirlar versin. Allah hepimize guzel kapilar acsin. Umarim sizde bizim yasadiklarimizi yasarsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kofteler ~ 6 yıl önce
Yolcunun yemeyi red ettigi kofteler ekiplere yediriliyor, artik kofteden nefret ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fc ~ 6 yıl önce
2016 yılında fransada avrupa futbol şampiyonası için görev aldık, fransa hükümeti belli kurallar ile belirlemiş çalışma şartları ile ilgili ve sözleşme imzaladık haftalık 60saat çalışacağız diye, 2günde boş gün. peki noldu dersiniz 32gün offsuz günde ortalama 12saat çalıştık ve işin en ilginç kısmı ise fransa hükümetinin çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı diyebileceğimiz birimleri denetime gelip tek tek bizi şirket dışında araçlara alıp sorguya çektiler kaç saat çalışıyoruz kaç gün off yapıyoruz diye sordular, çok saygıdeğer yöneticelerimizin talebi ve tüm çalışma ücretlerimizin ekstralarımız verileceği vaadiyle hepimiz çalışma saatlerimizi olması gereken ama asla olmayan çekilde beyan ettik hatta tüm roasterlarımız ve giriş çıkışlarımız bu asla olmayan şekilde düzenlendi ve sürekli aman nolur böle söleyin yoksa yanarız tüm paralarınız verilecek dendi... noldu dersiniz event sonu ülkeye döndüğümüzde şirketimizin aldığı bir karar ile tüm ekstra mesailer ödenmedi olaydan bir kaç hafta sonra bir finans haberinde Do&Co nun eventten 80milyon euro kazandıgı yazdı aman ne güzel beni kuralsız çalıştır paramı verme sonra kazan. Valla sayın yöneticilerimiz dikkat etsin Fransa orası Türkiye değil 1günde kapatırlar viyana trenlerinden iyi bilir zaten şirket bunu sonra ayıkla princin taşını. kısacası bu tip haberler artık bizi güldürüyo yok şunu kazanmış yok dünyanın şurasında şunu yapıyo iyide biz sömürülüp hakkımızı alamadıktan sonra bize ne bunlardan nerde ne istiyosa yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plaket verelim size ~ 6 yıl önce
Vallahi size plaket lazım, gözlerimiz yaşardı. Kafanıza silah mı dayadılar sizin de gidip yalan attınız? Üstelik paranızı da alamamışsınız. O zaman kardeşim bu Fransız mercilere bir mail atın bu emekçi hakkı yiyen adamları bu atillayı rahat bırakmasınlar orada bu kadar basit. Hadi görelim sizi.
Bu kadar olmaz ~ 6 yıl önce
Ya kardesim insanlarin hakkini yeme bana ne senin mutfagindan, yatacak yeriniz yok ne gurmesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çatır çatır alacağız ~ 6 yıl önce
Atilla yahut diğerleri, sözleşmemiz gereği hakkımız ne ise çatır çatır alacağız. Hadi bakalım hodri meydan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000