11 Eylül 2018, Salı 15:33:41

DO&CO'dan ikinci bomba

Türk işadamı Atilla Doğudan'a ait Do&Co, British Airways'ten sonra İspanya'dan Iberia ve Iberia Express'in de ikram hizmet ihalesini kazandı.
  • Helal olsun
  • Yalaka, HASAN lar Mehmetler Aliler yaşadı işte uçmaya insanları dedikodularınızla beslemeye devam edin. Merak etmeyin ne olur çıkartılan şef arkadaşlarınız iyi çok mutlulular
  • Do&co avusturya firmasidir . Sahibinin Turk kokenli olmasi birsey ifade etmez . Nasil Chobani yogurtlari ile gurur duymuyorsak , bu haberin de gurur duyulacak bi tarafi yoktur . Turkish Do&Co ap ayri bir firmadir . Ulker’in Godiva cikolatalarinin sahibi olmasi cikolatayi Belgium Chocolate olarak satmalarini degistirmiyor . Ayni mantik .
  • Burada ilgili ilgisiz her haberin altına km maaşlarıyla alakalı yorum yapan, pek muhterem arkadaş veya arkadaşlar; size sizin anlayacağınız dilde küçük bir açıklamada bulunma ihtiyacı gördüm. Sen/siz burada garson vesaire diyerek hakaret etmeye çalışıyorsunuz ya, kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz ve üstüne üstelik suç işliyorsunuz. Size yaptığınız yorumlardan en az 3 tane ayrı suçtan ceza davası açmamak için kendimi zorluyorum. Burada isminizi yazmadan rumuzla yazıyor olmanız, sizi savcılığın bulamayacağı anlamına gelmez. Bir gün bir arkadaşımız dava açar, mahkemede böyle bir konu için hakim karşısına çıkmak bile utanç verici olur ve kimliğiniz de açığa çıkar. Alacağınız cezalar da cabası... Siz siz olun, kimsenin ekmeğine, maaşına göz dikmeyin, ülkemizde yaşayan çalışan her bir bireyin daha iyi şartlarda çalışması ve daha çok kazanması için çaba gösterin, hiç olmazsa dua edin. Onu da yapmakmak istemiyorsaniz kimsenin kötülüğünü istemeyin. Etme-bulma dünyası demişler. Etmeyin, size yazık.....
  • Azıcıkta sancağa çalışın
  • Zaten British ve Iberia aynı grubun
  • Doco bu ihaleyi kazanarak ihalede pek çok dünya devini geride bıraktı. Bu büyük olayın arkasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu ihale Docoya başka hubların da kapısını açacaktır. İstanbul, Londra, Madrid..... sırada hangi şehir var acaba?
  • Milletin emegini calana haram olsun, once çalışanlarinin hakkini ver sonra hava at
  • Arkadaşa yaptılar 5 defa gorusursun sanki nasa , işe alındıniz derler sevinir çalıştıgin yerden ayrılır sin akşamı arar "proje iptal oldu derler"gözünün yaşına bakmadan kazık atarlar
  • Hâla çalışmakta olan biri olarak yazıyorum, feda diyen çalışanına değer vermeyen, günü geldiğinde vefa demeyi beceremeyen, çalışanlarının üzerlerine basarak başarı merdivenlerini tırmanan bir şirketten bahsediyoruz. İş hukukuna aykırı davrandığını bilmeyen kaldı mı? Çalışanlarına hakettikleri kıdemleri vermemek nedir? Konuşma yoksa atarız politikanız yerin dibine batsın. Nereden para kaçıracaklarını şaşırdılar. Kimse kalkıp bırak o zaman, kabine geç, şunu ol bunu ol akıllarını vermeye yeltenmesin. Sevdiğim işi yapmaya devam edip haklarımı savunacağım. Bu şirkette geriye kalmış birkaç omurgalı insan olarak hakkımızı yedirmeyeceğiz.Hak başka bir durum. Sevgili DO & CO yöneticileri, bu işe ilk başladığınızda aldığınız çalışana saygı ödülleriniz vardı, peki şimdi ? Şu halinize bir bakın. Emin olun çalışan şeflerin çoğu istemedi bu anlaşma yapılsın. Yine bugün de çok seviliyorsunuz, başarılarınız daim olsun.

Dakikalar önce İngiliz devi British Airways'in Londra çıkışlı ikram hizmet ihalesini kazandığını açıklayan Do&Co, ikinci açıklamasıyla İspanyol Iberia ve Iberia Express'in de ikram ihalesini kazandığını duyurdu.

İşte Do&Co'dan yapılan o açıklama:

DO & CO Aktiengesellschaft,  Iberia ve Iberia Express'in Madrid kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan ihaleye katıldığını ve 10 yıllık ikram ve dağıtım hizmetleri sözleşmesi ile ilgili niyet mektubu imzaladığını bildirmektedir. İkram hizmetleri, 2020 Mayıs ayından itibaren Iberia ve Iberia Express'in Madrid havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsamaktadır. 

DO&CO'dan ikinci bomba

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Teknikk ~ 6 yıl önce
Helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CHefs ~ 6 yıl önce
Yalaka, HASAN lar Mehmetler Aliler yaşadı işte uçmaya insanları dedikodularınızla beslemeye devam edin. Merak etmeyin ne olur çıkartılan şef arkadaşlarınız iyi çok mutlulular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Do&Co ~ 6 yıl önce
Do&co avusturya firmasidir . Sahibinin Turk kokenli olmasi birsey ifade etmez . Nasil Chobani yogurtlari ile gurur duymuyorsak , bu haberin de gurur duyulacak bi tarafi yoktur . Turkish Do&Co ap ayri bir firmadir . Ulker’in Godiva cikolatalarinin sahibi olmasi cikolatayi Belgium Chocolate olarak satmalarini degistirmiyor . Ayni mantik .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ta vk ~ 6 yıl önce
artık onlar dusunsun tavuk var kofte var sutlac YOK ingiliz ve ispanyol pilotlar ayvayı yedi :) tavuk var yine tavuk var ekonomide de tavuk var business artmis onda da tvuk var yer misin? afyet olsn
houston ~ 6 yıl önce
chobani ile gurur duydugumuz gibi Do&co ile de duyuyoruz sayın fesat bey
Houston’a cevap ~ 6 yıl önce
Aciklamalarinda Turk oldugunu inkar eden bi yogurtcudan gurur duyuyorsan bundan da gurur duyman gayet normal tabi
Avukat km ~ 6 yıl önce
Burada ilgili ilgisiz her haberin altına km maaşlarıyla alakalı yorum yapan, pek muhterem arkadaş veya arkadaşlar; size sizin anlayacağınız dilde küçük bir açıklamada bulunma ihtiyacı gördüm. Sen/siz burada garson vesaire diyerek hakaret etmeye çalışıyorsunuz ya, kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz ve üstüne üstelik suç işliyorsunuz. Size yaptığınız yorumlardan en az 3 tane ayrı suçtan ceza davası açmamak için kendimi zorluyorum. Burada isminizi yazmadan rumuzla yazıyor olmanız, sizi savcılığın bulamayacağı anlamına gelmez. Bir gün bir arkadaşımız dava açar, mahkemede böyle bir konu için hakim karşısına çıkmak bile utanç verici olur ve kimliğiniz de açığa çıkar. Alacağınız cezalar da cabası... Siz siz olun, kimsenin ekmeğine, maaşına göz dikmeyin, ülkemizde yaşayan çalışan her bir bireyin daha iyi şartlarda çalışması ve daha çok kazanması için çaba gösterin, hiç olmazsa dua edin. Onu da yapmakmak istemiyorsaniz kimsenin kötülüğünü istemeyin. Etme-bulma dünyası demişler. Etmeyin, size yazık.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
yapalım şu işi. sırf insanların ekmeğine dil uzattığı için değil bu hasta zihniyetle aramızda dolaştıkları için. bunlardan her şey beklenir.
Bos ~ 6 yıl önce
Hicbir savci dava acmaz bu konuda, buraya yazilan yorumlar fikir ozgurlugudur. Bos bos konusuyorsunuz gene. Degil diyorsaniz bunu yazacagina acmaya calisin dava da gorun olmayacagini. Herkesi kendiniz gibi bilgisiz saniyorsunuz, akli sira korkacak insanlar sizin bu tehditinizden ve kabin hakkinda kotu yorum yazmayi birakacaklar, di mi?
Sancak ~ 6 yıl önce
Azıcıkta sancağa çalışın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IAG ~ 6 yıl önce
Zaten British ve Iberia aynı grubun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müthiş Atak ~ 6 yıl önce
Doco bu ihaleyi kazanarak ihalede pek çok dünya devini geride bıraktı. Bu büyük olayın arkasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu ihale Docoya başka hubların da kapısını açacaktır. İstanbul, Londra, Madrid..... sırada hangi şehir var acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asci ~ 6 yıl önce
Milletin emegini calana haram olsun, once çalışanlarinin hakkini ver sonra hava at

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İk,cilar ~ 6 yıl önce
Arkadaşa yaptılar 5 defa gorusursun sanki nasa , işe alındıniz derler sevinir çalıştıgin yerden ayrılır sin akşamı arar "proje iptal oldu derler"gözünün yaşına bakmadan kazık atarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CHEF ON CLOUDS ~ 6 yıl önce
Hâla çalışmakta olan biri olarak yazıyorum, feda diyen çalışanına değer vermeyen, günü geldiğinde vefa demeyi beceremeyen, çalışanlarının üzerlerine basarak başarı merdivenlerini tırmanan bir şirketten bahsediyoruz. İş hukukuna aykırı davrandığını bilmeyen kaldı mı? Çalışanlarına hakettikleri kıdemleri vermemek nedir? Konuşma yoksa atarız politikanız yerin dibine batsın. Nereden para kaçıracaklarını şaşırdılar. Kimse kalkıp bırak o zaman, kabine geç, şunu ol bunu ol akıllarını vermeye yeltenmesin. Sevdiğim işi yapmaya devam edip haklarımı savunacağım. Bu şirkette geriye kalmış birkaç omurgalı insan olarak hakkımızı yedirmeyeceğiz.Hak başka bir durum. Sevgili DO & CO yöneticileri, bu işe ilk başladığınızda aldığınız çalışana saygı ödülleriniz vardı, peki şimdi ? Şu halinize bir bakın. Emin olun çalışan şeflerin çoğu istemedi bu anlaşma yapılsın. Yine bugün de çok seviliyorsunuz, başarılarınız daim olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş iş şefi ~ 6 yıl önce
Hiçbir işe yaradığınız yok, yabancı yolcuların alay konususunuz. Bence boşuna size maaş veriyorlar, uçağın içinde galleyde kalabalık yaratmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.
Yok Ya ~ 6 yıl önce
Bu şirkette uçan ahçılardan başka çalışan yok mu? hep şikayet hep şikayet. Mutfakda çalışmayı kendilerine hakaret sayarlar. EE sen neden geldin. Hiç piyasaları biliyor musun. Bırak artık hainlik yapmayı da yazdıklarına bir bak anlaşma yapılmayınca kına yakacak. Senin omurganı sabaha kadar sevsinler. Omurgasız seni..
bos is sefi !! ~ 6 yıl önce
su bos is sefi yazip galley de kalabalik yapiyorsunuz diyen kisi insallah kabin memuru degildir. eger oyleyse ciddi problemleri var. ben aktif olarak ucan bir sefim. avrupa ucuslarinda sefin oldugunu goren herkes seviniyor cunku isin hazirlik vb bir cok kismini bc icin sef yapiyor. hem de senin aldigin maasin cok daha altina. bu sefler size ne yapti bu kadar anlamak mumkun degil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000