31 Mart 2015, Salı 05:30:44

DİYARBAKIR HAVALİMANI'NA 'TÜRK KÖPRÜSÜ'

İşadamı Uğur Çayak'ın sahip olduğu Uğur Bilgi Sistemleri (UBS) firmasının ürettiği, Diyarbakır Havalimanı'nda kullanılmaya başlanılacak Türkiye'nin ilk yerli yolcu körükleri kurulmaya başlandı.
  • Tabi ki cesaret ve azmin sonucu
  • Değerli site yöneticileri, ilgili kurum ve kuruluşlar ülkemizde üretilen yeni değerleri anlatırken daha çok ''milli ürün'' kavramını kullanmakta milli tank Altay, milli helikopter Atak gibi sizde bunu bu şekilde kullanırsanız bölücülük propagandasını diline dolayan yada diyarbakırada türk mührü gibi ayrımcı anlayış destekçilerine fırsat vermezsiniz diye düşünüyorum. Teşekkürler.
  • Türk köprüsü diye niye ırkçılık yapılır neye hizmet eder anlamak mümkün değil. Şimdi Ankara ya bir köprü yapılsa buna da kürt köprüsü dense neye yarar? Irkçılık karşı taraftan aynı reaksiyonu ortaya çıkartır. Köprünün türkü, kürdü olmaz. Köprü köprüdür. İlla bu köprüye bir isim bulmamız gerekiyorsa bunun ismi işçi köprüsü olabilir. Zira onlar ütetti bunu.
  • Süper çok başarılı. Böyle şeyler artık yerli imalat olmalı.
  • Diyarbakir Meydan Müdürü Mustafa DURAK in basarisini tebrik ediyorum. Yerli sermayenin denenmesi buna izin vermesi hem cesaret hemde tecrübe ister 35 yili askin suredir DHMI bünyesinde göstermis oldugu basarilardan dolayi tesekkur ediyoruz.
  • kürt köprüsü yok mu?
  • Hayırlı olsun
  • BU TÜR GİRİŞİMLER VE GİRİŞİMLER TÜRKİYENİN GELECEĞİDİR.TEBRİK EDİYORUM.
  • Devlet bize bakmiir demezler en azindan bu konuda artik

İşadamı Uğur Çayak'ın sahip olduğu Uğur Bilgi Sistemleri (UBS) firmasının ürettiği, Diyarbakır Havalimanı'nda kullanılmaya başlanılacak Türkiye'nin ilk yerli yolcu körükleri kurulmaya başlandı.

Doğu ve Güneydoğu bölgesinin ilk ve tek, körüklü havalimanı olacak Diyarbakır Havalimanı'nda kurulmaya başlanan köprülerin iki adetinin kurulumu tamamlandı. Diğer 4 köprünün ise kurulum çalışmaları devam ediyor.

Uzun yıllardır havalimanlarında pist aydınlatma işleri yapan, 20 yıllık tecrübesini yolcu körüğü için de kullanmaya başlayan UBS firmasının ilk körüğünü AirportHaber görüntülemiş ve okuyucularıyla paylaşmıştı.





©AirportHaber

DİYARBAKIR HAVALİMANI'NA 'TÜRK KÖPRÜSÜ'

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Teknik çözüm ~ 9 yıl önce
Tabi ki cesaret ve azmin sonucu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli köprü ~ 9 yıl önce
Değerli site yöneticileri, ilgili kurum ve kuruluşlar ülkemizde üretilen yeni değerleri anlatırken daha çok ''milli ürün'' kavramını kullanmakta milli tank Altay, milli helikopter Atak gibi sizde bunu bu şekilde kullanırsanız bölücülük propagandasını diline dolayan yada diyarbakırada türk mührü gibi ayrımcı anlayış destekçilerine fırsat vermezsiniz diye düşünüyorum. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rambo ~ 9 yıl önce
Türk köprüsü diye niye ırkçılık yapılır neye hizmet eder anlamak mümkün değil. Şimdi Ankara ya bir köprü yapılsa buna da kürt köprüsü dense neye yarar? Irkçılık karşı taraftan aynı reaksiyonu ortaya çıkartır. Köprünün türkü, kürdü olmaz. Köprü köprüdür. İlla bu köprüye bir isim bulmamız gerekiyorsa bunun ismi işçi köprüsü olabilir. Zira onlar ütetti bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Süper çok başarılı. Böyle şeyler artık yerli imalat olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Diyarbakir Meydan Müdürü Mustafa DURAK in basarisini tebrik ediyorum. Yerli sermayenin denenmesi buna izin vermesi hem cesaret hemde tecrübe ister 35 yili askin suredir DHMI bünyesinde göstermis oldugu basarilardan dolayi tesekkur ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayborg ~ 9 yıl önce
Yaww He He...Arkadaş sanki müdür kendisi üretmiş ben o mühendisleri takdir ediyorum.Yavaş ol Ziyaaaaa
kürt köprüsü ~ 9 yıl önce
kürt köprüsü yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel bir haber ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANDROID ~ 9 yıl önce
BU TÜR GİRİŞİMLER VE GİRİŞİMLER TÜRKİYENİN GELECEĞİDİR.TEBRİK EDİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
y ~ 9 yıl önce
Devlet bize bakmiir demezler en azindan bu konuda artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000