07 Ocak 2015, Çarşamba 16:20:44

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN SERT AÇIKLAMA

Dışişleri Bakanlığı, Libya hava sahasına girecek, sivil veya askeri Türk uçaklarının vurulacağı iddiaları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
  • hiç bi halt yapamazsın libyaya içindeki üç beş eşkıyaya kafa tutamıyosun kaldıki libyaya kafa tutacan peh peh peeehh......aha gördünüz kardeşi kardeş libyayı , çok mağrurlanma adama bi koyuverirler ne olduğunu şaşırtırlar. sen önce ne işimiz var libyada de, sonra bombalayanlara destek çık sonta gemi uçakla yaralılarını getir çeşmeye tedavi et , hem vur hem besle büyüt ne yaptığımız belli değil ki, bir taraftan vur bir taraftan yardımına koş, böyle boş kardeş edebiyatıyla işler yürümüyor maalesef reelde kimse saf değil herşeyi biliyor görüyor..
  • Libya da Hv.K.Klığı'nın menzili dahilindedir. İcap ederse, ikna edici olunabilir. Yayını yapan kaynak bulunursa, Face'ine de, book'una da tek uçak bile gerekli cevabı verebilir. Yeter ki buna karar verilebilsin.
  • Col bedevileri bile makaraya aldi diyen akilli! Arkadas, Libyaya ucmazsak sorun cozulur. Ne yapalim? Ucmayalim dersen ucmayalim! Hani su senin mesreptekilerin kabugunda kuflendigi gibi IST-ANK mekik dokuyalim! Sahibsen Kuflu musun?
  • EY L,byaaa sen napıyorsun bizim gücümüzü kimse test etmesin!!!! EYYY Libya seni uyarıyorummm
  • "kiniyoruz" demisler bu mu sert yanit. airport haber ya dalga gecmis yada ironi yapmis
  • Zamanında Kıbrıs harekatında cümle alem ambargo uygularken Kaddafi yardımına koşup geminin uçağının yakıtını versin, sen Unified Protector operasyonuna koalisyondaki en fazla gemi ve denizaltı ile katılım sağladık diye övün.Daha geçen seneye kadar Dostluk Denizi adı altında Mısır ile ortak tabikatlar yapma noktasından,stratejik derinlik saçmalıklarıyla Güney Kıbrıs-Mısır arasında MEB anlaşması yapma durumunda bırak ve ülkeni antalya körfezine hapsolma durumuna getir,sonra hava civa beyanatlarla soyle yaparız boyle gömeriz,sabrımızı kimse sınamaya kalkmasın vs. vs.Geçmişe öksünmeyi,züğürt avuntularını bırakalım,bunlar kendine güveni olmayan boş kafa avuntuları.Gün bugündür,şuanki özgül ağırlığın, potansiyelin nedir.Ömründe 4000'e yakın kitap okuyup cebir kitabı yazan liderden,en son ne zaman kitap okudugunu hatırlamayan liderlere geldik.Ne ekersen onu biçersin,Allah, bedavaya bahşetmiş olduğu aklı kullanabilmeyi nasip etsin %50'ye...bunlar iyi günler.
  • Cook sert olmus beeee.kıme ajıte cekılmıs muhatap kımmm bellimi ?. Col bedevılerı bıle .koca devleti makaraya aldılar ya ına uzuluyorum.
  • Bunlar zamaninda osmanlinin altinda yüzlerce yil rahat yasadilar,ve sonradan Kallesce ingilizlerin yardimi bizim atalarimizi arkadan vurdular .simdi allah libyalilara öyle bir bela verdiki birbirlerini öldürüyorlar ve türkiyeyi cekemedikleri icin böyle tehdit savuruyorlar ,havlayan it isirmaz dikkat ersinler yine geri aliriz libyalilara.
  • Eee ne yapacaz, libyaya ucuslarda bizi nasil koruyacaksiniz, birsey yasarsak gerekli davalar sizleri ve ilgili sirketi dava edecegimizden emin olabilirsiniz-zavalli vatandasiz, heryerde horlaniyoruz, keske kurt olsaydik

Dışişleri Bakanlığı, Libya hava sahasına girecek, sivil veya askeri Türk uçaklarının vurulacağı iddiaları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bu sorumsuz ve uluslararası hukuka aykırı açıklamanın hiçbir şekilde kabulü mümkün değildir. Ülkemizi hedef alan bu hasmane beyanı şiddetle kınıyoruz" denildi.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle; "Libya Hava Kuvvetlerine' ait olduğu iddia edilen Facebook sayfasından yapılan bir açıklamada, Libya hava sahasına girecek, sivil veya askeri Türk uçaklarının vurulacağı kaydedilmektedir. Bu sorumsuz ve uluslararası hukuka aykırı açıklamanın hiçbir şekilde kabulü mümkün değildir. Ülkemizi hedef alan bu hasmane beyanı şiddetle kınıyoruz.

CEVAP VERİLMEMESİ CESARETLENDİRMİŞTİR

Bu açıklamayı yapanların, Libya'da hava saldırıları düzenleyerek sivil can kayıplarının yaşanmasına, ülke altyapısının tahrip olmasına neden olan ve uluslararası hukuk ile insan haklarını ihlal eden belirli kesimler olduğu açıktır. Uluslararası toplumun bugüne kadar hava saldırılarına karşı yeterli ve gerekli tepkiyi vermemesi bu sorumsuz açıklamayı yapanları şüphesiz cesaretlendirmiştir. Ülkemiz ile Libya arasında birçok kente devam etmekte olan sivil uçuşlar, bu zor dönemde, kardeş Libya halkının insani yardım ve ekonomik ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı yapmaktadır. Konuyla ilgili gereken girişimler yapılmaktadır. Nitekim, ilk olarak BM Genel Sekreterinin Libya Özel Temsilcisi nezdinde girişimde bulunulmuştur"

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN SERT AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

medar ~ 9 yıl önce
hiç bi halt yapamazsın libyaya içindeki üç beş eşkıyaya kafa tutamıyosun kaldıki libyaya kafa tutacan peh peh peeehh......aha gördünüz kardeşi kardeş libyayı , çok mağrurlanma adama bi koyuverirler ne olduğunu şaşırtırlar. sen önce ne işimiz var libyada de, sonra bombalayanlara destek çık sonta gemi uçakla yaralılarını getir çeşmeye tedavi et , hem vur hem besle büyüt ne yaptığımız belli değil ki, bir taraftan vur bir taraftan yardımına koş, böyle boş kardeş edebiyatıyla işler yürümüyor maalesef reelde kimse saf değil herşeyi biliyor görüyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kodum mu... ~ 9 yıl önce
Libya da Hv.K.Klığı'nın menzili dahilindedir. İcap ederse, ikna edici olunabilir. Yayını yapan kaynak bulunursa, Face'ine de, book'una da tek uçak bile gerekli cevabı verebilir. Yeter ki buna karar verilebilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
NATO operasyonu sırasında Libya'daki Türklerin başarılı kurtarma operasyonuna komodor olarak imza atmıştı.Yurda döndükten sonra yüzyılın yalanı Ergenekon davasından içeri atıldı ve orada vefat etti.Umrede giydiği ihramla defnedildi.Adı Dz.Kur.Alb.Murat Özenalp idi.Tüm bu olanlardan sonra 69 devresince tard edilmiş topukçu paşa komutasında Ak kefenlileri alıp Libya'da ikna edici olabilirsin, zira askerin buna karnı tok.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Col bedevileri bile makaraya aldi diyen akilli! Arkadas, Libyaya ucmazsak sorun cozulur. Ne yapalim? Ucmayalim dersen ucmayalim! Hani su senin mesreptekilerin kabugunda kuflendigi gibi IST-ANK mekik dokuyalim! Sahibsen Kuflu musun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neee!! ~ 9 yıl önce
EY L,byaaa sen napıyorsun bizim gücümüzü kimse test etmesin!!!! EYYY Libya seni uyarıyorummm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
"kiniyoruz" demisler bu mu sert yanit. airport haber ya dalga gecmis yada ironi yapmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mobydick ~ 9 yıl önce
Zamanında Kıbrıs harekatında cümle alem ambargo uygularken Kaddafi yardımına koşup geminin uçağının yakıtını versin, sen Unified Protector operasyonuna koalisyondaki en fazla gemi ve denizaltı ile katılım sağladık diye övün.Daha geçen seneye kadar Dostluk Denizi adı altında Mısır ile ortak tabikatlar yapma noktasından,stratejik derinlik saçmalıklarıyla Güney Kıbrıs-Mısır arasında MEB anlaşması yapma durumunda bırak ve ülkeni antalya körfezine hapsolma durumuna getir,sonra hava civa beyanatlarla soyle yaparız boyle gömeriz,sabrımızı kimse sınamaya kalkmasın vs. vs.Geçmişe öksünmeyi,züğürt avuntularını bırakalım,bunlar kendine güveni olmayan boş kafa avuntuları.Gün bugündür,şuanki özgül ağırlığın, potansiyelin nedir.Ömründe 4000'e yakın kitap okuyup cebir kitabı yazan liderden,en son ne zaman kitap okudugunu hatırlamayan liderlere geldik.Ne ekersen onu biçersin,Allah, bedavaya bahşetmiş olduğu aklı kullanabilmeyi nasip etsin %50'ye...bunlar iyi günler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mobydicke ~ 9 yıl önce
Herhalde %50'den biri de sensin
eyy mobydick ~ 9 yıl önce
one minute, one minut .. seni gidi darbeci sisi yandasi , veya esed yandasi , veya isid yandasi veya seni gidi yahudi dXXu (soma markette ettigi laf,yazamiyorum,ayip) .. eyy mobydick ,sen asrin liderine ne diyorsun ?
ztk ~ 9 yıl önce
bazi kitaplar bombadan tehlikelidir demisti buyugumuz, 4000 kitap mi okumus? bana bir kitap yeter, baskaisna gerek yok, zaten demokrasi dedigin son duraga gelinceye kadar..
cok sert ~ 9 yıl önce
Cook sert olmus beeee.kıme ajıte cekılmıs muhatap kımmm bellimi ?. Col bedevılerı bıle .koca devleti makaraya aldılar ya ına uzuluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunlar zamaninda osmanlinin altinda yüzlerce yil rahat yasadilar,ve sonradan Kallesce ingilizlerin yardimi bizim atalarimizi arkadan vurdular .simdi allah libyalilara öyle bir bela verdiki birbirlerini öldürüyorlar ve türkiyeyi cekemedikleri icin böyle tehdit savuruyorlar ,havlayan it isirmaz dikkat ersinler yine geri aliriz libyalilara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEYYYT GELIYORUZ ~ 9 yıl önce
seninkiler bi ara esad a kafa tutup kizdirma kafamizi iki saat de sam a gireriz oglen namazini emevi camii inde kilariz demisti uc sene oldu namaz kazaya kaldi sen iyice ucmusun hedef tripoli onden yuru arkandayiz
Eee ~ 9 yıl önce
Eee ne yapacaz, libyaya ucuslarda bizi nasil koruyacaksiniz, birsey yasarsak gerekli davalar sizleri ve ilgili sirketi dava edecegimizden emin olabilirsiniz-zavalli vatandasiz, heryerde horlaniyoruz, keske kurt olsaydik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000