30 Mayıs 2020, Cumartesi 11:00:33

Dış hatlarda ilk uçuş KKTC'ye

İç hat uçuşları 4 Haziran’da dış hat uçuşları ise 10 Haziran’da başlayacak. Dış hatlarda uçuşlar ilk olarak KKTC’ye olacak.
  • Kokpitde içilen sigara tüm koltuklarda hissediliyor demem o uçaklarda kimse güvende olmayacak
  • Yapılabilecek en tehlikeli havalimanına ilk seferi koymuşlar. Ercan havalimanında kolonya bile yok. Hiç bir önlem alınmadı. Nasıl uçulacak oraya anlayamadım. Her yer duty free. Oturacak yer yok. Bence kktc en son uçulacak nokta bile olmamalı

İç hat uçuşları 4 Haziran’da dış hat uçuşları ise 10 Haziran’da başlayacak. Dış hatlarda uçuşlar ilk olarak KKTC’ye olacak.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bir süredir Türkiye’ye yoğun turizmin trafiği olan ülkelerin bakanlarıyla uçuş planlaması ve turizm konusunda görüşmeler yapıyor. Yapılan planlamaya göre 4 Haziran’da iç hatlar, 10 Haziran’da ise dış hat uçuşları başlayacak. Dış hatlarda uçuşlar ilk olarak KKTC’ye olacak. Almanya ile karşılıklı uçak seferlerinin haziran ayının sonuna doğru, İngiltere ile temmuz ayında, Rusya ile ise ağustosta başlayabileceği öngörülüyor.

Dış hatlarda ilk uçuş KKTC'ye

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Murlock ~ 4 yıl önce
Kokpitde içilen sigara tüm koltuklarda hissediliyor demem o uçaklarda kimse güvende olmayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kktc ~ 4 yıl önce
Yapılabilecek en tehlikeli havalimanına ilk seferi koymuşlar. Ercan havalimanında kolonya bile yok. Hiç bir önlem alınmadı. Nasıl uçulacak oraya anlayamadım. Her yer duty free. Oturacak yer yok. Bence kktc en son uçulacak nokta bile olmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sami Gençel ~ 4 yıl önce
Evet hak veriyorum Kktc den gelinmeli ama gidilmemeli, zira adada virüs bitmişken Türkiyeden gidenler adayı enfekte edecekler!
Kıbrıslı ~ 4 yıl önce
Her yer duty free mi? pasaport kontrölden sonra 1 tane duty free var o kadar. 2 tane de küçük valiz bandı. Zaten havalimanı minicik. Senin kktc ile bir kuyruk acın var gibi. Son uçulacak yer bile olmamalı dediğine göre salgın bahanen. Sence nereye uçsunlar ilk? italya ? hollanda?
Soner ~ 4 yıl önce
Haklı olabilirsiniz ama gerekli önlemler alınırsa ve uçağa biniş öncesü testler yapılırsa sıkıntı olmadan da bu süreç atlatılabilir.. Ama yine de riskleri ve değerleri göz önünde bulundurmalıyız..
Hidayetgürleyen ~ 4 yıl önce
Kıbrıs ta 4 aydır benim esim duruyor ben Türkiye'de yalnızım ayrica rahatsızlik var,bir an önce KKTC'den seferler başlamalı Bir kolonya dezenfektan koymakta cok büyuk is değil yaparlar herhalde..
Zehra Arslan ~ 4 yıl önce
Adını vermekten bile çekinip habere yerdiği ülkenin adı ile yorum yapan arkadaş, Sanırım bu karantina sürecinde şu ana kadar ne yazılı ne görsel basın takip etmemiş Sami bey 45 gündür vaka görülmeyen bir ülkeye her gün 1000 civarı vaka görülen bir yerden uçmaktan korkmasının başka yorumunu yapamıyorum. Burda kamuya açık tüm alanlarda kat be kat önlemler alındı efendim hiç merak etmeyin vaka yok ve biz hala maske ile dolaşıp dezenfektan kullanıyoruz....
vovo ~ 4 yıl önce
pasaport kontrol noktalarinin hepsinde dezenfektan var.
Erkan ~ 4 yıl önce
1 aydan fazladır sıfır vaka olan ülke sanki Türkiye.Günde Bin vaka çıkan ülke de Kktc gibi bir yorum yapmış en üstteki arkadaş.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000