02 Nisan 2013, Salı 15:42:05

DIŞ HAT UÇUŞLARI BAŞLADI

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan, Zonguldak Havalimanı'nda sezonun ilk dış hat seferleri başladı.
  • şanlıurfaya da düsseldorf dan direk uçuşları bekleriz.
  • Hamburg - Erzurum direk ucuslar da isteriz
  • Ilk dışhat seferi derken. Ikibindokuzdan beri oluyo bu seferler dikkatinizi çekerim sayın site yöneticileri.
  • Thy tüm cikislarini İstanbul uzerinden yapmaya devam ederse yolcuyu da böyle kaptirir. Zonguldak belediyesi girisimlerinden ötürü tebrik edilesi..

Zonguldak Havalimanında Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Çaycuma ESO Başkanı Hayri Kandemir, Ziraat Odası Başkanı İsmail İnam uçaktan inen yolculara “Hoş geldiniz” diyerek çiçek sundu. Pilot ve uçak görevlilerine de bir buket çiçek sunulmasının ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Almanya Düsseldorf'tan kalkan sezonun ilk uçağı Zonguldak Havalimanına 136 yolcuyla indi. 139 yolcu alarak Almanya’ya döndü. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, Nisan Ayında haftanın üç günü Almanya seferlerinin devam edeceğini ifade etti. Müdür Özşahin, “ Yaz sezonu ilk uçak seferimiz bugün başlamış bulunuyor. Haftanın 3 günü Salı, Perşembe, Pazar günleri Nisan ayında böyle devam edecektir.

Yaz döneminde bu uçak sayısı haftalık dört veya beş’e çıkacaktır. Bu yıl ortalama beklediğimiz yolcu yaklaşık 35 bin civarındadır. her geçen gün hemşerilerimizin ilgisi artıyor. Buraya gelip gitmekten Oldukça memnunlar. Bu böyle devam edecektir. Batı Karadeniz ve Zonguldak bölgesi adına, bu ulaşım kolaylığı kesintisiz devam edecektir. İleriki yıllarda, bu havalimanındaki iyileşmeler Batı Karadeniz içinde önem arz edecektir”dedi.

Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Amaçlarının havalimanındaki şartları daha da iyileştirmek olacağını söyledi. Başkan Düzlü,” Bugün Zonguldak olarak mutlu bir günümüzdür. Yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlarımızın en önemli en kolay ulaşım ağı olan, havalimanımızın yurt dışı seferlerinin birincisi yapılıyor. Bizlerde mutluyuz. Bölgemizin havalimanının, işler ve çalışır halde olması her geçen gün kendini geliştirerek, daha iyi hizmet etmesi bizleri her zamankinden daha fazla mutlu ediyor. Bizlerde yerel idareciler olarak, bölgemizin yöneticileri, oda başkanlarımız, belediye başkanları olarak, bu çalışmalara elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Bugünde gurbetçi kardeşlerimizi karşılamak için, ilk sefer yapılması sebebiyle, günün önemine binaen burada bulunuyoruz. Amacımız buradaki şartları daha da iyileştirmektir. Her yıl bir veya iki seferle başlayan seferler bu yıl 3 seferle başladı her geçen gün yolcu sayımızda artış var. Bunlar önümüzdeki günlerde daha da devam edecektir”dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, bölgenin son yıllarda bir cazibe merkezi olma noktasında bir nokta’ya geldiğini ifade etti. Başkan Gülşen,” Bugün mutlu bir günümüzdür. Bugün tekrar tarifeli Avrupa Duesseldorf uçak seferlerinden başlamasından dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Gerçekten yaşlılarımızın mutluluğu yüzlerinden gözlerinden okunuyor. İçlerinde Çaycuma’lı hemşerilerimizde var. Havalimanımızın bu şekilde işlerlik kazandırmasıyla, Çaycuma da ve Saltukova da bir hareketlilik gelmiş vaziyettedir. Temenni ediyoruz ki buradaki uçuşlara desteğimizi artıraraktan devam ettirmek dileğimizdir. İç hatlarında bu şekilde olması bölge açısından da önemli bir gelişmeyi de kaydedecektir. Bölgemiz son yıllarda cazibe merkezi olma noktasında bir noktaya gelmektedir”dedi.

DIŞ HAT UÇUŞLARI BAŞLADI

Yorumlar

can ~ 11 yıl önce
şanlıurfaya da düsseldorf dan direk uçuşları bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamburglu Dadas ~ 11 yıl önce
Hamburg - Erzurum direk ucuslar da isteriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Furkan ~ 11 yıl önce
Ilk dışhat seferi derken. Ikibindokuzdan beri oluyo bu seferler dikkatinizi çekerim sayın site yöneticileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devam ~ 11 yıl önce
Thy tüm cikislarini İstanbul uzerinden yapmaya devam ederse yolcuyu da böyle kaptirir. Zonguldak belediyesi girisimlerinden ötürü tebrik edilesi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000