09 Ekim 2019, Çarşamba 09:39:51

Direkt uçuşta saat detayı!

Ankara turizminin konuşulduğu toplantıda direkt uçuş konusuna değinen ATO Başkanvekili ve Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, “Uçuş saatlerinin gündüz saatlerine çekilmesi konusunda hep bir ağızdan tepki göstermeliyiz” dedi.
  • Ankaradan Amsterdam THY nin direk ucagi yoktur, Sunexpreste sezonda ucar. Amsterdam Ankara ucuslari gece olur gunduz daha az yolcuya hitap eder. Bu hat isci agirliklidir ve yeniden ucuslar basladiginda gene ayni olacaktir, firmalar bunu kesin dusunmeliler. Kisacasi Gunduz Amsterdam Ankara gece ucagi kadar dolmaz.
  • Başkentten bilhassa avrupa ülkelerine doğru düzgün uçuş koymuyoruz sonra büyüdük bilmem ne olduk masalları anlatıyoruz.
  • Doğru gece 02.15 'te tiflis kimse tercih etmez. Sun ekspres zaten hep gece uçuyor

Ankara turizminin konuşulduğu toplantıda direkt uçuş konusuna değinen ATO Başkanvekili ve Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, “Uçuş saatlerinin gündüz saatlerine çekilmesi konusunda hep bir ağızdan tepki göstermeliyiz” dedi. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da Ankara’nın sağlık ve kongre turizmi açısından avantajına dikkat çekti.

Turizmciler Derneği (TURDER), Ankara’da turizmin canlandırılması için neler yapılması gerektiği konusunda sempozyum düzenledi.

Direkt uçuş konusuna dikkat çeken ATO Başkanvekili ve Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise şöyle konuştu: “Biz direkt uçuş konusunda oda olarak bütçe ayıralım noktasına geldik. ‘Direkt uçuşlar oturana kadar finansmanın bir kısmını biz sağlayalım’ dedik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katkılarıyla Ankara’ya direkt uçuş sayısı arttı. Yaz aylarında 34 noktaya direkt uçuş var. Paris, Londra, Roma ve Amsterdam yeni açılan güzergahlar. Ancak burada sorun, direkt uçuşların gece saatlerinde, tercihin düşük olduğu saatlerde yapılması. Gece 3’te Azerbaycan’a gittiğimiz zaman uçamazsınız. Saat 20.00’de İstanbul’daki uçuşu tercih eder insanlar. Uçuş saatlerinin gündüz saatlerine çekilmesi konusunda hep bir ağızdan tepki göstermeliyiz. Esenboğa Havalimanı bugün yüzde 40 kapasiteyle çalışıyor. Dünyanın sayılı havaalanlarından biri. Bunun yüzde 80’i geçmesi gerekiyor. Bu sadece ATO’nun itirazıyla olmaz. Sektör olarak tek ses olmalıyız.”

Direkt uçuşta saat detayı!

Yorumlar

suat ~ 4 yıl önce
Ankaradan Amsterdam THY nin direk ucagi yoktur, Sunexpreste sezonda ucar. Amsterdam Ankara ucuslari gece olur gunduz daha az yolcuya hitap eder. Bu hat isci agirliklidir ve yeniden ucuslar basladiginda gene ayni olacaktir, firmalar bunu kesin dusunmeliler. Kisacasi Gunduz Amsterdam Ankara gece ucagi kadar dolmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 4 yıl önce
SunExpress kis sezonunda haftada bir devam ediyor ESB-AMS’ye cumartesileri.
komedi ~ 4 yıl önce
Başkentten bilhassa avrupa ülkelerine doğru düzgün uçuş koymuyoruz sonra büyüdük bilmem ne olduk masalları anlatıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lh ~ 4 yıl önce
Doğru gece 02.15 'te tiflis kimse tercih etmez. Sun ekspres zaten hep gece uçuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000