28 Ağustos 2017, Pazartesi 13:19:11

Diplomatik uçuşlarla silah kaçakçılığı iddiası

Bulgar bir gazeteci tarafından yapılan araştırma raporuna göre Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri, Suriye ve Irak'taki silahlı gruplara silah göndermek için diplomatik uçuşları kullandığı belirtildi.
  • Bulgarlara güven olmaz rusyada ayrıldılar bi acayip oldular gereksizler
  • Bulgarlar kizgin cunku kendi silah fabrikalarindan silah almadiklari icin.1980 darbe oncesi kurt ermeni uyisturucu mafya babalari tirlarla bulgarladan silah alir hem sag cilara hemide solculara satar idiler.kardesi kardese kirdirken sevindiler.bulgar o donem en cok silah satan onlar idiler turkiye deki cevrelere.
  • Abd konsolosluğuda her 6 ayda bir support flight adı altında C-17 indirip istanbula gümrükten herşeyi tonlarca aranmadan a kapısından geçiriyor hemde kamyonla,hatta Ankaradan uçakla gelen yine tonlarca malzemede karayoluyla konsolosluğa gidiyor gümrüğe girmeden.tüm ülkelerin konsoloslukları 1 torba getirirken abd tonlarca ağırlıkta eşya göya getiriyor.Allahtan 2000 lerde istanbulda baba bir gümrükçü buna dur dedi artık ankara üstünden yapıyolar.
  • Suudiler radikal islamın en büyük destekcisidirler
  • Silkway'in kargo şirketi olduğundan haberiniz var mı? Diplomatik uçuşu nasıl yapacaksın kargo uçağıyla?
  • Batının tokadını yiyin şimdi arabicler. Allah sizi ıslah etmesin beter etsin. Onca masum insanın ölümünden siz sorumlusunuz.
  • suudiler dün yemen de resmen katliam yaptı ses yok!!
  • Silk Way IL76 ucaklari en cok Tel aviv de gorunuyor hatta gecen gun bir IL76 Eilat dan kalkip Baku ya gitti. Flightradar24. Azerbaycana en cok silah satan ulke Israildir.

Bulgar bir gazeteci tarafından yapılan araştırma raporuna göre Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri, Suriye ve Irak'taki silahlı gruplara silah göndermek için diplomatik uçuşları kullandığı belirtildi.

Bulgar gazeteci Dilyana Gaytandzhiev tarafından kaleme alınan raporda Suudi Arabistan ve BAE'nin Irak ve Suriye'deki militanlara silah sağlamak için Azerbeycan'ın devlet havayollarını kullandığı belirtdildi.

Suudi Arabistan ve BAE'nin silah ticaretinde uçakların varış yerlerini maskelemek için diplomatik uçuşları kullandığı ifade edildi.

Yayınlanan rapora göre son üç yıl içerisinde Azerbeycan devlet havayolları Silk Way Airlines  en az 350 diplomatik uçuş gerçekleştirerek on binlerce ağır silah ve cephaneyi Ortadoğu'ya taşıdığı belirtildi.

DİPLOMATİK UÇUŞLAR

Gaytandzhiev raporunda Suudi Arabistan'ın silahları kendisi için satın almadığı belirterek, "Suudi ordusu yalnızca batının standartlara uygun silahlarını satın alıyor. Diplomatik uçuşlarda taşınan silahlar standartlara uygun değil. Bu nedenle taşınan silahlar Suriye ve Yemen'deki silahlı gruplara gönderiliyor" ifadelerini kullandı.

Diplomatik uçuşların kontrollerden muaf tutulduğunu belirten gazeteci Gaytanzhiev Suudi Arabistan ve BAE'nin Doğu Avrupa'yı silah temin merkezi olarak kullanmayı bırakmalarını istedi. (Star)

Diplomatik uçuşlarla silah kaçakçılığı iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Bulgarlara güven olmaz rusyada ayrıldılar bi acayip oldular gereksizler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bulhar ~ 7 yıl önce
Bulgarlar kizgin cunku kendi silah fabrikalarindan silah almadiklari icin.1980 darbe oncesi kurt ermeni uyisturucu mafya babalari tirlarla bulgarladan silah alir hem sag cilara hemide solculara satar idiler.kardesi kardese kirdirken sevindiler.bulgar o donem en cok silah satan onlar idiler turkiye deki cevrelere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerıkanın istanbul faaliyetletleri ~ 7 yıl önce
Abd konsolosluğuda her 6 ayda bir support flight adı altında C-17 indirip istanbula gümrükten herşeyi tonlarca aranmadan a kapısından geçiriyor hemde kamyonla,hatta Ankaradan uçakla gelen yine tonlarca malzemede karayoluyla konsolosluğa gidiyor gümrüğe girmeden.tüm ülkelerin konsoloslukları 1 torba getirirken abd tonlarca ağırlıkta eşya göya getiriyor.Allahtan 2000 lerde istanbulda baba bir gümrükçü buna dur dedi artık ankara üstünden yapıyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Galip Vardar ~ 7 yıl önce
Hocam; Türk Hava Sahası kullanılarak Suriye Hava Yollarına ait uçağın Ankara'ya indirilmesi istihbaratını Türkiye'ye kim verdi?
İstanbul Faaliyetlerine soru ~ 7 yıl önce
2010 yılında İstanbul'dan giden, Moskova Havalimanına yakalan milyon dolarlar nasıl geçti? Bahsettiğin baba gümrükçüler dur diyemedimi?
Suudi ~ 7 yıl önce
Suudiler radikal islamın en büyük destekcisidirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslında ~ 7 yıl önce
Ne oldukları belli değil, çıkar için her kapıya yanaşabilirler, İslâm dini ve toplumunu da büyük zararlar veriyorlar.
Silkway ~ 7 yıl önce
Silkway'in kargo şirketi olduğundan haberiniz var mı? Diplomatik uçuşu nasıl yapacaksın kargo uçağıyla?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
West ~ 7 yıl önce
Batının tokadını yiyin şimdi arabicler. Allah sizi ıslah etmesin beter etsin. Onca masum insanın ölümünden siz sorumlusunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yemen ~ 7 yıl önce
suudiler dün yemen de resmen katliam yaptı ses yok!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing 727 2f2 ~ 7 yıl önce
Silk Way IL76 ucaklari en cok Tel aviv de gorunuyor hatta gecen gun bir IL76 Eilat dan kalkip Baku ya gitti. Flightradar24. Azerbaycana en cok silah satan ulke Israildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 7 yıl önce
Dogrudur, heronlar, roketler ve daha bir cok silahlar Israil`den alindi ve alinmaya devam ediyor.
Cephanelik ~ 7 yıl önce
Belki de baküye yakın xızı şehrinde askeri cephaneliğin patlamasının arkasında böyle bir neden vardır. Geçen yıl da Şirvan şehrinde cephanelik patlamıştı. Bunların arkasında bir devletin parmağı var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000