12 Mayıs 2018, Cumartesi 09:27:35

DHMİ'nin "Bungalov İhalesi" iptal oldu!

DHMİ, Florya Eğitim Tesisleri’nde Sibirya, Finlandiya, Ukrayna veya İsveç’ten ithal edilecek çam ağaçları ile yapmayı planladığı bungalovlar için açtığı ihaleyi ulusal politikalarla uyumlu olmadığı, yerli istekli katılımına engel olduğu gerekçesiyle iptal etti.
  • Gitti yine bizim lahmacun fırını!
  • Ne işiniz var yeşilköy sahilde. Gidip fatihte falan yapsanıza bu bungalovlarınızı.
  • Bu bungalov u birakalim inşaat birimi artık bungalov a mi bakıyor yüklenici firmalara havalimanlarında yağmur suyu akmaması için önemli yaptırımlar uygulayın kesin kabulculeri gondermeyin havalimanlarına hele ki genel müdürlük ten hiç gelmesin orda inşaat birimi otursun yerinde meydanlarda inşaat birimi yok bunu işletmeye veriyorsunuz bırakın İşletme Müdürleri ve Şefleri ilgilensin İŞLETMEYİ BİTİRMEYİNN müteahhiti hemen cekmesin Türkiye'deki Tüm Limanlara Bakın Kışın Yağmurdan kovalarla Su topluyor Tebrik ediyorum İNŞAAT BİRİMİ Yüklenici Firmalardan tirs Müteahhitten Tirs Personel Eksik var yazip verse dersin sus işine bak Çakma Milliyetçi Müdürlerle sicil bozdur Tepeden Baskı ve Korku imparatorluğunu çok iyi yapıyorsunuz
  • İlk önce diğer meydanlardaki misafirhanelere çeki düzen verelim.
  • Yerli ürünlere ne oldu milliyetçi müdürler, lafa gelince milliyetçi olursunuz sizi gidiler sizi..
  • Sayın timur alp bayrak olağanüstü vizyonu ile mükkemmel bir proje üretecektir
  • ben bu haberin içeriğinden bir şey çıkaramadım.şartnameyi hazırlayan DHMİ değilmi iptal edende kendisimi.yoksa başmüdür hazırlayıp genel müdürmü iptal etti.haberi yazarken bulmaca çözdürmeyin..
  • dışarıdan getirilen kerestelerle dış kültürün simgesi bungalov mungalov tipi şeylerin yapılamsını kınıyorum,hadi teknolojik ürünler neyse de en azından külübeleri Yerli ve milli kaynaklarla yapalım.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) Yeşilköy sahiline yapmayı planladığı 7 adet bungalov için 8 Mayıs 2018'de açtığı ihale, teknik şartnamenin uygun olmaması nedeniyle iptal edildi. DHMİ, ihale şartnamesinin “Yapılacak İşler” bölümünün “Ağaçlar” kısmında “Bütün görünen ağaçlar fırında kurutulmuş, nem oranı uluslararası standartlarda olan (nem oranı idare tarafından kontrol edilecektir) (Sibirya, Finlandiya, Ukrayna veya İsveç) ithal çam olacaktır” maddesinin yer aldığı hatırlatıldı.

REKABET DARALTICI BİR HALDE

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu maddenin, yerli isteklilerin katılımıyla yerli malı teklif edilmesini engelleyici ve rekabeti daraltıcı yönde olduğu belirtildi. Kamu alımları alanında ulusal politikalara uyum sağlanmasının büyük önem arz ettiğine dikkat çekilerek ihalenin iptaline karar verildiği duyuruldu.

YEŞİLKÖY SAHİLİNE YAPILACAK

DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü, 3. Havalimanının açılmasının ardından taşınacak olan Atatürk Havalimanı'na bağlı Florya Eğitim Tesisleri'nin de bulunduğu araziye 7 tane bungalov yapmak üzere ihaleye çıkmıştı. Bungalovların yapılacağı alan imar planlarında “Kamu Eğitim Dinlenme ve Turistik Tesis Alanları” olarak işaretlenmiş durumda. Boş olan ve Yeşilköy sahilinde kalan araziye yapılacak turistik amaçlı bungalovlar için Sibirya, Finlandiya, Ukrayna ve İsveç'ten ithal edilecek çam ağaçları kullanılacaktı.

DHMİ'nin "Bungalov İhalesi" iptal oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Shmyo ~ 6 yıl önce
Gitti yine bizim lahmacun fırını!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeşilköy ~ 6 yıl önce
Ne işiniz var yeşilköy sahilde. Gidip fatihte falan yapsanıza bu bungalovlarınızı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bungalov ~ 6 yıl önce
Bu bungalov u birakalim inşaat birimi artık bungalov a mi bakıyor yüklenici firmalara havalimanlarında yağmur suyu akmaması için önemli yaptırımlar uygulayın kesin kabulculeri gondermeyin havalimanlarına hele ki genel müdürlük ten hiç gelmesin orda inşaat birimi otursun yerinde meydanlarda inşaat birimi yok bunu işletmeye veriyorsunuz bırakın İşletme Müdürleri ve Şefleri ilgilensin İŞLETMEYİ BİTİRMEYİNN müteahhiti hemen cekmesin Türkiye'deki Tüm Limanlara Bakın Kışın Yağmurdan kovalarla Su topluyor Tebrik ediyorum İNŞAAT BİRİMİ Yüklenici Firmalardan tirs Müteahhitten Tirs Personel Eksik var yazip verse dersin sus işine bak Çakma Milliyetçi Müdürlerle sicil bozdur Tepeden Baskı ve Korku imparatorluğunu çok iyi yapıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
D ~ 6 yıl önce
İlk önce diğer meydanlardaki misafirhanelere çeki düzen verelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli ~ 6 yıl önce
Yerli ürünlere ne oldu milliyetçi müdürler, lafa gelince milliyetçi olursunuz sizi gidiler sizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahl ~ 6 yıl önce
Sayın timur alp bayrak olağanüstü vizyonu ile mükkemmel bir proje üretecektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şartname ~ 6 yıl önce
ben bu haberin içeriğinden bir şey çıkaramadım.şartnameyi hazırlayan DHMİ değilmi iptal edende kendisimi.yoksa başmüdür hazırlayıp genel müdürmü iptal etti.haberi yazarken bulmaca çözdürmeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerli ve milli ~ 6 yıl önce
dışarıdan getirilen kerestelerle dış kültürün simgesi bungalov mungalov tipi şeylerin yapılamsını kınıyorum,hadi teknolojik ürünler neyse de en azından külübeleri Yerli ve milli kaynaklarla yapalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000