07 Haziran 2022, Salı 11:01:29

DHMİ'DE OPERASYON; BİRÇOK İSİM GÖREVDEN ALINDI!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde (DHMİ) birçok üst düzey isim görevden alınırken, bazılarının da görev yerleri değişti.
  • değişiklik yok, geldiği ilk gün VIPye girdi, o gün bugündür çıkmıyor, içerde. Dayadı döşedi. TAVın VIP harcamalarını devlete sırtladı. Oysaki sözleşme ortada DHMİden tek kuruş çıkmaması gerekirdi.
  • Senin kim olduğunu bilmiyorum fakat Baş müdürünüzü tanıyorum nereden geldiğini de biliyorum 25 yılı aşkındır bu kurumda çalışıyorum. Piar çalışmanız gerçekleri örtmüyor.
  • Benim bir çıkarım yok Başmüdürümüz Yücel Karadavut yaklaşık 25 yıldır tanırım Allah razı olsun dürüst lüğü Adalet li çalışan garibanı kollayan eşitlik ve adalet den yana olan devleti ve milleti ne hizmet eden bir çok başarıya imza atmış birinin ayrılışına gerçekten çok üzüldük umarım bir gün dönersiniz Esenboğa sizleri unutamaz yolunuz açık olsun İnşallah
  • Sayın Yücel Karadavut Başmüdürümüz neden görev yeri değiştirildi biri açıklasın elini vicdanına koysun açıklasın Allah şaşkına gittiği her havalimanda güzel işlere imza atan krizleri iyi yöneten meydan müdürlüğü işletme müdürlüğü işletme Başmüdür yardımcılığı tecrübesiyle bir çok krizi yönetmiş mülki idare Amiri tarafından bir çok kez başarı plaketi verilmiş Ankara gibi Dünyayı temsil eden protokolün ana merkezini başarı ile yönetmiş sin sayın Başmüdürüm Allah yolunuzu açık etsin İnşaAllah daha yapaçak çok güzel işlerin vardı oda olur inşallah
  • DHMİ Başmüdürlüğü olağanüstü show men olan yardımcısının hakkı idi ama. Nasıl oldu da Cenk'i atladılar ? Neyse takla atmaya ,tribüne oynamaya devam Cenk ...
  • İtfaiye kadrosunda olup masalarda terfi ettirilen iş bilmez , işcan'lıları ile DHMİ hak ettiği yerlere taşınamaz. Böyle görevlerinden alınırlar.
  • he he dogri degildir
  • geçmiş olsun
  • Başmüdürümüzün Esenboğa Havalimanı'nindan neden alındığına mantıklı cevap verecek birisi varsa gerekcesi ile birkikte buradan paylaşsın lütfen... Başmüdürümüz göreve geldikten sonra her tarafta gözle görünür büyük değişiklikler oldu. 1. Tüm havalimanının çehresi değişti (peyzajı noktasında) 2. Cami, mescitler, abdesthaneler, tuvaletler,yemekhane,kafeterya,havuz komple elden geçti. Personel servislerinin kalktığı alan Havalimanları içinde örnek bir yer oldu. Türkiye Havalimanlarının içinde örnek teşkil edecek ve tek olan Halı saha, Tenis kortu ve basket sahası yapıldı ( en önemlisi yapılan bu isler kurumun kasasından para çıkmadan Gençlik Spor bakanlığına karayollarına, çevre belediyelere ikili ilişkilerle yaptırıldı. Bu yapılan işler Başmüdürümüz göreve geldikten sonra yapıldı. (tarihlerine bakınca anlaşılacaktır.) Hava tarafında (PAT sahasında 17 aylık çalışmanın sonucunda her taraf futbol sahası gibi dümdüz oldu.(çalışma yapılmadan önce ot biçme makinaları sık sık zarar görüyordu. Aylarca bicilemeyen PAT sahasi en fazla bir haftada tertemiz oluyor.) Havaciltan biraz anlayan kişi ne demek istediğimi çok İyi anlar.
  • Başmüdürümüz gariban babası, ezilenlerin dostu, geldiği yeri unutmayan önemli bir kişilik. Başmüdür olduğu gün alışılmışın dışında bir tavır ortaya koyması seven-sevmeyen tüm personel tarafından büyük bir taktirle karşılandı. ( Yaklaşık 30 kişi 15-20 yıla yakın işe gelmeyip maaş alan siyasi ve bürokrasi gücü olan 2 sayılı cetvele tabii personeli tüm baskılara rağmen işe getirmeyi başardı. Şu anda hepsi farklı müdürlüklerde çalışıyorlar. Bunu daha önce görev yapan Başmüdürlerin hiçbiri başaramadı. Bunu yaptıktan sonra en az 100 kişi düşmanı oldu. Başmüdürümuz müdürler toplantısında "uzman odasında yıllardır görev yapmayan memur, şef,müdür yardımcılarini sizlere dağıtacağım bunları çalıştırmak vicdani bir görev bu güzel vatanımız için herkes elini taşın altına koymak zorunda" dedi. Şube müdürü olarak aylarca siyasi ve bürokrasi baskı olduğuna şahidim. Çok şükür arayan herkese Kibar bir dille cevabını verdi. Bahse konu arkadaşlar şu anda faal bir şekilde çalışıyorlar. Demek ki oluyormuş.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde (DHMİ) birçok üst düzey isim görevden alınırken, bazılarının da görev yerleri değişti.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; DHMİ'de son yılların en kapsamlı görevden alma ve görev değişikliklerinin yapıldığı bir operasyon yapıldı. Birçok üst düzey isimin görev yeri değişirken, bazılarının ise görevden alındığı öğrenildi.

Buna göre;

İstanbul Havalimanı Başmüdürü Sadık Sürücü Dalaman Havalimanı'na Başmüdürlüğü'ne

Atatürk Havalimanı Başmüdürü Fatih Koşak İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na Başmüdürlüğü'ne

Trabzon Havalimanı Başmüdürü İsa Türkmen Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'ne

Abdullah Enis Eker İstanbul Havalimanı Başmüdürlüğü'ne

Ebubekir Özcan Konya Havalimanı Başmdürlüğü'ne 

Dalaman Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar DHMİ Genel Müdürlüğü'nde Eğitim Daire Başkanlığı'na

Ankara Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Yücel Karadavut Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğü'ne

Bodrum Havalimanı Başmüdürü Necati Algül Erzurum Havalimanı Başmüdürlüğü'ne

Hamza Demir Mardin'den Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü'ne

Adil Ağın Balıkesir Havalimanı Başmüdürlüğü'ne

Sezgin Demirmenci Yüksekova Havalimanı Başmüdürlüğü'ne

Mahmut Arıboğa ise DHMİ Havacılık Güvenlik Daire Başkanlığı'na getirildi.

Gökçeada Meydan Müdürü Efraim Gezgin Çelik Hatay'a, Gaziantep Başmüdürü Yasin Savaş Urfa'ya, Ahmet şahin Öztop ise Sivas Meydan Müdürlüğü'ne atandı.

Öte yandan DHMİ Pazarlama Daire Başkanı Gökhan Sorgun görevden alınarak yerine Barış Utku getirildi. Çanakkale'de görev yapan Turan Ayanlar Eğitim Daire Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Sinop Havalimanı Müdürü Taylan Öncel Kastamonu Havalimanı Müdürlüğü'ne

Gaziantep Havalimanı Başmüdür yardımcısı Seracettin Yıldırım Adana Havalimanı Başmüdürlüğüne

Sinan Yıldız Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürlüğüne

Musa Yeşil Konya Havalimanı Müdür Yardımcılığına

Murat Turhan Esenboğa Havalimanı Başmüdür Yardımcılığına

Ali Emre Avras Elazığ Havalimanı Müdürlüğüne

Saim Şentürk Muş Havalimanı Müdürlüğüne getirildi.

Söz konusu değişikliklerin ve görevden almaların büyük ses getirdiği öğrenilirken, yeni görevlendirmeler resmen ilgili yöneticilerine duyuruldu.

©AirportHaber

DHMİ'DE OPERASYON; BİRÇOK İSİM GÖREVDEN ALINDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (143)

Santim ~ 1 yıl önce
değişiklik yok, geldiği ilk gün VIPye girdi, o gün bugündür çıkmıyor, içerde. Dayadı döşedi. TAVın VIP harcamalarını devlete sırtladı. Oysaki sözleşme ortada DHMİden tek kuruş çıkmaması gerekirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzak Doğulu ~ 2 yıl önce
Senin kim olduğunu bilmiyorum fakat Baş müdürünüzü tanıyorum nereden geldiğini de biliyorum 25 yılı aşkındır bu kurumda çalışıyorum. Piar çalışmanız gerçekleri örtmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 2 yıl önce
Benim bir çıkarım yok Başmüdürümüz Yücel Karadavut yaklaşık 25 yıldır tanırım Allah razı olsun dürüst lüğü Adalet li çalışan garibanı kollayan eşitlik ve adalet den yana olan devleti ve milleti ne hizmet eden bir çok başarıya imza atmış birinin ayrılışına gerçekten çok üzüldük umarım bir gün dönersiniz Esenboğa sizleri unutamaz yolunuz açık olsun İnşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 2 yıl önce
Sayın Yücel Karadavut Başmüdürümüz neden görev yeri değiştirildi biri açıklasın elini vicdanına koysun açıklasın Allah şaşkına gittiği her havalimanda güzel işlere imza atan krizleri iyi yöneten meydan müdürlüğü işletme müdürlüğü işletme Başmüdür yardımcılığı tecrübesiyle bir çok krizi yönetmiş mülki idare Amiri tarafından bir çok kez başarı plaketi verilmiş Ankara gibi Dünyayı temsil eden protokolün ana merkezini başarı ile yönetmiş sin sayın Başmüdürüm Allah yolunuzu açık etsin İnşaAllah daha yapaçak çok güzel işlerin vardı oda olur inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DLM ~ 2 yıl önce
DHMİ Başmüdürlüğü olağanüstü show men olan yardımcısının hakkı idi ama. Nasıl oldu da Cenk'i atladılar ? Neyse takla atmaya ,tribüne oynamaya devam Cenk ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşcan' lıları ~ 2 yıl önce
İtfaiye kadrosunda olup masalarda terfi ettirilen iş bilmez , işcan'lıları ile DHMİ hak ettiği yerlere taşınamaz. Böyle görevlerinden alınırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaw ~ 2 yıl önce
he he dogri degildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bodrum ~ 2 yıl önce
geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Başmüdürümüz Yücel Karadavut ~ 2 yıl önce
Başmüdürümüzün Esenboğa Havalimanı'nindan neden alındığına mantıklı cevap verecek birisi varsa gerekcesi ile birkikte buradan paylaşsın lütfen... Başmüdürümüz göreve geldikten sonra her tarafta gözle görünür büyük değişiklikler oldu. 1. Tüm havalimanının çehresi değişti (peyzajı noktasında) 2. Cami, mescitler, abdesthaneler, tuvaletler,yemekhane,kafeterya,havuz komple elden geçti. Personel servislerinin kalktığı alan Havalimanları içinde örnek bir yer oldu. Türkiye Havalimanlarının içinde örnek teşkil edecek ve tek olan Halı saha, Tenis kortu ve basket sahası yapıldı ( en önemlisi yapılan bu isler kurumun kasasından para çıkmadan Gençlik Spor bakanlığına karayollarına, çevre belediyelere ikili ilişkilerle yaptırıldı. Bu yapılan işler Başmüdürümüz göreve geldikten sonra yapıldı. (tarihlerine bakınca anlaşılacaktır.) Hava tarafında (PAT sahasında 17 aylık çalışmanın sonucunda her taraf futbol sahası gibi dümdüz oldu.(çalışma yapılmadan önce ot biçme makinaları sık sık zarar görüyordu. Aylarca bicilemeyen PAT sahasi en fazla bir haftada tertemiz oluyor.) Havaciltan biraz anlayan kişi ne demek istediğimi çok İyi anlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALMA MAZLUMUN AHINI ~ 2 yıl önce
Sizler ne kadar algı yaparsanız yapın, herkesin bir hesabı varsa Allahında bir hesabı vardır Esenboğada adamına göre muamele yapan, sevmedigi insanlara kötü davranan, kumpas kurmaya yatkın öfke kontrolünü saglayamayan, pandemide nöbetçi personeli taşıyan gölbaşı servisini bile kaldıran, her fırsatta ARFF memurlarını azarlayan, muhterem sonunda gidecegi yere gitti alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste......
ZOR GÖREVLERİN ADAMI ~ 2 yıl önce
Esenboğa havalimanı'ninda yapılanları herkes görüyor. Kursa her gelen personel iki yıl içinde büyük değişim olduğunu söylüyorlar.Yucel bey VAN depreminde kriz yönetmek için koordine müdür olarak gönderildi. 12 Havalimanı kuruluş aşamasında görev yaptı. Sorunlu bir kişi olsa gönderirler miydi? Yücel bey kuralcı,disiplinli haksızlığa tepki gösterdiği için eleştiriliyor. Bu da son derece normal... Çıkarına dokunduğu kişiler bu sayfadan kimini dönecekler. Neden Cimer'e veya başka yerlere şikayet etmediniz. Konunuz da haklı olsaydınız şikayet etmediğiniz yer kalmazdı.Basmudurumuz yıllarca işe gekmeyen ,ve çalışmayan 150 kişiyi işe getirdi. Calismayanlar hakkında işlem yaptı veya başka meydana göndermek zorunda kaldı. Bu yapılanların hangisi yalan,hangisi yanlış. Eleştiren insanlar kendisine bu sayfadan saldırmaya devam edecekler. Allah herşeyi görüyor...
Başmüdürümüz ~ 2 yıl önce
Başmüdürümüz gariban babası, ezilenlerin dostu, geldiği yeri unutmayan önemli bir kişilik. Başmüdür olduğu gün alışılmışın dışında bir tavır ortaya koyması seven-sevmeyen tüm personel tarafından büyük bir taktirle karşılandı. ( Yaklaşık 30 kişi 15-20 yıla yakın işe gelmeyip maaş alan siyasi ve bürokrasi gücü olan 2 sayılı cetvele tabii personeli tüm baskılara rağmen işe getirmeyi başardı. Şu anda hepsi farklı müdürlüklerde çalışıyorlar. Bunu daha önce görev yapan Başmüdürlerin hiçbiri başaramadı. Bunu yaptıktan sonra en az 100 kişi düşmanı oldu. Başmüdürümuz müdürler toplantısında "uzman odasında yıllardır görev yapmayan memur, şef,müdür yardımcılarini sizlere dağıtacağım bunları çalıştırmak vicdani bir görev bu güzel vatanımız için herkes elini taşın altına koymak zorunda" dedi. Şube müdürü olarak aylarca siyasi ve bürokrasi baskı olduğuna şahidim. Çok şükür arayan herkese Kibar bir dille cevabını verdi. Bahse konu arkadaşlar şu anda faal bir şekilde çalışıyorlar. Demek ki oluyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenboğada alışkanlıkları değiştiren Başmüdür. ~ 2 yıl önce
Allah korkusu olan, dürüst insan elini vicdanına koyup doğruyu yazBilerek kimseyi k

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000