05 Ağustos 2022, Cuma 15:50:32

DHMİ'de İhale Hazırlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, çok sayıda havalimanının belirlenen depo ile araç park yerleri dahil uçak içi satış yapmak üzere inflight hizmetinin tamamını ihale ediyor.
  • Seyrüsefer hizmetleri ve işletme ayrı birimler halinde yeniden yapılanmalı..
  • Kesin alıcı bellidir

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Muğla Milas Bodrum, Muğla Dalaman, Ankara Esenboğa, Trabzon, Gaziantep, Samsun Çarşamba, Kayseri ve Diyarbakır Havalimanları tarafından belirlenen depo ile araç park yerleri dahil uçak içi satış yapmak üzere inflight hizmetinin tamamını KDV hariç aylık 260 bin Euro muhammen kira bedeli üzerinden tek işleticiye açık ihale usulü ile 5 yıllığına kiraya verecek.

İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Basın İlan Kurumu ilan portalında yer alan ilana göre; ihaleye ilişkin sözleşme taslağı ve ihale şartnamesi DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığından temin edilebiliyor. İhaleye katılmak isteyenler 6 milyon 240 bin TL geçici teminat verecek. Kiralanacak inflight hizmetine talip olanların 16 Ağustos 2022 günü saat 14:00’e kadar ihaleye katılma şartlarında belirtilen evrakları tamamlayıp DHMİ Genel Müdürlüğü Genel Evrak Birimine vermeleri gerekiyor.

İhale 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:30’da DHMİ Genel Müdürlüğünde yapılacak.

©AirportHaber.com

DHMİ'de İhale Hazırlığı

Yorumlar

Yeniden yapılanma ~ 2 yıl önce
Seyrüsefer hizmetleri ve işletme ayrı birimler halinde yeniden yapılanmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yk ~ 2 yıl önce
boyle bir ayrım yapılmasını neden istiyorsunuz.....
İhale ~ 2 yıl önce
Kesin alıcı bellidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000