13 Nisan 2021, Salı 11:15:10

DHMİ uzaktan eğitimde son durumu açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DHMİ Havacılık Akademisi’nde 2021 yılının ilk üç ayında 3492 kişiye eğitim verildi.
  • Böyle kurumda eğitime de eğitimli insanlarada artık gerek yok, sonuçta herşey sınavda olsa mülakatta orası bile olmasa hüllelerle nice eğitimli insanların önüne geçiyorsun
  • Yürü be Sinan kim tutar seni, saçını yalayan ineğe kurban. Biraz daha şov yap
  • Dhmi pandemi sürecini çok etkin kullanıyor, dur durak bilmiyor. Şeflik sınavındaki kataküllüler yetmezmiş gibi halen hükkeler devam ediyor. Artık vicdan ve mantık sınırlarınıda geçerek insan beyniyle dalga geçiliyor. 2 yıllık memur bile havalimanı müdürü oluyor
  • Yaklaşık yazılıp hem de kuruşuna kadar küsurat yazılmaz.
  • Uzaktan eğitime ağırlık veriyor. Bu dönemde çok çok iyi ancak şu bir gerçek ki normal zamanda uzaktan eğitim tercih edilmemeli. Eğitim verimliliği minimum ve sadece yaptım demek için yapılıyor birçoğu.
  • yunus beyin gelisiyle egitim dairenin sahlanmasi tesaduf degildi herhalde

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DHMİ Havacılık Akademisi’nde 2021 yılının ilk üç ayında 3492 kişiye eğitim verildi.

Akademide 2021 yılı Ocak ve Mart ayları arasında uzaktan eğitim, yüz yüze ve işbaşı eğitimleri de dâhil olmak üzere toplam 176 eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.

Etkisini sürdüren Kovid-19 salgınına rağmen gerekli koşulları titizlikle yerine getiren Akademi’de eğitim faaliyetleri aralıksız devam ediyor.

Salgın sürecinde yüz yüze eğitimin ortaya çıkaracağı riskler nedeniyle uzaktan eğitim faaliyetlerine öncelik ve hız verildi. Zorunlu durumlar nedeniyle devam eden az sayıdaki yüz yüze eğitim programlarında maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami ölçüde özen gösteriliyor.

Eğitimleri başarı ile tamamlayan 3015 personele DHMİ tarafından belge verildi. 107 personel ise kurum dışından aldığı eğitimler sonucunda belge almaya hak kazandı. Böylece belge alan toplam öğrenci sayısı 3122 oldu.

Uzaktan eğitim faaliyetlerinin başladığı günden bu yana, yaklaşık 1.358.599,02-TL tasarruf sağlandı.

DHMİ uzaktan eğitimde son durumu açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Eğitime ne hacet ~ 3 yıl önce
Böyle kurumda eğitime de eğitimli insanlarada artık gerek yok, sonuçta herşey sınavda olsa mülakatta orası bile olmasa hüllelerle nice eğitimli insanların önüne geçiyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzaktan mı ~ 3 yıl önce
Yürü be Sinan kim tutar seni, saçını yalayan ineğe kurban. Biraz daha şov yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzaktan atama ~ 3 yıl önce
Dhmi pandemi sürecini çok etkin kullanıyor, dur durak bilmiyor. Şeflik sınavındaki kataküllüler yetmezmiş gibi halen hükkeler devam ediyor. Artık vicdan ve mantık sınırlarınıda geçerek insan beyniyle dalga geçiliyor. 2 yıllık memur bile havalimanı müdürü oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hem ~ 3 yıl önce
Yaklaşık yazılıp hem de kuruşuna kadar küsurat yazılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurumlar ~ 3 yıl önce
Uzaktan eğitime ağırlık veriyor. Bu dönemde çok çok iyi ancak şu bir gerçek ki normal zamanda uzaktan eğitim tercih edilmemeli. Eğitim verimliliği minimum ve sadece yaptım demek için yapılıyor birçoğu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ex corlu ~ 3 yıl önce
yunus beyin gelisiyle egitim dairenin sahlanmasi tesaduf degildi herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000