01 Mart 2018, Perşembe 09:38:35

DHMİ güvenlik için 38 milyon TL harcama yaptı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  • Tesekkur ederiz sayin genel mudurum. Siz de bizim icin cok degerlisiniz. Saygilarimla..
  • Hani kit kadrosu noldu?
  • yaranma peşinde
  • Neymiş güvenlikmiş. Bu kadar parca harcadım diye övün ama 3 gün önce bir suriyeli aprona gizlice girip fink atsın. Komiksiniz ya.
  • Tabi ki ARFF'nindir.
  • Geçen ay adam 2 defa atlatti güvenliği koltuga kadar gitti ,güvenlik aldığı maaşla nasıl geçireceğini düşündüğü için kafası işinde değil Bir de güvenliğe Trip yapmayi erkeklik sanan salaklar cabası.
  • Bir rekor daha..... Rahmetli Naim Süleymanoğlu’nun bu kadar rekoru olmamıştı. Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

"Son 16 yılda gerçekleştirdiğimiz mega projeler ve yatırımlarla Türkiye’yi gelişmiş bir hava ulaşım alt yapısına kavuştururken daima “önce güvenlik” prensibiyle hareket ettik." diyen Funda Ocak, "Havalimanı işletmeciliğinde sahip olduğumuz uluslararası şöhretimiz, gerek havalimanlarımızda gerekse hava trafik yönetiminde bu prensibi ön planda tutmamızın doğal sonucudur" ifadelerini kullandı.

DHMİ Genel Müdürü Ocak'ın mesajının devamı şu şekilde:

"DHMİ olarak güvenlik alanında her yıl milyonlarca TL yatırım yapıyor; fiziki ve teknolojik altyapımızı örnek bir düzeyde tutuyoruz. İleri teknoloji ürünü sistem ve cihazlarla, havalimanlarımızı dünyanın en iyi korunan tesisleri, hava sahamızı dünyanın saygın havayolu şirketlerinin güven duyup tercih ettiği hava sahası haline getirmeyi başardık.

Bu kapsamda 2017 yılı sonunda güvelik alanına kuruluşumuzca 38 Milyon TL harcama yapıldı. Ayrıca hiçbir güvenlik açığı bırakmamak amacı ile ICAO Standartları kapsamında düzenli olarak Teknolojik Güvenlik Cihazları temin ediyoruz. Son üç yıl içerisinde Havalimanlarımıza Güvenlik Tarayıcı (Vücut Tarayıcı), Masa Tipi Standart Sıvı Patlayıcı tespit Sistemi, Patlayıcı İz Detektörü, Çift Açılı X-Ray Bagaj Kontrol Cihazı tesis edildi. Bunlara ek olarak Antalya Havalimanı’na Radar Tabanlı Çevre Güvenlik Sistemi kurulmasında son aşamaya gelindi.

Personele yaptığımız yatırım 2017’de olduğu gibi bu yılda artarak devam ediyor. Özel Güvenlik Hizmet Alımı ile 2017 yılı içerisinde 444 kişi iş artırımı yapıldı, 2018 yılı içerisinde bu sayı şu anda 162 kişiye ulaştı.

Havalimanlarımızın büyük bir hassasiyetle korunmasında en büyük pay 7/24 görev yapan fedakâr havalimanı güvenlik memurlarımıza ait. Tüm mesleki eğitimlerini en mükemmel şekilde tamamlayıp,  en ufak ayrıntıyı dahi kaçırmadan vazifelerini titizlikle yerine getiren uzman personelimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu düşüncelerle, kıymetli mesai arkadaşlarımın  “1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü ”nü en içten dileklerimle kutluyor, üstün başarılarının devamını diliyorum."   

Funda OCAK
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
Ve Genel Müdürü

DHMİ güvenlik için 38 milyon TL harcama yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Sinan kaplan ~ 6 yıl önce
Tesekkur ederiz sayin genel mudurum. Siz de bizim icin cok degerlisiniz. Saygilarimla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron ~ 6 yıl önce
Hani kit kadrosu noldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron ~ 6 yıl önce
Sana kadro vermiyorlarmış. Şaka bir yana performansa göre kadro verilecek.
destiny ~ 6 yıl önce
yaranma peşinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suriyeli ~ 6 yıl önce
Neymiş güvenlikmiş. Bu kadar parca harcadım diye övün ama 3 gün önce bir suriyeli aprona gizlice girip fink atsın. Komiksiniz ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu başarı ~ 6 yıl önce
Tabi ki ARFF'nindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan.faktoru ~ 6 yıl önce
Geçen ay adam 2 defa atlatti güvenliği koltuga kadar gitti ,güvenlik aldığı maaşla nasıl geçireceğini düşündüğü için kafası işinde değil Bir de güvenliğe Trip yapmayi erkeklik sanan salaklar cabası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekor ~ 6 yıl önce
Bir rekor daha..... Rahmetli Naim Süleymanoğlu’nun bu kadar rekoru olmamıştı. Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erol suleymanoglu ~ 6 yıl önce
Haklısınız mat kap marka kötü kuzimmm

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000