24 Kasım 2020, Salı 12:15:59

Hüseyin Keskin'den HAVELTED Günü Mesajı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, 24 Kasım HAVELTED günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
  • Genel müdürümüzden Allah razı olsun. Elektrikçilerin yıllardır süren haklı mücadelesinde yanlarında oldular. Kendilerine minnettarız.
  • H. Keskinin THY de ile başladığı gün, Türk sivil havacılık tarihinin en kara günüdür. Önce başkan, sonra Ths gn md oldu. Sonra İGA ceo derken , ardından DHMİ gn md. oldu. Yakında Ulaştırma bakanı olmasını bekliyorum. Keşke en başta THY’ye değil Toki’ye girmiş olsaydı. Bugünlerde muhtemelenEmlak konut Gn md olurdu. Hem kendisi daha çok kazanırdı, hem de Türk sivil havacılığını mahvetmemiş olurdu. Kurduğu Tgs, ceo’su olduğu İGA, İst havalimanı hepsi birer facia. Şimdi Dhmi eliyle havacılığıntamamen bitirmek üzere.
  • Allah sizi başımızdan eksik etmesin kıymetli genel müdürüm.
  • Kış geldi pistte bu soguklarda fedakarca ampül deyistirmenin zorlugunu çekmeyen bilmez.o gece pistte ışıl ışıl yanan ampulleri bozulunca havalimanı elektrikcileri deyiştirir airport aylesi havacılık genel kültürü olarak aklinizda kalsin
  • Çalışma arkadaşlarımızın günü kutlu olsun.
  • Bu özel günümüzde bizleri unutmayan Bakanımıza ve Genel Müdürümüz var olsunlar.
  • Teşekkür ederiz. Elektrik personelinin ATSEP lisansı konusundaki haklı çalışmasında verdiğiniz destek için de ayrıca teşekkür ederiz.
  • Arff memur elektirik gibi birimler dahmi bel kemiyidir atc gibi birimler ayrılmalı ve işletme birimleri yoruldu bunları taşımak tan
  • Bana para ver :)
  • Havalimanları ve seyrüsefer yardımcı istasyonlarındaki elektrik sistemlerinin proje, kontrol, bakım, onarımlarını yapan ve 7/24 kesintisiz işletilmesi görevini yerine getiren Havacılık Elektriği Teknik Elemanlarımızın HAVELTED gününü kutlayan Sayın Genel Müdürümüze teşekkürler.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, 24 Kasım HAVELTED günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İşte DHMİ Genel Müdürü Keskin tarafından yayınlanan o mesaj:

"Dünyada baş döndürücü bir hızla gelişmeye devam eden sivil havacılığın ülkemizin istikbali için büyük önem taşıdığının farkındayız. Bu bilinçle Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerini hayata geçirirken yurdumuzun dört bir yanına da modern havalimanları inşa ediyoruz.

Uçuş emniyeti ve yolcu konforunu en üst düzeyde sağlayıp, daha fazla yolcuya daha da kaliteli hizmet vermek için bütün gücümüzle çalışıyoruz.  Avrupa’da hava yolu ağına en çok trafik sağlayan hava sahalarından birisi olan 1.000.000 km2'lik hava sahamızı başarıyla yönetiyoruz.

Elde ettiğimiz bu güzel neticelerde,  havalimanları ve seyrüsefer yardımcı istasyonlarındaki elektrik sistemlerinin proje, kontrol, bakım, onarımlarını yapan ve 7/24 kesintisiz işletilmesi görevini yerine getiren Havacılık Elektriği Teknik Elemanlarımızın katkısı büyüktür.

Bu düşüncelerle gece gündüz demeden görevlerini eksiksiz yerine getiren Havacılık Elektriği Teknik Elemanlarımızın “24 Kasım HAVELTED Günü”nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Hüseyin Keskin
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü"

Hüseyin Keskin'den HAVELTED Günü Mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Teşekkür ~ 3 yıl önce
Genel müdürümüzden Allah razı olsun. Elektrikçilerin yıllardır süren haklı mücadelesinde yanlarında oldular. Kendilerine minnettarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O gün .... ~ 3 yıl önce
H. Keskinin THY de ile başladığı gün, Türk sivil havacılık tarihinin en kara günüdür. Önce başkan, sonra Ths gn md oldu. Sonra İGA ceo derken , ardından DHMİ gn md. oldu. Yakında Ulaştırma bakanı olmasını bekliyorum. Keşke en başta THY’ye değil Toki’ye girmiş olsaydı. Bugünlerde muhtemelenEmlak konut Gn md olurdu. Hem kendisi daha çok kazanırdı, hem de Türk sivil havacılığını mahvetmemiş olurdu. Kurduğu Tgs, ceo’su olduğu İGA, İst havalimanı hepsi birer facia. Şimdi Dhmi eliyle havacılığıntamamen bitirmek üzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elektrik ~ 3 yıl önce
Allah sizi başımızdan eksik etmesin kıymetli genel müdürüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adkopter ~ 3 yıl önce
Kış geldi pistte bu soguklarda fedakarca ampül deyistirmenin zorlugunu çekmeyen bilmez.o gece pistte ışıl ışıl yanan ampulleri bozulunca havalimanı elektrikcileri deyiştirir airport aylesi havacılık genel kültürü olarak aklinizda kalsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elektrik ~ 3 yıl önce
Bu yorumu yazan elektrik personeli olamaz. Hangi ağızdan yazıldığı çok belli oluyor. Alaycı üstten bakan bu tavırlarınıza elektrik personeli prim vermez.
Mesut ~ 3 yıl önce
Çalışma arkadaşlarımızın günü kutlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATSEP Elektrik ~ 3 yıl önce
Bu özel günümüzde bizleri unutmayan Bakanımıza ve Genel Müdürümüz var olsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 3 yıl önce
Teşekkür ederiz. Elektrik personelinin ATSEP lisansı konusundaki haklı çalışmasında verdiğiniz destek için de ayrıca teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi elektrik ~ 3 yıl önce
Sayın Genel MÜdürümüzün Elektrik personelinin ATSEP konusunu çözüme kavuşturacağına eminim. Teşekkür ederiz.
Dhme bel kemiyi ~ 3 yıl önce
Arff memur elektirik gibi birimler dahmi bel kemiyidir atc gibi birimler ayrılmalı ve işletme birimleri yoruldu bunları taşımak tan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beni Övme ~ 3 yıl önce
Bana para ver :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 3 yıl önce
Havalimanları ve seyrüsefer yardımcı istasyonlarındaki elektrik sistemlerinin proje, kontrol, bakım, onarımlarını yapan ve 7/24 kesintisiz işletilmesi görevini yerine getiren Havacılık Elektriği Teknik Elemanlarımızın HAVELTED gününü kutlayan Sayın Genel Müdürümüze teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 3 yıl önce
Bi de işinizi yapsanız. Ne zaman talepte bulunsak bizim işimiz değil diyorlar
Mete ~ 3 yıl önce
Kurumumuz profesyonel bir kurum. Birim yönetmeliklerinde iş tanımları yapılmış olup, herkes kendi işini en iyi biçimde yapacaktır.Usulünce talep yapıldığında herkes işini yapar.Ama önce talep etmeyi bilelim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000