11 Mayıs 2018, Cuma 13:03:54

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak IFTE 2018 Fuarı'nda

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE 2018 bugün ziyaretçileriyle bir araya geldi. DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, IFTE 2018 fuarını ziyaret etti.
  • Bilgi
  • Fuarda herkes de bir heyecan var. Türkiye havacılığı çok seviyor şüphesiz. THY ciddi bir ivmeyle büyümeye devam ediyor. Özel okullar öğrenci arayışında hevesli müşteri çok, Yinede bu dönemde bu kadar para verilirmi o okullara 4 veya 5 kez düşünülmeli Thy e çok iş düşüyor Havacılık personeli eğitim konusunda. Sadece Cpt. F.O veya yönetici değil Uçuçu personeli, ikramcısı, harekatcısı, teknikseyi, habercisi dahil her yerde kaliteli işi bilen ihtiyacımız var. Şirketlerde adil, dürüst, tanıdık ve torpilden uzak, insana yatırım yapan hale gelmeli Türk Havacılığında Sadece Funda Hanım değil tüm yöneticilere büyük görevler düşüyor.
  • Dhmi nin üreten çalışan tek yüzü funda hanım
  • Selim abi dernegimizi calismalarinda daha aktif görmek istiyoruz..saygilar

Wow Convention Center’da bu sabah açılışı yapılan IFTE 2018 havacılık ve eğitim fuarına Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak da katılım sağladı.

Fuar alanını gezerek şirketlerin stantlarını ziyaret eden Ocak, katılımcılara teşekkür etti. Fuarı ziyaret eden havacılık öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği Ocak, gençlerle fotoğraf çektirdi.

Bugün açılışı yapılan IFTE 2018 fuarı yarın akşama kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.





























DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak IFTE 2018 Fuarı'nda

Yorumlar

Selam IFTE ücertsiz ~ 6 yıl önce
Bilgi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuar Genel ~ 6 yıl önce
Fuarda herkes de bir heyecan var. Türkiye havacılığı çok seviyor şüphesiz. THY ciddi bir ivmeyle büyümeye devam ediyor. Özel okullar öğrenci arayışında hevesli müşteri çok, Yinede bu dönemde bu kadar para verilirmi o okullara 4 veya 5 kez düşünülmeli Thy e çok iş düşüyor Havacılık personeli eğitim konusunda. Sadece Cpt. F.O veya yönetici değil Uçuçu personeli, ikramcısı, harekatcısı, teknikseyi, habercisi dahil her yerde kaliteli işi bilen ihtiyacımız var. Şirketlerde adil, dürüst, tanıdık ve torpilden uzak, insana yatırım yapan hale gelmeli Türk Havacılığında Sadece Funda Hanım değil tüm yöneticilere büyük görevler düşüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çölde bir vaha ~ 6 yıl önce
Dhmi nin üreten çalışan tek yüzü funda hanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T.a.t.c.a. ~ 6 yıl önce
Selim abi dernegimizi calismalarinda daha aktif görmek istiyoruz..saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000