22 Eylül 2018, Cumartesi 11:05:55

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak da TEKNOFEST'te

TEKNOFEST'in ziyaretçileri arasında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak da vardı.
  • yine görüntü peşinde
  • Sayin Yetkinli Büyüklerimiz, Su Antalya Havalimanı'na Raylı sistem yapsanız Dış Hatlar 1.Terminalle Dış hatlar 2.terminal arasına ne güzel olur. .Biz kolaylik ve Güzellikleri sevmiyoruz galiba.Gezin de biraz bir ise yarayin Teşekkür ler
  • "Teknoloji üreten Türkiye hedefi" diyor. Ziyarette bulundugu panayirda Fantom ile Motorsiklet yarisini.. parasütle atlama gösterisi..B777 ucusu..Redbull un yer aldigi dünyanin en heyecan veren yarisi dedikleri ne oldugu belli olmayan yaris..Ucak ve Helikopter akrobasi gösterisi..hava araclari sergisi..konserler, dikey rüzgar tüneli.. Ülkede ne kadar üst düzey yönetici var ise buradalar. Akli basinda birisi bu panayirin süslü sözler haricinde ülkemize katkisini aciklayabilir mi.?
  • Rakam istatistik vs verdi mi?

TEKNOFEST'in ziyaretçileri arasında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak da vardı.

Funda Ocak, TEKNOFEST alanı gezerek incelemelerde bulundu. Ziyareti sonrasında bir açıklama yapan Ocak, "Havacılık tutkunlarının buluştuğu TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline, "Teknoloji üreten Türkiye hedefi"ne gönül vermiş, bu hedefe ulaşmak için gayret sarf eden gençlerimiz ve halkımız büyük ilgi gösterdi" şeklinde konuştu.

Ocak, "Türkiye'nin gururu, asrın projesi İstanbul Yeni Havalimanı’nı şenlendiren festivali ziyaretimde bir kere daha müşahede ettim ki, Türkiye her alanda, her büyük işin üstesinden gelecek güç ve kudrette bir ülke.  Emeği geçen kişi ve kuruluşlara çok teşekkürler" dedi.



DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak da TEKNOFEST'te

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ss ~ 6 yıl önce
yine görüntü peşinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milos efendi ~ 6 yıl önce
Sayin Yetkinli Büyüklerimiz, Su Antalya Havalimanı'na Raylı sistem yapsanız Dış Hatlar 1.Terminalle Dış hatlar 2.terminal arasına ne güzel olur. .Biz kolaylik ve Güzellikleri sevmiyoruz galiba.Gezin de biraz bir ise yarayin Teşekkür ler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kandirmaca ~ 6 yıl önce
"Teknoloji üreten Türkiye hedefi" diyor. Ziyarette bulundugu panayirda Fantom ile Motorsiklet yarisini.. parasütle atlama gösterisi..B777 ucusu..Redbull un yer aldigi dünyanin en heyecan veren yarisi dedikleri ne oldugu belli olmayan yaris..Ucak ve Helikopter akrobasi gösterisi..hava araclari sergisi..konserler, dikey rüzgar tüneli.. Ülkede ne kadar üst düzey yönetici var ise buradalar. Akli basinda birisi bu panayirin süslü sözler haricinde ülkemize katkisini aciklayabilir mi.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harman Dali ~ 6 yıl önce
Oynadılar ya haksızlık etme
Sayılar nerde ~ 6 yıl önce
Rakam istatistik vs verdi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000