09 Kasım 2019, Cumartesi 08:54:19

DHMİ de "Geleceğe Nefes Olacak"

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından start verilen "Geleceğe Nefes Ol" fidan dikme kampanyasına Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nden de destek geldi.
  • Genel müdürün bütün atamaları şaibeli iş makinesi sürücüsü ve arff memurunu o kadar müdür yrd. ve şeflerin başına müdür olarak atayamazsın. Hiçbir kurumda böyle atamalar yok
  • Ekmek kolay onlara bakacak misiniz siz onu soyleyin???
  • Önce havalimanı başmüdürlerini değiştirin millet nefes alsın... Adamlar çare üretmiyor maaş alıyor.. Yeter da.
  • Bide personele nefes verseniz çok iyi olacak genel müdürüm. Patladı patlayacak herkes.
  • geç bile kalınmıştı güzel bir karar. Özellikle İstanbul Havalimanında heryer çıplak yeşillik yok ağaç yok :(
  • Gerçekten uygulanırsa çok güzel bir haber , havaalanı çalışanı olarak gözlemleyeceğiz
  • Yahu bu ulkede koca koca adamlar fidan dikiminden bahsediyorlar. Dikilen fidanin aslinda tutunma oranindan bahsetmiyorlar. Bir fidanin agac olabilmesi icin gerekli sartlar saglanamazsa reklamdan oteye gitmez.
  • Bir ağacı mağacı. Dhmi deki pislikleri kökünden sök.
  • Yav adam Boğaziçi Matematik bölümü mezunu adam yüksek lisans var adam TGS kurucusu ayrıca çalışmalarını beğeniyorum yaptığı çalışmaya çok yerinde buluyorum o kadar Yazin ağaç yandı diferansiyel denklemleri yaptı kurumda şimdi Bernoulli Denklemlerde kısmi türev alıp tirpanliyor çok gec kalinmisti Tebrikler Yeni Genel Müdür sevgiler Saygılar Dil bilen Müdür yok Mühendis Müdür yok hep taklacı ve ruh hastası adamları bu kuruma müdür yaptilar tek tek tek temizliyor inşallah en kısa zamanda görevde yükselme sınavı ve müdürlük sınavı acilir
  • Tamam geleceğe nefes ver iyi olur ama Dhmi bin nefesini kesme. Nedir bu şaibeli isimler atanıyor ayrıca şöför,apron memuru,itfaiyeci ve güvenlikçi müdür ve yrd aranıyor.Peki yıllarca bunlara şeflik ve Müd yrd lığı yapanlar ne olacak..kurum bitmiş..

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından start verilen "Geleceğe Nefes Ol" fidan dikme kampanyasına Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nden (DHMİ) de destek geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Keskin, "Geleceğe nefes olacağız" dedi.

İşte Keskin'in açıklamaları:

"45 havalimanı için Yeşil Kuruluş, 6 havalimanı için Yeşil Havaalanı Belgesine sahip olan DHMİ Genel Müdürlüğü “Sürdürülebilir Çevre, Sürdürülebilir Havacılık” ilkesi doğrultusunda çevre konularındaki çalışmalarıyla öncü kuruluş olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 11 Kasım 2019 saat 11:11’de 81 ilimizde başlatılacak fidan dikimi etkinliğine havalimanlarımızda toplam 100.000’in üzerinde ağaç dikimi ile katılarak "Geleceğe Nefes" olacağız. DHMİ Çalışıyor, Türkiye Uçuyor!"

DHMİ de "Geleceğe Nefes Olacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Dhmi bitti ~ 4 yıl önce
Genel müdürün bütün atamaları şaibeli iş makinesi sürücüsü ve arff memurunu o kadar müdür yrd. ve şeflerin başına müdür olarak atayamazsın. Hiçbir kurumda böyle atamalar yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmez ~ 4 yıl önce
Soda göndereyim gazın gitsin hazımsız mahlukat
Calamity ~ 4 yıl önce
Ekmek kolay onlara bakacak misiniz siz onu soyleyin???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzon ~ 4 yıl önce
Önce havalimanı başmüdürlerini değiştirin millet nefes alsın... Adamlar çare üretmiyor maaş alıyor.. Yeter da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dahmi ~ 4 yıl önce
Bide personele nefes verseniz çok iyi olacak genel müdürüm. Patladı patlayacak herkes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrik ederim ~ 4 yıl önce
geç bile kalınmıştı güzel bir karar. Özellikle İstanbul Havalimanında heryer çıplak yeşillik yok ağaç yok :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 4 yıl önce
Gerçekten uygulanırsa çok güzel bir haber , havaalanı çalışanı olarak gözlemleyeceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fidan dikmek onemli degil onemli olarn gerekli ve yeterli kisullarda fidani dikebilmek ~ 4 yıl önce
Yahu bu ulkede koca koca adamlar fidan dikiminden bahsediyorlar. Dikilen fidanin aslinda tutunma oranindan bahsetmiyorlar. Bir fidanin agac olabilmesi icin gerekli sartlar saglanamazsa reklamdan oteye gitmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
✈️✈️✈️ ~ 4 yıl önce
Bir ağacı mağacı. Dhmi deki pislikleri kökünden sök.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bırakın sakalı küpeyi yav ~ 4 yıl önce
Yav adam Boğaziçi Matematik bölümü mezunu adam yüksek lisans var adam TGS kurucusu ayrıca çalışmalarını beğeniyorum yaptığı çalışmaya çok yerinde buluyorum o kadar Yazin ağaç yandı diferansiyel denklemleri yaptı kurumda şimdi Bernoulli Denklemlerde kısmi türev alıp tirpanliyor çok gec kalinmisti Tebrikler Yeni Genel Müdür sevgiler Saygılar Dil bilen Müdür yok Mühendis Müdür yok hep taklacı ve ruh hastası adamları bu kuruma müdür yaptilar tek tek tek temizliyor inşallah en kısa zamanda görevde yükselme sınavı ve müdürlük sınavı acilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saygi ve sevgi esastir ~ 4 yıl önce
Eger bir kurumun icindeysen sende kurallarina uymalisin
Teknik şef ~ 4 yıl önce
Genel mudurun kararını yok sayan ,kararın havalimaninda uygulanmasi konusunda 1.derecede sorumlu olan başmüdürün biri başuzman yapıldı.genel müdürün haberi oldu ve gereğini yaptı.teşekkürler
Nefes ~ 4 yıl önce
Tamam geleceğe nefes ver iyi olur ama Dhmi bin nefesini kesme. Nedir bu şaibeli isimler atanıyor ayrıca şöför,apron memuru,itfaiyeci ve güvenlikçi müdür ve yrd aranıyor.Peki yıllarca bunlara şeflik ve Müd yrd lığı yapanlar ne olacak..kurum bitmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emanet ~ 4 yıl önce
Ehline verilmeli haklısın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000