28 Şubat 2017, Salı 16:55:21

DHMİ ABD'de FAA ile bir araya geldi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, ABD'de FAA'ye ziyaret gerçekleştirdi. Ocak, beraberindeki heyetle birlikte Washington Havalimanı'nı gezdi.
  • Bunlar TÜRKİYENİN ne muttefiki dostu ve eğitimi dahi alınmayacak ülkeler mümkünse fır hattımdanda denizdende karamdanda çıksın gitsinler bunlardan ne ozgurluk ne barış ne eğitim ne de adalet gelir bence tüm iş makinaları operatorleri alınan iş makinalarının kursu ve kars erzurum hakkari gibi karın yoğun olduğu havalimanlarında en az iki sene çalıştıktan sonra istanbula gitmesi gerekir ve iş makinası şefligi ve mudurlugu gibi birimlerin açılması gerekir
  • Washingtonu ornek alacaklar yanlis zamanda gitmisler bu sene daha hic kar yagmadi oraya. Ek olarak washington meydani ABD nin en pahali hizmetini sunan buna karsilik verdigi hizmet evlere senlik olan bir limandir. Incelemek icin yanlis bir liman secmisler.
  • yapılan masrafa yazık, milli merdiven i FAA 'ye anlatmayı unutmayın!!!
  • Burda sırf laf olsun diye yazan arkadaşlar, siz hiç kar mücadelesi ve benzeri konular için başka ülkeleri inceleyen genel müdür gördünüz mü ? bu kurumda. Önümüzdeki kış sezonunda Funda OCAK etkisi tüm havalimanlarında hissedilecektir. Hep birlikte bunu göreceğiz...
  • gordunuz mu nasil kar temizleme yapilir mi istanbul da 3 santim kar yağarsa seferler duruyor..ama jfk de dc de metrelerce kar yağiyor pistler kapaniyor araç gereç var mi var peki neden temizlenemiyor bunu öğrenebildiniz mi acaba..sordunuz mu..
  • keisnlikle ABD ile ilişkileri durdurmamız laızm onlar bizi kıskanıyor!!!
  • "beraberindeki heyet" in fonksiyonu ne acaba tam olarak grup fotosu çektirmek dışında.
  • Herhalde, Amerikalılardan sonra katılımda ikinicilik sırası bizdedir. Nasıl geçti , faydalı oldu mu sorularına cevap; bayağı iyi oldu, Ayfon falan aldık derler, artık...
  • Vaaaay Mehmet başkanım da orada.Çok özledik seni başganım..
  • Turistik bir gezi olmuş.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak ve beraberindeki heyet ABD Federal Havacılık Kurulu'nun düzenlediği toplantıya katıldı.

Federal Havacılık Kurulu'nun (FAA) Uluslararası İlişkiler İcra Direktörü Jarey Fagan tarafından yapılan hoş geldiniz konuşmasıyla başlayan toplantıda, DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak da heyet başkanı sıfatıyla bir konuşma yaptı.

Sivil havacılığın önemli sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, Türkiye ile ABD arasındaki sektörel işbirliğinin geliştirilmesi, kış operasyonları ve planlama, terminal/kara tarafını genişletme stratejileri, alt yapı iyileştirmeleri, uçak kurtarma ve yangınla mücadele konularında görüşüldü.

Funda Ocak başkanlığındaki heyet daha sonra Washington Dulles Havalimanı'nda karla mücadele istasyonunu gezerek incelemelerde bulundu.



DHMİ ABD'de FAA ile bir araya geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

abd rus israil almanya ~ 7 yıl önce
Bunlar TÜRKİYENİN ne muttefiki dostu ve eğitimi dahi alınmayacak ülkeler mümkünse fır hattımdanda denizdende karamdanda çıksın gitsinler bunlardan ne ozgurluk ne barış ne eğitim ne de adalet gelir bence tüm iş makinaları operatorleri alınan iş makinalarının kursu ve kars erzurum hakkari gibi karın yoğun olduğu havalimanlarında en az iki sene çalıştıktan sonra istanbula gitmesi gerekir ve iş makinası şefligi ve mudurlugu gibi birimlerin açılması gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IAD ~ 7 yıl önce
Washingtonu ornek alacaklar yanlis zamanda gitmisler bu sene daha hic kar yagmadi oraya. Ek olarak washington meydani ABD nin en pahali hizmetini sunan buna karsilik verdigi hizmet evlere senlik olan bir limandir. Incelemek icin yanlis bir liman secmisler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 7 yıl önce
yapılan masrafa yazık, milli merdiven i FAA 'ye anlatmayı unutmayın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş yorumlara ~ 7 yıl önce
Burda sırf laf olsun diye yazan arkadaşlar, siz hiç kar mücadelesi ve benzeri konular için başka ülkeleri inceleyen genel müdür gördünüz mü ? bu kurumda. Önümüzdeki kış sezonunda Funda OCAK etkisi tüm havalimanlarında hissedilecektir. Hep birlikte bunu göreceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
gordunuz mu nasil kar temizleme yapilir mi istanbul da 3 santim kar yağarsa seferler duruyor..ama jfk de dc de metrelerce kar yağiyor pistler kapaniyor araç gereç var mi var peki neden temizlenemiyor bunu öğrenebildiniz mi acaba..sordunuz mu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayır ~ 7 yıl önce
keisnlikle ABD ile ilişkileri durdurmamız laızm onlar bizi kıskanıyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heyet ~ 7 yıl önce
"beraberindeki heyet" in fonksiyonu ne acaba tam olarak grup fotosu çektirmek dışında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah... ~ 7 yıl önce
Herhalde, Amerikalılardan sonra katılımda ikinicilik sırası bizdedir. Nasıl geçti , faydalı oldu mu sorularına cevap; bayağı iyi oldu, Ayfon falan aldık derler, artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cambodian ~ 7 yıl önce
Vaaaay Mehmet başkanım da orada.Çok özledik seni başganım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 7 yıl önce
Turistik bir gezi olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000