14 Eylül 2015, Pazartesi 08:50:51

DHL'in gözü 3. havalimanında

Taşımacılık kapasitesini ikiye katlayan DHL Express'in hedefinde üçüncü havalimanı var. 60 milyon euroluk yatırımın startını verdiklerini söyleyen CEO John Pearson, "İstanbul yeni hub olabilir" dedi
  • DHL DE GELDI. Hatırlatma AIRBUS ta geldi. Herkes bu projeye inanıyor. THY ANLAŞMA yapmayı unutma. Sona kalan dona kalır.
  • Elin yabancısı anladı 3.havalimanı ne kadar elzem ve stratejik. Gel gelelim bizim halkımız tam kavramadı meseleyi.
  • Para Kargoda
  • Hayaller güzeldir Gelin..
  • Siz havalimanını bitince görün, öyle stratejik bir alandayız ki istanbul doğal bir hub... Havacılıkta gelecek türkiyenin...
  • Şişirme haber yandaş medyada. Ortada havalimanı yok, ama kamyon var....

Uluslararası lojistik ve hızlı hava taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren DHL Express, Türkiye ve dünya genelindeki yatırımlarına hız verdi. Küresel ekonomik durgunluğu yatırım yaparak fırsata çevirmeyi hedefleyen şirket, bu kapsamda Almanya'nın Leipzig kentindeki mevcut kapasitesini 150 milyon euroyu bulan bir yatırımla iki katına çıkardı. Yeni yatırımla birlikte hızlı teslimat sektöründeki dengeleri de değiştiren markanın yatırım radarına Türkiye de girmiş durumda. Üçüncü havalimanının devreye girmesiyle birçok operasyonunu İstanbul'a kaydırmak istediklerini belirten DHL Express Avrupa CEO'su John Pearson, "3. Havalimanı'nda büyük bir yatırım gerçekleşiyor. Biz de DHL Express olarak orada bulunmak istiyoruz. Bu yüzden İGA'yla Bölgesel Operasyon Merkezi için 60 milyon euroluk bir yatırıma imza atıyoruz" dedi. "3 adet hub'ımız ve irili ufaklı birçok bölgesel hubımız var" diyen John Pearson, SABAH'a şu açıklamaları yaptı: "Türkiye muhteşem coğrafi konumuyla bölgede bir hub olmaya aday. Türk Hava Yolları'nın yarattığı geniş ticari bağlanabilirlik buna imkân sağlayabilir fakat şu anda bu durum mevcut değil. Bu yüzden, 3. Havalimanı'nı çok iyi bir fırsat olarak görüyorum. Yeni havalimanıyla beraber İstanbul, önümüzdeki 5-6 sene içerisinde Ortadoğu ve Doğu Avrupa'da bölgesel bir hub olabilir.

KOBİ'LERİNİZ BİR HARİKA

DHL olarak Türkiye'de birçok adım attıklarını ifade eden DHL Express Türkiye'nin CEO'su Markus Reckling ise Türk girişimcilerinin ve KOBİ'lerin başarılarına dikkat çekti. Gerek mevcut havalimanlarına gerekse de 3. Havalimanına ciddi yatırım yaptıklarını belirten Reckling, "DHL'in Türkiye ve dünya yatırımlarıyla Türk ihracatçısının dünyaya açılması da daha kolay olacak. Çünkü KOBİ'leriniz bir harika. Onların hikâyeleri bizleri çok heyecanlandırıyor" dedi.

YENİ HEDEFTE ANADOLU VAR

DHL Türkiye'nin 2015'i başarıyla kapatacağını ve 2016'ya umutla baktığını aktaran Reckling, "Sadece İstanbul değil, Anadolu'da da büyüyeceğiz" dedi. Reckling, farklı şehirlerdeki kapasiteleri artırmak için yatırımların süreceğini sözlerine ekledi. (Sabah)

DHL'in gözü 3. havalimanında

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Hayda. ~ 9 yıl önce
DHL DE GELDI. Hatırlatma AIRBUS ta geldi. Herkes bu projeye inanıyor. THY ANLAŞMA yapmayı unutma. Sona kalan dona kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ülkem ~ 9 yıl önce
Elin yabancısı anladı 3.havalimanı ne kadar elzem ve stratejik. Gel gelelim bizim halkımız tam kavramadı meseleyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kafa ~ 9 yıl önce
ah be güzelim biz yıllardır söylüyoruz ltba yetmiyor diye. istiyoruz ki havalimanı yumuşak zemine yapılmasın, istanbulun kalan son alanları yok olmasın. ama sen düşünmeyi bilmediğin için bunu göremiyorsun. kapasite meselesi. üzülme senden 77 milyon tane daha var bu ülkede.
Acı ~ 9 yıl önce
Ne acı dolu bir yazı. Ülkenin harap olduğunun farkına varmamak kadar üzücü bir şey olamaz. Siz hala oy derdindesiniz. Ülkeye çok yazık ettiniz. artık uyanın ne olur.
Kargo ~ 9 yıl önce
Para Kargoda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 9 yıl önce
Hayaller güzeldir Gelin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 9 yıl önce
Siz havalimanını bitince görün, öyle stratejik bir alandayız ki istanbul doğal bir hub... Havacılıkta gelecek türkiyenin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tbtgnd ~ 9 yıl önce
Şişirme haber yandaş medyada. Ortada havalimanı yok, ama kamyon var....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000