28 Mart 2018, Çarşamba 16:50:32

Dev uçak Ankara'ya geliyor mu?

Bugün Ankara'ya inmesi planlanan dünyanın en büyük kargo uçağı An-225'nin Ankara planının iptal olduğu öğrenildi.
  • Büyük olmasının dışında esprisi yok diyenler, zaten en önemli esprisi o, hiçbir kargo uçağının taşıyamadığı yükleri taşıyor.
  • Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş, sizde o hesap. Eski teknoloji diyor kimisi yorumlarda, fakat şuanki teknoloji ile bu eski teknoloji uçağı üretemeyenler mevcut.
  • İniş Arff nin başarısıyla gerçekleşti. Herkesin bildiği gibi Arff olmasa o uçak esenboğaya inemezdi, atina seçeneği arff taleplerinin yerine gelmemesi sebebiyle değerlendirildi daha sonra taleplerimize cevap verileceği bildiridi ve sorun çözüldü. Bu başarı arff nindir. Gücümüzü gösterelim. Saygılar
  • Çok tipsiz ve eski teknoloji uçak. Büyük olması dışında bi espirisi yok
  • Bu baba yiğidi uçurmak oldukça maliyetliki her zaman uçmuyor. Geçmişte bir kez İrak harbi sırasında kuzey İrak a jeneratör götürürken Sabiha Gökçen havalimanına yakıt ikmali için inmiştı
  • Bu uçağın büyük olması dışında bir olayı yok. Son derece ilkel kumanda ve aviyonikleri var. Nostaljiden hoşlananların ilgisini çekebilir..
  • Acayip uçak.
  • Avrupa bizi kıskanıyoorr
  • Antanov is excellent
  • Su tankiyla karsilacaktik kendilerini .neden gelmediler ki ?

Bugün Ankara'ya inmesi planlanan dünyanın en büyük kargo uçağı An-225'nin Ankara planının iptal olduğu öğrenildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Bugün Ankara'ya yarın da Dammam'a uçması planlanan dev uçağın Ankara yerine Atina'ya ineceği öğrenildi.

Bir kaç aydır uçuşlarına ara veren Ukrayna merkezli uçak üreticisi Antonov tarafından üretilen dünyanın en büyük kargo uçağının Esenboğa planı gerçekleşmedi.

Aylar süren aranın ardından yeniden uçuş planlaması yapan Antonov'un Ankara yerine Yunanistan'ın başkenti Atina'ya ineceği kaydedildi.

YALNIZCA 1 ADET ÜRETİLDİ

Antonov An-225 Mriya, merkezi Ukrayna'da bulunan Antonov Tasarım Bürosu (Antonov Design Bureau) tarafından yapılmış stratejik hava taşıtı olarak biliniyor. "Buran Uzay Mekiğini" taşıma amaçlı imal edilen uçak, yine Antonov tarafından üretilen AN-124 modelinin daha büyük halidir. Uçağa, Ukrayna dilinde "Hayal" anlamına gelen Myria adı verilmiştir.

Kargo taşımacılıkta kullanılan bu uçaktan şu anda sadece bir adet bulunuyor. Üretimine başlanan ikinci uçak ise tamamlanmamış bir halde hangarda tutuluyor.

©AirportHaber

Dev uçak Ankara'ya geliyor mu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Emre ~ 6 yıl önce
Büyük olmasının dışında esprisi yok diyenler, zaten en önemli esprisi o, hiçbir kargo uçağının taşıyamadığı yükleri taşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sizi gidi kediler ~ 6 yıl önce
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş, sizde o hesap. Eski teknoloji diyor kimisi yorumlarda, fakat şuanki teknoloji ile bu eski teknoloji uçağı üretemeyenler mevcut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabiiki Arff ~ 6 yıl önce
İniş Arff nin başarısıyla gerçekleşti. Herkesin bildiği gibi Arff olmasa o uçak esenboğaya inemezdi, atina seçeneği arff taleplerinin yerine gelmemesi sebebiyle değerlendirildi daha sonra taleplerimize cevap verileceği bildiridi ve sorun çözüldü. Bu başarı arff nindir. Gücümüzü gösterelim. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rüya değil kabus ~ 6 yıl önce
Çok tipsiz ve eski teknoloji uçak. Büyük olması dışında bi espirisi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
Üzülme, espiri eksiğini pilotlar gün boyu espiri yaparak tamamlıyorlarmış :)
........ ~ 6 yıl önce
Bu baba yiğidi uçurmak oldukça maliyetliki her zaman uçmuyor. Geçmişte bir kez İrak harbi sırasında kuzey İrak a jeneratör götürürken Sabiha Gökçen havalimanına yakıt ikmali için inmiştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok ~ 6 yıl önce
104 ton yakıt alıp kalmıştı.
uçak ~ 6 yıl önce
Bu uçağın büyük olması dışında bir olayı yok. Son derece ilkel kumanda ve aviyonikleri var. Nostaljiden hoşlananların ilgisini çekebilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ancak ~ 6 yıl önce
Farklı tesislerde üretilen büyük boyutlu uçak parça ve bölümlerinin montaj öncesi nakliyesinde rakipsizdir. Adı üstünde En Büyük.
Uçak a ~ 6 yıl önce
Zaten olay bu :)
BG ~ 6 yıl önce
Acayip uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Avrupa bizi kıskanıyoorr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
1 euro 5 tl nesi kıskanıyor evlat?
Ramazan ~ 6 yıl önce
Antanov is excellent

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gt ~ 6 yıl önce
Kımooon remizann , vay nat
:) ~ 6 yıl önce
Ramazon ; Antanov yazmışsın :)
Arff ~ 6 yıl önce
Su tankiyla karsilacaktik kendilerini .neden gelmediler ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tak tak ~ 6 yıl önce
Tank ?
Tik tik ~ 6 yıl önce
Hortum demek istedi sanırım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000