20 Şubat 2015, Cuma 08:15:44

DEV ORTAKLIK YİNE ZARAR AÇIKLADI

Air France-KLM ortaklığı 2014 bilançosunu da kayıpla kapadı.
  • Vay arkadaş ya ne kadar çok içimizde çok uluslu şirketlerde ceo luk yapan varmışta haberimiz yokmuş. burada bu fikirleri bedava vermeyin yazık günah valla. Danışman olun akıl verin böyle para kazanın. Adamlar hemen reçeteyi yazmış. zaten o şirketteki yönetim, finans departmanı falan aöf terk bedelli sebebiyle. Tüm gün spider solitere oynuyorlar akıllarına gelmedi zarar eden dest kapatmak vs. Böyle zehir gibi dimaları görünce ülkem adına seviniyorum :)
  • Isi bilmiyorlar. Mevcut pilotlari isinden edip transaviaya gecirme korkusu yasattiniz yarim milyar euro heba oldu. Transavia birakin ayri kalsin siz oraya ekip alip ordan wet lease yapin thy gibi kara gecerdiniz.
  • petrol fiyatlarının taban yaptıgı piyasada zarar açıklamak akıllara ziyan..zarar eden fazla destinasyonları kapatmak en ıyı tasarruftur..ayrıca fılonun gereksiz şişkin olmasıda ayrı bir sorundur.Havacılıkta işletmecileri cok iyi maliyet-kar-fayda çalışması yapılmalıdır; yoksa işiniz cokzor.....bu durum inşallah 3-4 sonra thy nınde başına gelmez...
  • Bu T.H.Y yönetiminden ne beklenir ki hep zarar hep ziyan koca şirket ne hale geldi...HAAA pardon yabancı havayoluymuş o zaman olur böyle durumlar her daim kar edecek değilsin ya arka arkaya zarar edebilirsin nasıl olsa YABANCI şirketsin...

Air France-KLM ortaklığı 2014 bilançosunu da kayıpla kapadı.

Avrupa’nın Lufthansa’nın ardından ikinci büyük havayolu konumundaki ortaklık yüzde 2.5 küçüldü.

2013’teki 1 milyar 800 milyonluk kayba göre büyük ilerleme kaydedilmesine karşın pilotların grevinin de etkisiyle 198 milyon Euro zarar açıklandı.

Şirketin Transavia hamlesine karşı çıkan pilotlar Eylül ayında 14 gün boyunca greve gitmişti. Grevin faturası 425 milyon Euro’yu buldu.

2015-2016 yatırımlarında da 300 milyon euroluk kesinti planlanıyor.

DEV ORTAKLIK YİNE ZARAR AÇIKLADI

Yorumlar

bravo ~ 9 yıl önce
Vay arkadaş ya ne kadar çok içimizde çok uluslu şirketlerde ceo luk yapan varmışta haberimiz yokmuş. burada bu fikirleri bedava vermeyin yazık günah valla. Danışman olun akıl verin böyle para kazanın. Adamlar hemen reçeteyi yazmış. zaten o şirketteki yönetim, finans departmanı falan aöf terk bedelli sebebiyle. Tüm gün spider solitere oynuyorlar akıllarına gelmedi zarar eden dest kapatmak vs. Böyle zehir gibi dimaları görünce ülkem adına seviniyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Isi bilmiyorlar. Mevcut pilotlari isinden edip transaviaya gecirme korkusu yasattiniz yarim milyar euro heba oldu. Transavia birakin ayri kalsin siz oraya ekip alip ordan wet lease yapin thy gibi kara gecerdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksız dest ~ 9 yıl önce
petrol fiyatlarının taban yaptıgı piyasada zarar açıklamak akıllara ziyan..zarar eden fazla destinasyonları kapatmak en ıyı tasarruftur..ayrıca fılonun gereksiz şişkin olmasıda ayrı bir sorundur.Havacılıkta işletmecileri cok iyi maliyet-kar-fayda çalışması yapılmalıdır; yoksa işiniz cokzor.....bu durum inşallah 3-4 sonra thy nınde başına gelmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zıçan Adam ~ 9 yıl önce
Bu T.H.Y yönetiminden ne beklenir ki hep zarar hep ziyan koca şirket ne hale geldi...HAAA pardon yabancı havayoluymuş o zaman olur böyle durumlar her daim kar edecek değilsin ya arka arkaya zarar edebilirsin nasıl olsa YABANCI şirketsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000