12 Mayıs 2015, Salı 08:07:30

DEV MARKA ARTIK AHL'DE...

ATÜ Duty Free, yolculara sunduğu markalara bir yenisini daha ekledi. İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar terminali gidiş katında “Michael Kors” mağazası hizmete girdi.
  • Beymen den almıştım ..sonra sokakta her 10 kadın dan en az 7 sin de fake I'ni görünce rafa kaldırdığım çanta ..Beymen artik satmıyor ..
  • Parasi olanlar icin guzel oldu tabii...
  • Güzel oldu güzel, teşekkürler :)

ATÜ Duty Free, yolculara sunduğu markalara bir yenisini daha ekledi. İstanbul Atatürk  Havalimanı dış hatlar terminali gidiş katında “Michael Kors” mağazası hizmete girdi.

Türkiye'nin en büyük gümrüksüz mağaza işletmecisi ATÜ Duty Free, dünyaca ünlü “Michael Kors” markasını İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yolcularla buluşturdu. ATÜ, dış hatlar gidiş katında açtığı yeni mağaza ile “shop in shop” konseptli  marka mağazalar zincirine yeni bir isim eklemiş oldu. 113 metrekarelik mağazada ödüllü tasarım ürünler yolcularına beğenisine sunuluyor.

ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan “ATÜ olarak, her zaman müşteri memnuniyeti odaklı bir iş modeli benimsedik. Bu anlamda, yolcularımızın ihtiyaç ve isteklerini dikkate alarak hareket ediyoruz. Michael Kors gibi son yıllarda çok hızlı büyüyen ve ödüllü tasarımlara sahip olan bir markanın ATÜ çatısı altında olması bizim için çok önemli. Tercih edilen markaları yolcularımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz,” şeklinde konuştu.

Son 30 yıl içinde hızla büyüyen ve tercih edilen bir marka olan Michael Kors, ödüllü tasarımlarıyla zarafet ve spor şıklığını birleştiriyor. 95 ülkede hizmet veren Michael Kors, şimdi en yeni ürünlerini ATÜ bünyesinde yolculara sunuyor.




DEV MARKA ARTIK AHL'DE...

Yorumlar

İlk ÇIKTIĞIN da ~ 9 yıl önce
Beymen den almıştım ..sonra sokakta her 10 kadın dan en az 7 sin de fake I'ni görünce rafa kaldırdığım çanta ..Beymen artik satmıyor ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Parasi olanlar icin guzel oldu tabii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Butterfly ~ 9 yıl önce
Güzel oldu güzel, teşekkürler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000