29 Ekim 2015, Perşembe 07:18:17

Dev ihalede kazanan açıklandı

Pentagon, son 10 yılın en büyük askeri havacılık ihalesi olan Uzun Menzilli Bombardıman Uçağı Projesi’nde kazananı açıkladı.
  • A.k.p. de kağıttan milli uçak yapmış menzil / hız ne kadar hızlı atarsan...
  • işte milli uçak göklerde abd bile onu seçti, yürü beee türkiyeeee bizimle uç abd !!! hatydeeeeee
  • nazi teknolojisi mi? sen halen 2. dünya savaşında kalmışsın ozamandan bu zamana çok şey değişti
  • ehh işte zaten oyunlarda gösterilen şirket bu şirket...özellikle call of duty ve battlefield... daha kötüsü dünyanın sonu bu 3 şirketten olacak...akabinde black water var...onlar genel olarak halka saldırıyor...tecavüz işkence falan onlardan... üretilen teknolojiye baktığın zaman tabiki tamamen alman nazi teknolojisi fakat gelişmişi... not: benim gönlümde taht kuran Lockheed-Skunk Works şirketi üretimi olan Lockheed SR-71... genel özellikler: En yüksek hız: 3.540 km/h Kullanıma sunulma tarihi: 1966 Üretiminin durdurulduğu tarih: 1999 Menzil: 5.400 km Uzunluk: 33 m Tasarımcı: Kelly Johnson Birim maliyet: 33.000.000–33.000.000 USD (1966)...concorde uçağından ortalama 1000 km/h daha hızlı...Rusyayı şamar oğlanı yapmışlardı.öncesinde B- serisi bombardıman uçağı Enola Gay...japonyayı bitirmişti...daha ozamanlar adamlarda bunlar vardı...şimdi o çok övdüğünüz rusyanıza neler yaparlar gerisini siz düşünün...bu yüzden adamlara saygı duymak zorundayız adamlar son efsane başka yok.
  • Sana Tk dan birkac A330 verelim, jettisona basinca bomba atar, Baspilotu ve kankasi Stdz md unu de sizi standardize eder, arada musluman da olup kazancli cikarsiniz:))

Pentagon, son 10 yılın en büyük askeri havacılık ihalesi olan Uzun Menzilli Bombardıman Uçağı Projesi’nde kazananı açıkladı.

Dünyanın altıncı büyük savunma şirketi Northrop Grumman, 55 milyar dolarlık ihalede ipi önde göğüsleyen grup oldu. Aynı zamanda radara yakalanmayan B-2 bombardıman uçaklarının da imalatçısı olan şirket, Amerikan Hava Kuvvetleri’nin gelecek nesil uzun menzilli bombardıman uçaklarını tasarlayıp imal edecek.

Boeing ve Lockheed Martin konsorsiyumunu geride bırakan Northrop Grumman’ın geliştireceği uçak, uzun yıllardır hizmette olan B-52 ve B-1B’lerin yerini alacak. Toplam 80 ila 100 adet imal edilecek uçakların 2020’lerin ortasında uçması bekleniyor. Aynı zamanda pilotsuz uçma özelliği bulunacak olan yeni nesil bombardıman uçağı ‘B3’ün tanesi 560 milyon dolara mal olması öngörülüyor. ABD topraklarından kalkarak dünyanın herhangi bir köşesinde operasyon düzenleme kapasitesine sahip olacağı söylenen B3’ün bombardıman dışında, istihbarat ve elektronik savaş alanlarında da kullanılması öngörülüyor.

Dev ihalede kazanan açıklandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

milli uccak ~ 8 yıl önce
A.k.p. de kağıttan milli uçak yapmış menzil / hız ne kadar hızlı atarsan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milli uçak ~ 8 yıl önce
işte milli uçak göklerde abd bile onu seçti, yürü beee türkiyeeee bizimle uç abd !!! hatydeeeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
Milli ucak in kanadi bir yerine mi batti
mariner ~ 8 yıl önce
nazi teknolojisi mi? sen halen 2. dünya savaşında kalmışsın ozamandan bu zamana çok şey değişti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ufak bilgiler ~ 8 yıl önce
ehh işte zaten oyunlarda gösterilen şirket bu şirket...özellikle call of duty ve battlefield... daha kötüsü dünyanın sonu bu 3 şirketten olacak...akabinde black water var...onlar genel olarak halka saldırıyor...tecavüz işkence falan onlardan... üretilen teknolojiye baktığın zaman tabiki tamamen alman nazi teknolojisi fakat gelişmişi... not: benim gönlümde taht kuran Lockheed-Skunk Works şirketi üretimi olan Lockheed SR-71... genel özellikler: En yüksek hız: 3.540 km/h Kullanıma sunulma tarihi: 1966 Üretiminin durdurulduğu tarih: 1999 Menzil: 5.400 km Uzunluk: 33 m Tasarımcı: Kelly Johnson Birim maliyet: 33.000.000–33.000.000 USD (1966)...concorde uçağından ortalama 1000 km/h daha hızlı...Rusyayı şamar oğlanı yapmışlardı.öncesinde B- serisi bombardıman uçağı Enola Gay...japonyayı bitirmişti...daha ozamanlar adamlarda bunlar vardı...şimdi o çok övdüğünüz rusyanıza neler yaparlar gerisini siz düşünün...bu yüzden adamlara saygı duymak zorundayız adamlar son efsane başka yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 8 yıl önce
böylesine teslimiyet ruhu taşıyan insan tipinden vatanına milletine bir hayır gelmez güce teslim olan itaat eden insan profilisin oysaki hayat varolma hevesi mücadele gerektirir ve zordur başka türlü var olamazsınız
A330 ~ 8 yıl önce
Sana Tk dan birkac A330 verelim, jettisona basinca bomba atar, Baspilotu ve kankasi Stdz md unu de sizi standardize eder, arada musluman da olup kazancli cikarsiniz:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000