14 Mayıs 2019, Salı 13:44:15

Dev havayolu şirketi çok sayıda personeli işten çıkaracak!

Hızlı tren ağı TGV ve bütçeli hava yolu şirketlerinin rekabetine dayanamayan Fransa'nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Air France'ın 465 çalışanın işine son vereceği ve iç hatlarda yüzde 15 küçüleceği belirtildi.
  • siliden istanbula ucuslarda kullaniyordum, son senelerde 3 4 kere grevlerden dolayi sili,guney amerika ucuslari ertelendi, AF beni korkuttu, artik iberia, latam ile avrupaya gelip oradan atlas, pgs ile devam ediyorum. grevlerden dolayi ucuslarini kullanmiyorum, biletimi 3 4 ay oncesinde aliyorum, bir greve denk gelirse benim turkiye cucslarimda iptal olacak, musteri guvenini kaybettiler.. atlantik otesi ucak ici ikramlari cok zayif.
  • Ne olursa olsun AİRFRANCE denince akla türkiye Adil abi gelir onu çok seviyoruz. Adamın taa dibisi
  • Köle ordusuna sahip THY ile kimse rekabet edemez. THY Avrupa'nın tek havayolu olacak hiç merak etmesin kimse. Sendikalar tüm Avrupa havayollarını bitirecek. Neden? İnsan gibi yaşamak isteyen çalışanlar yüzünden.
  • Ah air france ah ne olacak senin bu haline Concorde faciası sonrası bir türlü iki yakan bir araya gelmedi.acil olarak air france yönetimi kiliseye gitip günah çıkarsın ama dom kilisesi yandi kullanilamaz hale geldi.ozaman grave meydanina gidin oradada sarı yelekliler var en iyisi bicetre orası olur.
  • Asil neden AB icindeki open skies anlasmasidir.
  • Hizmet kalitesini rakiplerin seviyesine yükseltmek yerine durduk yere boyuna grev yapıp sürekli daha şişkin maaşlar talep etmenin sonu bu. Şımarıklık edip bindiğiniz dalı keserseniz piyasa da gereğini yapar. Diğer havayolu personellerine ibret olsun.

Air France, rakiplerinin agresif fiyatlandırmaları ve yüksek hızlı trenin rekabetinden iç hat kapasitesini yüzde 15 küçülteceğini açıkladı.

Air France'ın bu adımıyla birlikte 465 çalışanın işini kaybedeceği belirtilirken, şirketin iç hatlarda 'aşırı istihdam'dan şikayet ettiği öğrenildi.

717 MİLYON EURO ZARAR

Air France tarafından yapılan açıklamada, şirketin geçtiğimiz yıl iç hat uçuşlarındaki zararının 189 milyon Euro'ya ulaştığı ifade edildi. Şirketin  2013 yılından bu yana iç hatlardan toplam 717 milyon Euro zarara uğradığı belirtildi.

YÜKSEK HIZLI TREN ÇARPTI!

Fransız havayolu şirketine en büyük darbeyi, ülke genelinde ağını yaygınlaştıran hızlı tren şirketi TGV'nin vurduğu ifade ediliyor. TGV ile rekabet edemez hale gelen Air France'ın iç hat pazarındaki payını yüzde 90 oranında kaybettiği de yerel basında sıkça dile getiriliyor.

TGV'nin trenleri, Paris'ten çevre illere iki saatte ulaşım sağlıyor. Şirketin 2020'de 4,7 milyon yolcuya ulaşması bekleniyor.

 Air France'ın iç hat kapasitesini kademeli olarak yüzde 15 düşüreceği ve bunun da 465 kişinin işine mal olacağı ifade edildi.

Dev havayolu şirketi çok sayıda personeli işten çıkaracak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

chile ~ 5 yıl önce
siliden istanbula ucuslarda kullaniyordum, son senelerde 3 4 kere grevlerden dolayi sili,guney amerika ucuslari ertelendi, AF beni korkuttu, artik iberia, latam ile avrupaya gelip oradan atlas, pgs ile devam ediyorum. grevlerden dolayi ucuslarini kullanmiyorum, biletimi 3 4 ay oncesinde aliyorum, bir greve denk gelirse benim turkiye cucslarimda iptal olacak, musteri guvenini kaybettiler.. atlantik otesi ucak ici ikramlari cok zayif.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efsana ~ 5 yıl önce
Ne olursa olsun AİRFRANCE denince akla türkiye Adil abi gelir onu çok seviyoruz. Adamın taa dibisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 5 yıl önce
Köle ordusuna sahip THY ile kimse rekabet edemez. THY Avrupa'nın tek havayolu olacak hiç merak etmesin kimse. Sendikalar tüm Avrupa havayollarını bitirecek. Neden? İnsan gibi yaşamak isteyen çalışanlar yüzünden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hllsprdvm ~ 5 yıl önce
Hele ki uçan ekiplerde bir havayolu çalışanıysanız dünyanın %95'inden daha "insan gibi" yaşıyorsunuz zaten. İstemenin sonu yok. Karşılığında aynı oranda bir değer üretmiyorsanız bedeli elbette er geç bir yerlerden çıkacak.
Haneda ~ 5 yıl önce
Ah air france ah ne olacak senin bu haline Concorde faciası sonrası bir türlü iki yakan bir araya gelmedi.acil olarak air france yönetimi kiliseye gitip günah çıkarsın ama dom kilisesi yandi kullanilamaz hale geldi.ozaman grave meydanina gidin oradada sarı yelekliler var en iyisi bicetre orası olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
open skies ~ 5 yıl önce
Asil neden AB icindeki open skies anlasmasidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hllsprdvm ~ 5 yıl önce
Hizmet kalitesini rakiplerin seviyesine yükseltmek yerine durduk yere boyuna grev yapıp sürekli daha şişkin maaşlar talep etmenin sonu bu. Şımarıklık edip bindiğiniz dalı keserseniz piyasa da gereğini yapar. Diğer havayolu personellerine ibret olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000