05 Eylül 2018, Çarşamba 12:47:45

Dev havayolu grubu uçaklarını satma kararı aldı!

Norveç merkezli havayolu şirketler grubu Norwegian Air, Avrupalı uçak üreticisi Airbus'tan sipariş ettiği A320neo tipi uçaklardan 90 adetini satma kararı aldı.
  • Bakın arkadaşlar devir tasarruf devri Norwegian bile tasarruf ediyor,bizde de acilen km maaşları 2.999 TL.ye çekilmeli aklın yolu birdir,yoksa sonu hüsran...
  • Bu 90 ucak da Pegasus’a gecerse gelecekte filodaki Neo sayisi 190 olacaktir. Bu da gurur verici bir tablo
  • Neo ilk tanıtıldığında ucuza kapattılar şimdi sıra olduğu için hazır uçak isteyen pazarlara satacaklar. Adamların battığı felan yok. Ayrıca 321 neo LR ile dar gövde ile transatlantik operasyonuna başlamayı planlıyorlar.
  • Zamani gelince saticaklarini bile bile siparis ettiler, kar yaparak satma adina. Tam anlami ile Sark Kurnazligi :)
  • Berbat bir ucak, Alan pisman, satan pisman..
  • Kaptan yetersizliği yüzünden uçakları satıyorlar, Avrupalı Kaptan bulamadılar.
  • Büyük Havalimanı yok ki bizi kisyonuyorlar
  • Ekonomik burhan hava yolu şirketlerine tedbir almaya zorluyor . Hesapsız kasabın elinde kalır masadı diye bir atasözümüz var . En iyisini yapıyorlar . Bizim havayolu şirketleride şimdiden tedbir almaya başlasın başta Thy . Efendim bizim 2023 de 550 ućaklık filomuz olacak. Olmasın 400 olsun ama para kazandıkça filoyu büyült eski uçakları filodan bir yandan filodan çıkar yenilerini koy . Bu ekonomik kriz en başta havayolu şirketlerini etkiler . Uçağîn fiyatı $ € yedek parça yakıt yine òyle . Tehlikeyi görenler tedbirini şimdiden alıyor darısı bizimkilerin başına.
  • A32NEO iptal ediliyor ama B73MAX siparisleri iptal edilmiyor. buna dikkat cekseydiniz keske.
  • tam alınacak uçaklar..Yenı havaalanı ile beraber dünyanın merkezı haline haline gelicez;200 mılyon turist ınsallah gelecek;Kanal istanbulla beraber Türkiye ucucusa geçecek:):):)

Norveç merkezli havayolu şirketler grubu Norwegian Air, Avrupalı uçak üreticisi Airbus'tan sipariş ettiği A320neo tipi uçaklardan 90 adetini satma kararı aldı.

Norwegian Air, ABD'li uçak üretisici Boeing ile Avrupalı uçak üreticisi Airbus'tan geçtiğimiz yıllarda toplam 210 adet B737MAX8 ile A320neo siparişi vermişti. Grup bünyesinde alınan finansal yapılanma kararı sonrası mevcut siparişlerden 90 adet A320neo'nun satılacağı açıklandı.

Norwegian Air Finans Direktörü Geir Karlsen tarafından yapılan açıklamada, filoda bulunan toplam 150 uçağın sayısının yıl sonuna kadar 165'e yükseleceği ifade edildi. Karlsen, mevcut siparişlerden 90 adet Airbus A320neo'nun yanı sıra grup bünyesinde uzun yıllardır hizmet eden bazı B737-800 tipi uçaklar için de yeni sahipler arandığını söyledi.

Planlanan uçak satışlarına müteakip olarak, 2022-2023 yılları arasında 30 ila 40 adet arasında yeni Boeing 737 MAX filoya dahil edilmesinin planlandığı belirtildi.

Norwegian Air geçtiğimiz hafta da filosundaki 6 uçağın satıldığını duyurmuştu.

Havayolu grubu mevcut operasyonlarını filosunda bulunan Boeing 737 ve Boeing 787 Dreamliner tipi uçaklarla yürütüyor.

©AirportHaber.com

Dev havayolu grubu uçaklarını satma kararı aldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

tasarruf ~ 6 yıl önce
Bakın arkadaşlar devir tasarruf devri Norwegian bile tasarruf ediyor,bizde de acilen km maaşları 2.999 TL.ye çekilmeli aklın yolu birdir,yoksa sonu hüsran...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedim ~ 6 yıl önce
2999 norvec kronuna ceksinler kanka daha az
Pgs ~ 6 yıl önce
Bu 90 ucak da Pegasus’a gecerse gelecekte filodaki Neo sayisi 190 olacaktir. Bu da gurur verici bir tablo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adamlar akıllı ~ 6 yıl önce
Neo ilk tanıtıldığında ucuza kapattılar şimdi sıra olduğu için hazır uçak isteyen pazarlara satacaklar. Adamların battığı felan yok. Ayrıca 321 neo LR ile dar gövde ile transatlantik operasyonuna başlamayı planlıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olay budur ~ 6 yıl önce
Zamani gelince saticaklarini bile bile siparis ettiler, kar yaparak satma adina. Tam anlami ile Sark Kurnazligi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 NEO ~ 6 yıl önce
Berbat bir ucak, Alan pisman, satan pisman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 6 yıl önce
Kaptan yetersizliği yüzünden uçakları satıyorlar, Avrupalı Kaptan bulamadılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis ~ 6 yıl önce
Maalesef verdiginiz bilgi dogru degil, su an Norwegian'da hem kaptan hem fo olarak herhangi bir problem yok.
Evet ÇOK DOĞRU ~ 6 yıl önce
9 Ay kaptan ilanları vardıiler.; kendi kalitelerinde kaptanlar bulamadılar.,şimdi uçakları almayacakları için kendi kendilerine yetiyorlar, Yani henüz cematten torpili FO yok orda.
onların ~ 6 yıl önce
Büyük Havalimanı yok ki bizi kisyonuyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maho ~ 6 yıl önce
Ekonomik burhan hava yolu şirketlerine tedbir almaya zorluyor . Hesapsız kasabın elinde kalır masadı diye bir atasözümüz var . En iyisini yapıyorlar . Bizim havayolu şirketleride şimdiden tedbir almaya başlasın başta Thy . Efendim bizim 2023 de 550 ućaklık filomuz olacak. Olmasın 400 olsun ama para kazandıkça filoyu büyült eski uçakları filodan bir yandan filodan çıkar yenilerini koy . Bu ekonomik kriz en başta havayolu şirketlerini etkiler . Uçağîn fiyatı $ € yedek parça yakıt yine òyle . Tehlikeyi görenler tedbirini şimdiden alıyor darısı bizimkilerin başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eko ~ 6 yıl önce
Evet kriz geliyor, her eve bir ekonomik Burhan lazım. Biz de kızımızı bir Burhan'la evlendiriyoruz, umarım eko modelidir.
cıvık ~ 6 yıl önce
civik civik spirilr gerk yok. adam gibi cvap yazacaksan yaz,yoksa trbiysizlik yapma
a320NEO alan pisman ~ 6 yıl önce
A32NEO iptal ediliyor ama B73MAX siparisleri iptal edilmiyor. buna dikkat cekseydiniz keske.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAM ALMALIK ~ 6 yıl önce
tam alınacak uçaklar..Yenı havaalanı ile beraber dünyanın merkezı haline haline gelicez;200 mılyon turist ınsallah gelecek;Kanal istanbulla beraber Türkiye ucucusa geçecek:):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya Allah aşkına ~ 6 yıl önce
Bu söylediğinize inanıyor musunuz? Bir poşet alışverişe 100 lira verdim bugün. Aynı alışverişi geçen ay 65 liraya yapmıştım. Uçuşa geçmişiz evet, haklısın, fiyatlarımızla.. olan bize oluyor , buraya gelen yolcu ise transit geçiyor, mutluluğu ve huzuruyla.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000