24 Ekim 2021, Pazar 10:27:22

Denize inen uçakla ilgili çok sayıda ihbar yapıldı

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde denize doğru alçalan uçak düştü zannedilince kısa süreli panik oluşturdu.
  • Yaz boyu süren yüzbinletce hektarın yok olmasına mal olan yangınlarda arızadan dolayı pek ortada görünmeyen rus uçaklarını halk görünce şaşırmış tabi.Dikjat edin düşmesin.
  • Allahtan uzayli zannedip tas atmamislar

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde denize doğru alçalan uçak düştü zannedilince kısa süreli panik oluşturdu. Uçağın Konyaaltı ilçesindeki orman yangınına su almak için alçalan yangın söndürme uçağı olduğu anlaşıldı.

Turizm kenti Antalya'da dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili üzerinde öğle saatlerinde denize doğru alçalan uçağı görenler, düştüğünü zannederek, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda polis, deniz polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgede hem karadan hem denizden araştırma yapan ekipler, uçağın Konyaaltı Dutdibi mevkinde devam eden orman yangına su almak için iniş yapan yangın söndürme uçağı olduğunu belirledi. Bir süre sonra yeniden gelen uçak deniz seviyesine kadar alçaldı ve su aldıktan sonra yükseldi. Sahil bandında yürüyen vatandaşlar uçağın niş ev su alış anlarını cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

"Düştü zannettik"

Sahilde işletmesi bulunan İsmet Zeybek, " Uçak Boğaçayı köprüsü üzerinden öyle bir iniş yaptı ki biz düştüğünü zannettik. Yanlamasına indi, baktık su alıp gidiyor ama korktuk. Otelin üstünden biranda çıkması korkuttu. İlk başta görünmüyor biranda suya inince herkes tedirgin oldu" dedi.

Denize inen uçakla ilgili çok sayıda ihbar yapıldı

Yorumlar

Arıza ~ 2 yıl önce
Yaz boyu süren yüzbinletce hektarın yok olmasına mal olan yangınlarda arızadan dolayı pek ortada görünmeyen rus uçaklarını halk görünce şaşırmış tabi.Dikjat edin düşmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olabilirdi ~ 2 yıl önce
Allahtan uzayli zannedip tas atmamislar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000