05 Aralık 2009, Cumartesi 08:07:01

Deniz Seki havaalanında tüttürdü

Deniz Seki, Antalya'dan İstanbul'a gelir gelmez havaalanının tuvaletine koştu, sigarasını içti. Üstüne üstlük bir de koku yayılmasın diye parfüm sıktı. Hürriyet Gazetesi'nden Melis Alphan köşesinde yazdı...
  • ahlaktan yoksun .uyuşturucu bagımlısı.eğitimsiz ve hala bunlar gündemde geziyor BUNLARMI TÜRK GENÇLİĞİNE ÖRNEK OLANLAR
  • Denız sekının bu davrasını terbıyesızlık,gorgusuzluk. bu bır magazın haberı. havacılık haberlerını burda gormek ıstıyoruz.sırf haber olsun dıye ,doldurmak ıcın haberlerı yayınlamayın lutfen.
  • Ac kaldi neyapsin, bi türlü gündeme oturmasi gerek. Böyle bir insani hala haber yapan medyayada yaziklar olsun.
  • bu haber magazin acısından haber olabilir ancak havacılık olarak haber niteligi tasımıyor kesinlikle bence deniz sekinin yasak yerde sigara icmesi beni de ilgilendirmiyor ayrıca
  • Bayhan gibi çocuk yaşında gerçekten mağdur olan ve hayatta çıkış noktası arayan genç bir insan üzerinden puan toplamaya çalışan Sn. SEKİ'ye destek verenlere de bravo.. Eskiden bir toplumsal tepki vardı şimdi toplumsal pişkinlik var!!!
  • Hatırlar mısınız bir Bayhan vardı. Cezaevinde yatmış. Ve bu keş şarkıcı jürideyken Bayhan'a : Toplum önündeki insanların örnek olması gerektiğini söyleyip yarışmayı terk etmişti. Şimdi bu zat- muhterem hanımefendi Antalya da 5 yıldızlı otellerde konser veriyor ve bizler de dünya kadar paralar verip bunları seyrediyoruz. İleride bizler bu durumları çocuklarımıza nasıl anlatacağız?
  • Her ne olursa olsun nihayetinde bir suç işlemiş ve sorumluluk taşıdığı topluma gerekli mesajları yine kurallara uymamakla veren Sn. SEKİ'ye bravo!!! Şaşırmamak gerekiyor ilk konserine zafer kazanmış biri gibi tüm ünlüler destek verirse, kendisini gerçekten mağdur sanmaya başlıyor.. Ünlüler (Kesinlikle gerçek sanatçılar değil) içinden çıktıkları toplumdan kendilerini soyutlayıp özel statüye bürünüyorlar.. Ne diyelim Allah akıl fikir versin...
  • Parfüm kokusuna olmuustur.Bunlar bizlerin örnek alacagimiz kisiler.Kok..... hayir nik'e evet deyin demek istiyor.Akillanmis san'at KÄR kizimiz.
  • bagımlı olduğu içindir, bunları tiye alır gibi kösesinde yazması oldukca çirkin birşey. Insallah kısa sürede tamamen düzelir.

Geçtiğimiz pazar 18:40 uçağıyla Antalya’dan İstanbul’a gelen Deniz Seki uçaktan iner inmez kendini iç hatlardaki tuvalete attı. İhtiyacını gidermek için, orası kesin.

Ancak tuvalet değil, nikotin ihtiyacını...

Tuvalet hınca hınç; bu arada kapıdan her çıkan Şikayet ediyor: “İçerisi dumanaltı. Deniz Seki fosur fosur sigara içiyor!”

Hakikaten de içiyor.

Dış hatlar olsa anlarım, daha pasaporttan geçecek, duty free’ye uğrayacak derken uçaktan yere adımını attığı andan itibaren sigaraya kavuşması en az yarım saat.

Halbuki iç hatlardan zırt diye dışarıya çıkıyorsunuz.

En komiği de tüttürdükten sonra tuvalete parfüm sıkması.

Ben milletin bu numaraları ergenlik çağında bıraktığını düşünüyordum.

Fakat kibarlığı dikkat çekti. Tuvaletten çıkarken herkese yol verdi, gülümsedi.

Melis ALPHAN
HÜRRİYET

Deniz Seki havaalanında tüttürdü

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
ahlaktan yoksun .uyuşturucu bagımlısı.eğitimsiz ve hala bunlar gündemde geziyor BUNLARMI TÜRK GENÇLİĞİNE ÖRNEK OLANLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Denız sekının bu davrasını terbıyesızlık,gorgusuzluk. bu bır magazın haberı. havacılık haberlerını burda gormek ıstıyoruz.sırf haber olsun dıye ,doldurmak ıcın haberlerı yayınlamayın lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ac kaldi neyapsin, bi türlü gündeme oturmasi gerek. Böyle bir insani hala haber yapan medyayada yaziklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu haber magazin acısından haber olabilir ancak havacılık olarak haber niteligi tasımıyor kesinlikle bence deniz sekinin yasak yerde sigara icmesi beni de ilgilendirmiyor ayrıca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bayhan gibi çocuk yaşında gerçekten mağdur olan ve hayatta çıkış noktası arayan genç bir insan üzerinden puan toplamaya çalışan Sn. SEKİ'ye destek verenlere de bravo.. Eskiden bir toplumsal tepki vardı şimdi toplumsal pişkinlik var!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hatırlar mısınız bir Bayhan vardı. Cezaevinde yatmış. Ve bu keş şarkıcı jürideyken Bayhan'a : Toplum önündeki insanların örnek olması gerektiğini söyleyip yarışmayı terk etmişti. Şimdi bu zat- muhterem hanımefendi Antalya da 5 yıldızlı otellerde konser veriyor ve bizler de dünya kadar paralar verip bunları seyrediyoruz. İleride bizler bu durumları çocuklarımıza nasıl anlatacağız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her ne olursa olsun nihayetinde bir suç işlemiş ve sorumluluk taşıdığı topluma gerekli mesajları yine kurallara uymamakla veren Sn. SEKİ'ye bravo!!! Şaşırmamak gerekiyor ilk konserine zafer kazanmış biri gibi tüm ünlüler destek verirse, kendisini gerçekten mağdur sanmaya başlıyor.. Ünlüler (Kesinlikle gerçek sanatçılar değil) içinden çıktıkları toplumdan kendilerini soyutlayıp özel statüye bürünüyorlar.. Ne diyelim Allah akıl fikir versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Parfüm kokusuna olmuustur.Bunlar bizlerin örnek alacagimiz kisiler.Kok..... hayir nik'e evet deyin demek istiyor.Akillanmis san'at KÄR kizimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bagımlı olduğu içindir, bunları tiye alır gibi kösesinde yazması oldukca çirkin birşey. Insallah kısa sürede tamamen düzelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000