09 Şubat 2011, Çarşamba 08:34:40

DEMİRÖREN UCUZ KURTULMUŞ

Transfer için yurt dışında yapacakları görüşmelere çoğu zaman başkan Yıldırım Demirören’in uçağıyla giden Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’nun büyük tehlike atlattığı ortaya çıktı.
  • Evet bu uçağın değişimi yapıldı yapısal sorunları vardı çünkü.800 xp den 900 xp ye geçti.
  • Haberiniz gercegi yansitmiyor. Bozuk olan parca garanti kapsaminda degistirilmistir.Ucak geri verilmemistir. Ayni ureticinin yeni model ucagi alinirken takas edilmistir. Haberinize konu olan parcadaki problem sert inislerden,metal yorgunlugundan veya bozuk pistlerden de olabilir. Parca degistikten sonra da Sn Demiroren bu ucakla ucmustur.
  • devre arası getirilen futbolcular Türkiye'nin en büyük hava taksi filosuna sahip Palmali Air'e ait uçakla yapılmıştı.
  • Özyeğin 8 milyon dolara Demirören'e satmıştı bu uçağı ;)
  • Bu nasıl bir haberdir... Demirorenin ucagı Challanger 605 olması gerekiyor.. Hawker 800 ise Ozyegin ailesine aitti... T.C.
  • Nasıl bir paradır bu ya. Bakkaldan ekmek alır gibi uçak alıyor adam.
Bunun sebebi ise Yıldırım Demirören’in sahibi olduğu Hawker 800 XP model uçağın yapılan teknik araştırmada iniş takımlarının bulunduğu gövde kısmında çatlamaların tespit edilmesi. Bu durumun imalatçı firmadan kaynaklanan bir hata olduğu ifade edilirken, bunun üzerine Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, uçağını imalatçı ABD’li Raytheon firmasına geri verdi.

Demirören bu gelişmelerin üzerine 8 kişilik uçağın yerine bir üst modeli olan Hawker 900 XP’yi tercih etti. Yeni uçağın 11 kişi kapasiteli ve değerinin 12 milyon dolar olduğu öğrenildi.

Eski uçak dünya yıldızlarını taşıdı
Beşiktaş’ta başkan Yıldırım Demirören’in tamir ettirmeyip değiştirmeyi tercih ettiği Hawker 800 XP dünya yıldızlarının siyah-beyazlılara kazandırılmasında önemli rol oynadı. Sezon başında Schuster, Guti, Quaresma devre arasında ise Almeida, Simao ve Fernandes transferleri bu uçakla yapılan sayısız sefer sonrasında gerçekleştirildi.

(Vatan)
DEMİRÖREN UCUZ KURTULMUŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Hawker 800 ~ 8 yıl önce
Evet bu uçağın değişimi yapıldı yapısal sorunları vardı çünkü.800 xp den 900 xp ye geçti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberiniz gercegi yansitmiyor. Bozuk olan parca garanti kapsaminda degistirilmistir.Ucak geri verilmemistir. Ayni ureticinin yeni model ucagi alinirken takas edilmistir. Haberinize konu olan parcadaki problem sert inislerden,metal yorgunlugundan veya bozuk pistlerden de olabilir. Parca degistikten sonra da Sn Demiroren bu ucakla ucmustur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
devre arası getirilen futbolcular Türkiye'nin en büyük hava taksi filosuna sahip Palmali Air'e ait uçakla yapılmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Özyeğin 8 milyon dolara Demirören'e satmıştı bu uçağı ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu nasıl bir haberdir... Demirorenin ucagı Challanger 605 olması gerekiyor.. Hawker 800 ise Ozyegin ailesine aitti... T.C.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nasıl bir paradır bu ya. Bakkaldan ekmek alır gibi uçak alıyor adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000